witte spiegelWitte Spiegel levenspad 18 - 30 september 2017

18 september is een bijzondere dag dit jaar: het is precies 260 dagen geleden dat het nieuwe jaar begon. 

Sinds 1 januari hebben we een hele Tzolkinronde doorlopen. Misschien maakte dat het Rode Slang levenspad de afgelopen dertien dagen wel extra intens. Hoe is het je vergaan de afgelopen dertien dagen? Wat een intense tijd met al het natuurgeweld op de aarde. Lukte het je om het evenwicht in jezelf te vinden? Rustig blijven, je lichaam de ruimte te geven om te integreren en tegelijkertijd actief de handen uit de mouwen steken om te doen wat gedaan moest worden was een hele kunst.

Het Witte Spiegel levenspad is het laatste pad dat is gerelateerd aan het verleden en ons helpt het verleden te integreren. Het speelt zich op drie dagen na af in de middenkolom. De kolom van het hier en nu. We zijn op weg naar het hart van de Tzolkin, de bron waar alle energie vandaan komt en weer naar terugkeert. Tot die tijd zijn we vooral bezig met integeren en ruimte maken voor nieuwe plannen en intenties. Heb je nog wat op te ruimen? Doe het nu!

Waarheid en illusie in 2017

Het Witte Spiegel levenspad brengt helderheid over waarheid en illusie. Hoe zie jij de wereld om je heen? Wat jij ziet om je heen resoneert met jouw persoonlijke zielsverlangen. De ervaringen die je opdoet, geven je de kans je bewustzijn te verruimen en zo je mogelijkheden te vergroten.

Focus de komende dertien dagen bewust op de realiteit waarin jij het beste tot je recht komt met al jouw kwaliteiten en talenten. Zo word je een magneet voor een nieuwe toekomst. Omdat het Witte Spiegel levenspad het jaarpad is voor 2017, raad ik je aan het artikel en jaarprofiel over de Jaarenergie van 2017 nog eens te lezen. Heb je het nog niet? Dan kun je het artikel hier lezen en onderaan de pagina het jaarprofiel gratis downloaden.

Wat brengt 2018?

In november en december blikken we alweer vooruit op 2018. In Amsterdam, Arnhen, Nuenen en Sneek kun je deelnemen aan de inspiratieavond 'Wat brengt 2018'. Aan de hand van de jaarenergie blikken we vooruit op het nieuwe jaar en krijg je praktische tips en handvatten om mee te surfen op de energie van 2018. Hier lees je er meer over.

Ik wens je mooie spiegels toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

new year 1925726 640

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

2. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

3. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

4. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

5. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

6. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

7. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

8. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

9. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

10. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

11. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

12. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

13. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Leef met de dagenergie en leer de zegels, tonen en levenspaden kennen aan de hand van je eigen ervaringen. Bestel Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek en meld je aan voor de online e-Wenscursus met de dagenergie. Je ontvangt 52 dagen achtereen een inspiratiemail met informatie over de dagenergie en aanvullende liedjes, filmpjes en kleine opdrachten. Je ontvangt een gratis exemplaar van het Maya wijsheid voor je levensreis logboek waarin je je eigen ervaringen bijhoudt. Elke cursus start in een rood levenspad en je doorloopt vier paden. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

deelname: 49,95

Dagenergie

28 september 2021

Gele ster
Gele ster

Toon 2
Toon 2

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram