Rode Hemelwandelaar levenspad 

1 - 13 april 2018

Vrolijk pasen! Wat een bijzonder begin van het Rode Hemelwandelaar levenspad is deze eerste paasdag! Het Gele Zon levenspad van de afgelopen dertien dagen heeft ons in verbinding gebracht met universele liefde, ook wel het christusbewustzijn genoemd. Deze eerste paasdag is een mooi moment om je af te vragen in hoeverre het je is gelukt de perfectie te zien in alles. Te beseffen dat er geen fouten zijn en dat alles een ervaring is. Iedere ervaring heeft zijn eigen waarde en bewaart zijn eigen schat van wijsheid die jij kunt ophalen.

Spirituele ontdekkingreiziger

Vanuit het bewustzijn van universele liefde, mogen we nu dertien dagen lang op weg met de moed en pioniersenergie van Rode Hemelwandelaar. Net als het paasverhaal van de kruisiging van Jezus laat Rode Hemelwandelaar ons zien dat we spirituele ontdekkingsreizigers zijn in een aards lichaam. En dat onze ziel en bezieling vele malen krachtiger is dan ons lichaam. Vanuit dit besef kun je je ziel en je bezieling alle ruimte geven.

Buiten de lijntjes kleuren

Het is de kunst van het leven om nieuwe ervaringen op te doen, omdat ze wijsheid brengen. Deze nieuwe wegen bevinden zich buiten het terrein dat jou bekend is. Dus ga op pad! Deze dertien dagen word je geholpen de moed te verzamelen die je nodig hebt om buiten de lijntjes te kleuren die je beperken zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Daar is moed voor nodig! Vaak zijn het de moeilijkste momenten in je leven die je echt verder brengen: de momenten dat je wordt uitgenodigd of zelfs door de omstandigheden gedwongen om bekend terrein te verlaten en te doen wat je nooit eerder deed.

Ga je mee op avontuur?

Vandaag start er weer een nieuwe ronde van de online cursus met de dagenergie: e-wenscursus. Deze cursus staat garant voor 52 dagen avontuur met behulp van de dagenergie. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Onderaan deze pagina lees je er meer over.

lovers 1676972 640

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 2. Witte Tovenaar -  Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 3. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 4. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 5. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 6. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 7. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 8. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 9. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 10. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 11. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 12. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 13. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Leef met de dagenergie en leer de zegels, tonen en levenspaden kennen aan de hand van je eigen ervaringen. Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin kalender je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Geef je vandaag nog op voor de cursus vanaf 1 april of meld je aan voor de volgende ronde die start op 23 mei.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

deelname: 47,-

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail