Het Geel Zaad levenspad

Geel zaad is het zaad dat in de aarde ligt tot het de juiste tijd is om te ontkiemen. Het wacht tot de omstandigheden precies goed zijn en als het zover is gaat het groeien. Soms groeit het langzaam maar zeker, soms groeit het waar je bij staat. Dat verschilt naar gelang de aard van het gewas. Al het zaad heeft een uniek potentieel om uit te groeien tot iets geweldigs. Wat zaai jij? Heb je wel eens goed gekeken naar de bodem waarin je zaait? Is die bodem vruchtbaar genoeg? Wat voeg je zelf toe om te zorgen dat het de juiste voeding krijgt? Allemaal zaken om bij stil te staan als je ooit een overvloedige oogst wilt binnen halen.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn natuurlijke leiders. Ze hebben een sterke behoefte aan erkenning en zijn opmerkzaam. Er is veel creativiteit en levendigheid in dit levenspad. De bewandelaars van dit pad hebben zelfvertrouwen en laten zien waar ze voor staan. Anderen hebben daar bewondering voor. Leerpunt is om op een volwassen manier relaties aan te gaan.

Het Geel Zaad levenspad kent tien poortdagen (dag 3 (Kin 146) t/m dag 12 (Kin 155). Ben je op een van deze tien poortdagen geboren, dan ben je sensitief en ontvang je gemakkelijk informatie uit de bron waardoor je dingen gewoonweg weet. Je hebt op jonge leeftijd al grote levensvragen. Het kan zijn dat je je daarin alleen voelt en pas op latere leeftijd gelijkgestemden ontmoet.

Je ontwikkeling in 2019: Hoe neem jij je eigen plek in?

Dit is een jaar om je opnieuw te verbinden met jouw hartsverlangen en het pad van je ziel. Voor wie en wat doe jij wat je doet? Offer je jezelf op of doe je het echt omdat je hart er sneller van gaat kloppen? 'Heb uw naaste lief als uzelf' mag jij dit jaar omdraaien. Doe voor jezelf wat je altijd voor anderen hebt gedaan. Door het aan jezelf te geven, neem jij je eigen plek in. In 2019 word je aan alle kanten geholpen om het pad van je hart en ziel te volgen of erop terug te keren als je ervan afgeweken was. Neem er je tijd voor. Als je het gevoel hebt dat je stilstaat, weet je dat je goed bezig bent. Dit jaar is namelijk het jaar van de reset. Benut het ten volle, dan kun je volgend jaar écht in beweging komen vanuit je hartsverlangen.

Je eigen plek innemen kan ook weerstand oproepen in jezelf of je omgeving. Zeker als je om wat voor reden dan ook ooit die plek verlaten hebt. Dat vraagt moed om je grenzen te verlegggen, bereidheid naar jezelf te kijken en het kind in jezelf aan te moedigen om zichzelf weer te laten zien, inclusief oude wonden. Aandacht en voeding is wat jouw nieuwe plek nodig heeft. In actie komen, doen en ervaren.

Wil je jouw intentie voor 2019 blijvend voeden en aandacht geven. Wil je meer sleutels aangereikt krijgen die jou helpen om te stralen op jouw eigen plek? Meld je dan aan voor het jaartraject 'Je eigen plek innemen' en sla de brug van wie je was naar wie je wilt zijn.

De kern van dit levenspad

Je hebt in dit levenspad veel geduld en vertrouwen nodig in je mogelijkheden. Je kunt een boom nu eenmaal niet uit de grond trekken. Het groeiproces heeft zijn eigen tijd nodig. Realiseer je ook dat dat schilletje om het zaad heen, dat al die tijd voor bescherming heeft gezorgd ook wat weerstand biedt bij het ontkiemen. Welke weerstand ervaar jij? Kies je ervoor om alles te laten zoals het was, of breek je door en ga je groeien?

De poortdagen zijn dagen waarop je gemakkelijk toegang hebt tot de bron en de bron je nieuwe energie voor de toekomst aanreikt. Op deze dagen dient de toekomst zich aan op een manier die je op dat moment misschien nog niet helemaal kunt plaatsen. Dat wordt later wel duidelijk. Ben je bereid nieuwe groeikracht te ontvangen?

Tips

  • Je vindt inspiratie door zaden voor de toekomst te planten en te kiezen voor groei boven zekerheid.
  • Je staat in je kracht als je je eigen plek inneemt.
  • Je draagt bij aan het grote geheel door aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit. De kracht van je gedachten is enorm, dus neem de volledige verantwoordelijkheid voor jouw intenties.
  • Geniet van het leven en til je zelf naar een hoger niveau door vastberaden te doen wat zo spannend voor je is. Wat anderen ook zeggen. Jij bent de enige die echt weet wat goed is voor jou.

Voel je vrij dit artikel te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

Levenspadprofiel ✮✮✮

groeien op je levenspad

Met het Geboorteprofiel en/of Creatieprofiel als als basis, kun je het gereedschap uit je levenspad toepassen. Op basis van dit uitgebreide profiel-werkboek leer je hoe jij jij spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal tot bloei komt met jouw persoonlijke gereedschap voor het leven. Meer info

prijs: € 37,- Vul hieronder naam en geboortedatum in. Je ontvangt direct na een geslaagde betaling het profiel als PDF in je mailbox.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

 


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail