Het Rode Aarde levenspad

Rode aarde energie is de nieuwe aarde energie. Het is de synchroniciteit die ontstaat als je in het hier en nu verbonden bent met hemel en aarde: stevig gegrond en open voor de kosmos. Zo kun je navigeren op de signalen van boven en beneden en ben je precies op het juiste moment op de juiste plaats. 
Sta je open voor de kosmos zonder dat je stevig bent gegrond, dan kan de wijsheid die je ontvangt geen gestalte krijgen op aarde. Dus ga de tuin in, loop op je blote voeten, maak een lange wandeling in de natuur en wees vooral benieuwd waar je voeten je brengen.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn echte dromers met een grote fantasie. Vaak slagen jullie er ook nog in je dromen waar te maken en er je werk van te maken. Je grote kracht is dat je dromen ook werkelijk praktisch kunt vormgeven en uitvoerbaar maken.

De kern van dit levenspad

Rode aarde energie is de nieuwe aarde energie. Het is de synchroniciteit die ontstaat als je in het hier en nu verbonden bent met hemel en aarde: stevig gegrond en open voor de kosmos. Zo kun je navigeren op de signalen van boven en beneden en ben je precies op het juiste moment op de juiste plaats. Je hoofd heb je deze dagen helemaal niet nodig om te bedenken waar je heen gaat en hoe zaken opgelost moeten worden. Je mag je handen opendoen en je paraplu omdraaien. Dan kan alles wat jij nodig hebt om te groeien in jouw eigen tempo er vanzelf in vallen.

Het gaat in het Rode Aarde levenspad om de verbinding tussen hemel en aarde. Jij bent daarvoor het instrument. De grote kunst deze dertien dagen is om je open te stellen voor de aarde. Dat gaat alleen maar als je helemaal aanwezig bent, hier en nu met twee benen op de grond. Ben je met je aandacht in de toekomst, in het verleden of loop je met je hoofd in de wolken, dan mis je geheid wat er hier en nu aan de orde is. Dus ga de tuin in, loop op je blote voeten, maak een lange wandeling in de natuur. Wees vooral benieuwd waar je voeten je brengen en volg het pad dat jou het meest pleziert.

Tips

  • Je vindt inspiratie door te gaan waar je voeten je brengen. Daar is precies op het juiste moment wat je nodig hebt voor groei en ontwikkeling.
  • Je staat in je kracht door onvoorwaardelijk te vertrouwen op het leven: het geeft je alles wat je nodig hebt. Geef het ook aan jezelf en zorg goed voor je voeding.
  • Je draagt bij aan het grote geheel door te luisteren naar de signalen van je lichaam. Honger, dorst, moe? Stop dan waar je mee bezig bent. We zijn zo gewend om nog even door te gaan. Gebruik je lichaam als kompas.
  • Geniet van het leven en til je zelf naar een hoger niveau door je twijfels aan de kant te gooien en vol zelfvertrouwen de ruimte te geven aan de stroom van het leven. Go with the flow!

Je ontwikkeling in 2020: Wat is jouw nieuwe comfortzone?

Dit jaar heb je de energie mee voor een grondige reflectie op jezelf, je eigen grenzen en mogelijkheden. Het is tijd om goed voor jezelf te zorgen, aandacht te geven aan je ziel en daaraan trouw te zijn. Dat helpt je om in evenwicht te komen en blijven. Je komt veel over jezelf te weten door met een milde blik te kijken, en telkens jezelf in de ander te zien.

Elke keer als je uit balans wordt gebracht, boosheid voelt, zal de weg naar binnen jou helpen om in evenwicht te komen. Vraag jezelf dan af waar je jezelf hebt verlaten, dat je nu zo boos bent op de ander.

Stel innerlijk orde op zaken. Dat kan in jezelf zijn, maar ook in je huis, waarin elke kamer symbool staat voor een deel van jou. Kijk naar de inrichting van je huis, de kasten, de lades. Past de inhoud nog bij wie je nu bent en bij wat je echt graag wilt? Misschien is het tijd voor een grote schoonmaak. Maak ruimte zodat wat overblijft licht en lucht krijgt in jezelf en om je heen. Ruimte voor nieuwe inspiratie.

2020 geeft je de moed en het zelfvertrouwen om jouw grenzen te verkennen. Dat kun je doen door ze te verleggen of ze eens van de andere kant te bekijken. Te doen wat je nooit eerder deed zodat je nieuwe ervaringen opdoet en een kader creëert dat past bij de (nieuwe) plek die je in 2019 hebt ingenomen.

Je ontwikkeling in 2021: Waaraan geef jij jouw levenskracht?

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

2021 is het jaar van het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is het jaar waarin je 'Ja' mag zeggen op het grensvlak tussen loslaten en opnieuw beginnen. Durf jij in de leegte te verblijven? Precies daar waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt. Er is geen weg terug, we hebben maar één keuze: vooruit gaan zonder te weten waarheen.

Persoonlijke begeleiding

In 2022 ben ik sinds lange tijd weer gestart met persoonlijke sessies. Als facilitator voor spirituele groei begeleid ik jou om je eigen antwoorden te vinden. De Tzolkin is ons gezamenlijke kompas op weg daarnaartoe.

Het resultaat daarvan is dat je feilloos leert vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid. Bijvoorbeeld bij:

  • het maken van keuzes over je werkrichting,
  • samenwerking met en begeleiding van anderen,
  • het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Ik werk zowel met de Dreamspell Tzolkin als met de klassieke Tzolkin om jou te ondersteunen.

Kijk hier voor meer informatie.

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram