Het Blauwe Adelaar levenspad

Blauwe Adelaar energie is die van visie: je eigen vrije, onafhankelijke mening hebben over zaken. Een heldere blik waarbij je het overzicht hebt over het geheel, zonder details uit het oog te verliezen.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, hebben een sterk verfijnd en krachtig vermogen om subtiliteiten te onderscheiden en daar woorden aan te geven. Ze kunnen goed verwoorden wat ze voelen en denken en hun helderheid is groot. Het is belangrijk dat ze hun eigen onderbewuste leren begrijpen.

De kern van dit levenspad

In het Blauwe Adelaar levenspad gaat het erom je hogere visie en het aardse fysieke bijeen te brengen. Sta stil bij wat je voelt in je lichaam: pijn, vermoeidheid, kracht, levenslust. Wat geeft energie, wat kost energie? Alleen met je bewustzijn kun je daaraan betekenis geven.

Tips 

  • Vorm je eigen mening, en laat je niet bepalen door wat anderen vinden. Zorg ook niet voor anderen ten koste van jezelf, ook al zie je nog zo helder wat ze nodig hebben. Vul eerst je eigen beker en wat overstroomt kun je delen met anderen.
  • Neem het heft in eigen handen door jezelf te zuiveren van zware energie. Herinner je voortdurend je eigen lichtheid, ook als er turbulentie in en om jezelf is. Je kern is licht en liefde.
  • Je doorzettingsvermogen haal je deze periode uit je dromen en idealen. Je kunt ze op jouw unieke manier de wereld in brengen. Ga er vooral mee door, ook al lijkt het niet direct iets op te leveren. Je bent er bijna!
  • Geniet van het leven door je handen open te houden en te ontvangen. Wees geconcentreerd als een keeper in het doel. Voorbereiden op de bal kan niet. Wel in actie komen op het juiste moment, zodat alles moeiteloos verloopt.

Je ontwikkeling in 2020: Wat is je nieuwe comfortzone?

Misschien heb je heel lang het gevoel gehad dat je voor een dichte deur stond. Of de deur stond op een kier, maar er kwam geen beweging in, hoe je ook duwde of trok. In 2020 gaat de deur voor jou open. Achter die deur staan je hart en ziel te trappelen. Ze zijn dolblij dat ze eindelijk de ruimte krijgen om vrij te zijn.

Het enige wat jij hoeft te doen is heel goed luisteren naar wat je hart en ziel te vertellen. Naar jezelf luisteren en trouw zijn aan jezelf. Dan gaat er helemaal vanzelf een nieuwe wereld voor je open een wereld waarin jij volledig jezelf kunt zijn. Laat je verwachtingen over wat er achter die deur vandaan komt maar helemaal los. Je bent goed zoals je bent, je mag er zijn zoals je bent.

2020 geeft je de moed om jouw grenzen te verkennen, te doen wat je nooit eerder deed zodat je nieuwe ervaringen opdoet en een kader creëert dat past bij de (nieuwe)plek die je in 2019 hebt ingenomen. Misschien horen daar ook nieuwe dromen bij.

De jaarenergie geeft je ook het zelfvertrouwen om ze achterna te gaan en de veranderingen in je leven toe te staan die horen bij trouw aan jezelf zijn.

Je ontwikkeling in 2021: Waaraan geef jij jouw levenskracht?

Ben je benieuwd wat 2021 jou persoonlijk of zakelijk te brengen heeft? Meld je dan aan voor het online workshop programma 'Afstemmen op 2021'.

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

2021 is het jaar van het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is het jaar waarin je 'Ja' mag zeggen op het grensvlak tussen loslaten en opnieuw beginnen. Durf jij in de leegte te verblijven? Precies daar waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt. Er is geen weg terug, we hebben maar één keuze: vooruit gaan zonder te weten waarheen.

Dagenergie

25 januari 2022

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 4
Toon 4

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram