Blauwe Hand levenspad 6 - 18 maart 2017

De afgelopen dagen in het Witte Tovenaar levenspad waren vol aangename én onaangename verrassingen. Stuk voor stuk waren ze een spiegel voor je en ze lieten je zien waar jij in je kracht staat of juist niet. Kon je iedere verrassing met open hart ontvangen en geloven dat de minder aangename verrassingen je uiteindelijk iets heel moois brengen?

Natuurlijke harmonie

Het Blauwe Hand levenspad is het derde levenspad in de Tzolkin kalender, waarin we nog even doorgaan met ontvangen, maar dan op een heel andere manier. Het Blauwe Hand levenspad gaat over heelheid: de totale harmonie die je ervaart als je je gezond voelt, als je een fijne relatie hebt of bijvoorbeeld in de natuur kunt genieten van hoe alles klopt.

Handen open

Heelheid ontstaat zonder duwen of trekken als het je lukt het juiste moment af te wachten, de grip los te laten en de natuurlijke loop van de dingen zijn gang te laten gaan. Waar je in het Witte Tovenaar levenspad misschien soms op je handen moest gaan zitten om de controle los te laten en de magie zijn werk te laten doen, kun je de komende dertien dagen je handen openen om moeiteloos te ontvangen en te ontdekken waar ze heelheid willen brengen. Het doel van deze dertien dagen is genieten van de transformatie, het oude loslaten zodat het nieuwe zijn weg kan vinden.

Ongemak als cadeau

Verwelkom alles als een cadeau: ook ongemak en wrijving. Ze wijzen je de weg naar heelheid daar waar je nog niet echt lekker in je vel zit. Sta jezelf toe dat ongemak te voelen, verwelkom het en laat het in stilte transformeren. Je lichaam weet er wel mee om te gaan, als jij je hoofd erbuiten laat. Iets anders hoef je er niet mee te doen.

Ik wens je natuurlijke harmonie toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

nature conservation 480985 640

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 2. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 3. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 4. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 5. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 6. Gele Mens - Ik creëer

Dag 7. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 8. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 9. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 10. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 11. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 12. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 13. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Leef met de dagenergie en leer de zegels, tonen en levenspaden kennen aan de hand van je eigen ervaringen. Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin kalender je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

28 september 2021

Gele ster
Gele ster

Toon 2
Toon 2

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram