Geel Zaad levenspad 14 - 26 oktober 2017

Inmiddels zijn we uit de middenkolom en bevinden we ons in de rechterhelft van de kalender. Het Blauwe Aap levenspad heeft ons in die middenkolom voorbereid op de toekomst waarmee we ons nu weer kunnen verbinden. Kon je spelen en onbevangen in het hier en nu zijn of had je nog moeite om te genieten van elk moment? Ook al lijkt het er in de verste verte niet op dat je vooruitgang boekte, je mag er helemaal op vertrouwen dat je in het Blauwe Aap levenspad precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven.

Een nieuwe voedingsbodem

Het Geel Zaad levenspad dat we nu bewandelen schenkt ons na alles wat we in de middenkolom geleerd en beleefd hebben een nieuwe voedingsbodem voor de toekomst. Een bodem waarop je kunt groeien en bloeien. Je groeikracht wordt in dit levenspad gevoed vanuit de kosmos. Dit levenspad bevat namelijk tien poortdagen, de zwarte vakjes in de kalender.

Kosmische download

Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijgen we nieuwe energie en informatie toegespeeld. Een soort download van kosmische energie. Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat het lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt. Laat de toekomst maar naar je toe komen, ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is. Het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies moet gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

2. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

3. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

4. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

5. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

6. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

7. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

8. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

9. Gele Mens - Ik creëer

10. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

11. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart.

12. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

13. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijk leiding

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Leef met de dagenergie en leer de zegels, tonen en levenspaden kennen aan de hand van je eigen ervaringen. Bestel Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek en meld je aan voor de online e-Wenscursus met de dagenergie. Je ontvangt 52 dagen achtereen een inspiratiemail met informatie over de dagenergie en aanvullende liedjes, filmpjes en kleine opdrachten. Je ontvangt een gratis exemplaar van het Maya wijsheid voor je levensreis logboek waarin je je eigen ervaringen bijhoudt. Elke cursus start in een rood levenspad en je doorloopt vier paden. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

deelname: 49,95

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail