Inspiratieworkshops

Ervaar hoe de Tzolkin kalender de brug vormt tussen universele wijsheid en jouw eigen wijsheid. Alle antwoorden op grote en kleine vragen zijn in jou aanwezig, maar soms kun je er net niet bij. Met de Tzolkin kalender kom je moeiteloos tot de kern.

Deze workshops zijn voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen met de Tzolkin kalender als kompas. Je gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis.

Afstemmen op je eigen wijsheid 

met Maya wijsheid & SoulCollage® 

In een tijd waarin we meer en meer durven vertrouwen op wat we voelen en intuïtief weten, kun je de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin kalender goed gebruiken. Elke kalenderdag heeft specifieke kwaliteiten die je op een praktische manier kunt toepassen om jezelf te coachen en in je eigen flow te komen.

In deze workshop gebruiken we de dagenergie van de Maya Tzolkin kalender om af te stemmen op jouw eigen wijsheid. Vervolgens laat je op magische wijze de stem van je hart en ziel spreken door met tijdschriftafbeeldingen je eigen SoulCollage® te maken.

Data: zie het keuzemenu onder 'Aanmelden'

Tijd: 9:30 - 12:30

Deelname: 57,- inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en iets lekkers erbij.

Wandelworkshop 

lente - zomer - herfst - winter

Elk seizoen starten we met een Maya wijsheid wandelworkshop. We verzamelen in een horeca gelegenheid op een bijzondere plek in de natuur. Samen met gelijkgestemden ga je op pad met jouw intentie voor het nieuwe seizoen. Je ervaart een praktische methode om op een ontspannen manier nieuwe inzichten te krijgen. Je maakt deze ochtend de weg vrij om jouw intentie waar te maken en krijgt aanwijzingen via de dagenergie, de natuur, de Tzolkin zegels en je eigen lichaamswijsheid. Een fijne gelegenheid ook om gelijkgestemden te ontmoeten en ervaringen te delen. Lees meer over de locaties en workshopbegeleiders

Data: 21 maart, 21 juni, 21 september, 21 december

Tijd: 10.30 - 13.00

Deelname: 37,- Bestel je ter plekke iets te eten of drinken, dan reken je dat zelf af.

Aanmelden voor de inspiratieworkshops


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail