Het Geel Zaad levenspad

Geel zaad is het zaad dat in de aarde ligt tot het de juiste tijd is om te ontkiemen. Het wacht tot de omstandigheden precies goed zijn en als het zover is gaat het groeien. Soms groeit het langzaam maar zeker, soms groeit het waar je bij staat. Dat verschilt naar gelang de aard van het gewas. Al het zaad heeft een uniek potentieel om uit te groeien tot iets geweldigs. Wat zaai jij? Heb je wel eens goed gekeken naar de bodem waarin je zaait? Is die bodem vruchtbaar genoeg? Wat voeg je zelf toe om te zorgen dat het de juiste voeding krijgt? Allemaal zaken om bij stil te staan als je ooit een overvloedige oogst wilt binnen halen.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn natuurlijke leiders. Ze hebben een sterke behoefte aan erkenning en zijn opmerkzaam. Er is veel creativiteit en levendigheid in dit levenspad. De bewandelaars van dit pad hebben zelfvertrouwen en laten zien waar ze voor staan. Anderen hebben daar bewondering voor. Leerpunt is om op een volwassen manier relaties aan te gaan.

Het Geel Zaad levenspad kent tien poortdagen (dag 3 (Kin 146) t/m dag 12 (Kin 155). Ben je op een van deze tien poortdagen geboren, dan ben je sensitief en ontvang je gemakkelijk informatie uit de bron waardoor je dingen gewoonweg weet. Je hebt op jonge leeftijd al grote levensvragen. Het kan zijn dat je je daarin alleen voelt en pas op latere leeftijd gelijkgestemden ontmoet.

De kern van dit levenspad

Je hebt in dit levenspad veel geduld en vertrouwen nodig in je mogelijkheden. Je kunt een boom nu eenmaal niet uit de grond trekken. Het groeiproces heeft zijn eigen tijd nodig. Realiseer je ook dat dat schilletje om het zaad heen, dat al die tijd voor bescherming heeft gezorgd ook wat weerstand biedt bij het ontkiemen. Welke weerstand ervaar jij? Kies je ervoor om alles te laten zoals het was, of breek je door en ga je groeien?

De poortdagen zijn dagen waarop je gemakkelijk toegang hebt tot de bron en de bron je nieuwe energie voor de toekomst aanreikt. Op deze dagen dient de toekomst zich aan op een manier die je op dat moment misschien nog niet helemaal kunt plaatsen. Dat wordt later wel duidelijk. Ben je bereid nieuwe groeikracht te ontvangen?

Tips

  • Je vindt inspiratie door zaden voor de toekomst te planten en te kiezen voor groei boven zekerheid.
  • Je staat in je kracht als je je eigen plek inneemt.
  • Je draagt bij aan het grote geheel door aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit. De kracht van je gedachten is enorm, dus neem de volledige verantwoordelijkheid voor jouw intenties.
  • Geniet van het leven en til je zelf naar een hoger niveau door vastberaden te doen wat zo spannend voor je is. Wat anderen ook zeggen. Jij bent de enige die echt weet wat goed is voor jou.

Je ontwikkeling in 2020: Wat is je nieuwe comfortzone?

Dit jaar heb jij de wind mee om in beweging te komen. De impuls te volgen waarvan je hart blij wordt zonder er al te veel bij na te denken hoe het verder zal gaan. Als jij de grip loslaat op hoe de dingen zouden moeten gaan en vertrouwt dat het juiste moment zich vanzelf aandient, dan gaat de dingen moeiteloos. Kijk maar wat ervan komt. Je mag vertrouwen dat het goed is en dat je de dingen helemaal op je eigen manier mag doen.

Als jij een stap in de richting van jouw hartsverlangen doet, doet het universum duizend stappen naar jou toe. Er is meer hulp beschikbaar dan je denkt. Laat je maar leiden door de subtiele signalen: de liedjes die je hoort, een tekst op een voorbijrijdende auto, de cijfers op de klok. Ze wijzen je de weg naar je authentieke zelf en jouw eigen plek.

2020 geeft je de moed om jouw grenzen te verkennen, te doen wat je nooit eerder deed zodat je nieuwe ervaringen opdoet en een kader creëert dat past bij de (nieuwe)plek die je in 2019 hebt ingenomen. Misschien horen daar ook nieuwe dromen bij. De jaarenergie geeft je ook het zelfvertrouwen om ze achterna te gaan en de veranderingen in je leven toe te staan die horen bij trouw aan jezelf zijn.

Je ontwikkeling in 2021: Waaraan geef jij jouw levenskracht?

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

2021 is het jaar van het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is het jaar waarin je 'Ja' mag zeggen op het grensvlak tussen loslaten en opnieuw beginnen. Durf jij in de leegte te verblijven? Precies daar waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt. Er is geen weg terug, we hebben maar één keuze: vooruit gaan zonder te weten waarheen.

Persoonlijke begeleiding

In 2022 ben ik sinds lange tijd weer gestart met persoonlijke sessies. Als facilitator voor spirituele groei begeleid ik jou om je eigen antwoorden te vinden. De Tzolkin is ons gezamenlijke kompas op weg daarnaartoe.

Het resultaat daarvan is dat je feilloos leert vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid. Bijvoorbeeld bij:

  • het maken van keuzes over je werkrichting,
  • samenwerking met en begeleiding van anderen,
  • het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Ik werk zowel met de Dreamspell Tzolkin als met de klassieke Tzolkin om jou te ondersteunen.

Kijk hier voor meer informatie.

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram