Witte Tovenaar levenspad

21 februari  - 5 maart 2018

Heb je kunnen ZIJN met álles wat zich aandiende en jezelf moederlijke ondersteuning gegeven waar nodig? Welke nieuwe deuren zijn er voor jou geopend in het Rode Draak levenspad?

Afgelopen weken gingen ook voor Maya wijsheid nieuwe deuren open. Vanaf mei as. mag ik gastdocent zijn in het masterjaar van de opleiding Magie van Kindercoaching. En nog meer mooi nieuws is dat therapeuten die met manuele technieken op het lichaam werken en zijn aangesloten bij de NVST nu ook gebruik kunnen maken van de accreditatie van de Tzolkin als kompas cursus en trainingen. En... op 22 april is er een bijzonder evenement in het Planetarium in Amsterdam over het volgen van je passie met onder andere een Maya wijsheid workshop. Binnenkort meer daarover in de nieuwsbrief!

Tijd voor magie

En nu... is het tijd voor de magie van de Witte Tovenaar. Het Witte Tovenaar levenspad dat vandaag begint, vraagt je te luisteren naar je hart. De magie gaat voor je werken als je volkomen eerlijk bent tegen jezelf, ook over dingen die je eigenlijk wel weet maar nog wegstopt. Dan klopt jouw hart samen met wat de Maya's het ene hart noemen: de bron waar alles vandaan komt en weer naar terugkeert.

bokeh 1916807 640

Je kunt zelf toveren!

Wat ga jij doen met alles wat je eigenlijk al weet, wat je hart je influistert. Hoor je het? Handel je ernaar? Misschien wacht je al heel lang op iemand die een eind gaat maken aan alle narigheid in je leven of voor jou een antwoord heeft. Ongetwijfeld zijn er anderen die iets kunnen veranderen aan de omstandigheden waarin jij leeft. Maar gelukkig hoef je niet op hen te wachten, want jij hebt alle antwoorden in jezelf. Je kunt zelf je omstandigheden veranderen en doen wat nodig is om ruimte maken voor een leven waarvan je hart sneller gaat kloppen. Als je oude situaties, relaties en patronen loslaat ontstaat er een leegte die zich kan vullen met datgene wat verrassend veel beter is dan je ooit had kunnen bedenken. Dát is magie.

Ik heb alvast één verrassing voor je: een extra dagworkshop over de jaarenergie van 2018 op 14 maart as. Op verzoek van Belgische Maya liefhebbers. Aan dat verzoek voldoe ik natuurlijk graag. Hier lees je er meer over.

Ik wens je mooie verrassingen toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Tovenaar levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 2. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 3. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 4. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 5. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 6. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 7. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 8. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 9. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 10. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 11. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 12. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 13. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Leef met de dagenergie en leer de zegels, tonen en levenspaden kennen aan de hand van je eigen ervaringen. Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin kalender je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

deelname: 47,-

Dagenergie

28 september 2021

Gele ster
Gele ster

Toon 2
Toon 2

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram