Het Geel Zaad levenspad

Geel zaad is het zaad dat in de aarde ligt tot het de juiste tijd is om te ontkiemen. Het wacht tot de omstandigheden precies goed zijn en als het zover is gaat het groeien. Soms groeit het langzaam maar zeker, soms groeit het waar je bij staat. Dat verschilt naar gelang de aard van het gewas. Al het zaad heeft een uniek potentieel om uit te groeien tot iets geweldigs. Wat zaai jij? Heb je wel eens goed gekeken naar de bodem waarin je zaait? Is die bodem vruchtbaar genoeg? Wat voeg je zelf toe om te zorgen dat het de juiste voeding krijgt? Allemaal zaken om bij stil te staan als je ooit een overvloedige oogst wilt binnen halen.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn natuurlijke leiders. Ze hebben een sterke behoefte aan erkenning en zijn opmerkzaam. Er is veel creativiteit en levendigheid in dit levenspad. De bewandelaars van dit pad hebben zelfvertrouwen en laten zien waar ze voor staan. Anderen hebben daar bewondering voor. Leerpunt is om op een volwassen manier relaties aan te gaan. Ben je op een poortdag geboren, dan ben je sensitief en ontvang je gemakkelijk informatie uit de bron waardoor je dingen gewoonweg weet. Je hebt op jonge leeftijd al grote levensvragen. Het kan zijn dat je je daarin alleen voelt en pas op latere leeftijd gelijkgestemden ontmoet.
Ben je zelf geboren in het Geel Zaad levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl op met de gratis Mayawijsheid app uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad

Je hebt in dit levenspad veel geduld en vertrouwen nodig in je mogelijkheden. Je kunt een boom nu eenmaal niet uit de grond trekken. Het groeiproces heeft zijn eigen tijd nodig. Realiseer je ook dat dat schilletje om het zaad heen, dat al die tijd voor bescherming heeft gezorgd ook wat weerstand biedt bij het ontkiemen. Welke weerstand ervaar jij? Kies je ervoor om alles te laten zoals het was, of breek je door en ga je groeien?

Het Geel Zaad levenspad kent tien poortdagen (dag 3 (Kin 146) t/m dag 12 (Kin 155). Dagen waarop je gemakkelijk toegang hebt tot de bron en de bron je nieuwe energie voor de toekomst aanreikt. Op deze dagen dient de toekomst zich aan op een manier die je op dat moment misschien nog niet helemaal kunt plaatsen. Dat wordt later wel duidelijk. Ben je bereid nieuwe groeikracht te ontvangen?

Tips

  • Je vindt inspiratie door zaden voor de toekomst te planten en te kiezen voor groei boven zekerheid.
  • Je staat in je kracht als je je eigen plek inneemt.
  • Je draagt bij aan het grote geheel door aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit. De kracht van je gedachten is enorm, dus neem de volledige verantwoordelijkheid voor jouw intenties.
  • Geniet van het leven en til je zelf naar een hoger niveau door vastberaden te doen wat zo spannend voor je is. Wat anderen ook zeggen. Jij bent de enige die echt weet wat goed is voor jou.

Levenspadprofiel ✮✮✮

groeien op je levenspad

Met het Geboorteprofiel en/of Creatieprofiel als als basis, kun je het gereedschap uit je levenspad toepassen. Op basis van dit uitgebreide profiel-werkboek leer je hoe jij jij spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal tot bloei komt met jouw persoonlijke gereedschap voor het leven. Meer info

prijs: € 37,- Vul hieronder naam en geboortedatum in. Je ontvangt direct na een geslaagde betaling het profiel als PDF in je mailbox.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

 


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail