Het Blauwe Nacht levenspad

Blauwe Nacht energie is stilte, de stilte van de nacht, de droomtijd waar alles mogelijk en in overvloed aanwezig is. Blauwe Nacht is ook wat je hoort en voelt als je je naar binnen keert: je innerlijke stem die je hoort als je heel stil bent, de stem van je intuïtie en je gevoel. Je behoefte om je naar binnen te keren en te slapen kan groot zijn deze dagen, geef daar gewoon aan toe. Blauwe Nacht staat ook voor je huis, het lichaam waarin je woont en ook je woonhuis. Voel je je thuis in je huis?

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren hebben veel behoefte aan een warm en veilig plekje in huis en in zichzelf. Ze onderzoeken graag het leven en het waarom van alles dat bestaat. Ook vinden ze het fijn om hard te werken, zodat ze een mooi en veilig huis voor zichzelf kunnen verdienen. Het gaat het Blauwe Nacht levenspad om het evenwicht tussen binnen en buiten. Welke wijsheid ontdek jij in de stilte van jouw binnenwereld en wat doe je ermee? Wijsheid is om te delen. Luister, wees stil en voel je vrij om te delen wat er in je omgaat. Daarmee bewijs je niet alleen jezelf maar ook anderen een dienst.

Je ontwikkeling in 2019: Hoe neem jij je eigen plek in?

In 2019 gaan voor jou alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Het is voor jou dit jaar de grote kunst om de nodige afstand te bewaren, zodat je niet al te veel in de weg loopt in dit magische proces. Mocht je het gevoel krijgen dat je stilstaat, bedenk dan dat er elders nog verschuivingen nodig zijn en dat jij gewoon je pad mag lopen zoals het zich voordoet. Doe vooral de dingen waardoor jij lekker in je vel zit en waarvan je geniet. Pas achteraf ga je zien dat elke stap die je nam, alle wegen die je bewandelde precies de juiste waren. Laat je hart je hoofd aansturen en doe wat klopt voor jou. Zelfs als je niet weet waarom je precies doet wat je doet. 

Je eigen plek innemen kan ook weerstand oproepen in jezelf of je omgeving. Zeker als je om wat voor reden dan ook ooit die plek verlaten hebt. Dat vraagt moed om je grenzen te verlegggen, bereidheid naar jezelf te kijken en het kind in jezelf aan te moedigen om zichzelf weer te laten zien, inclusief oude wonden. Aandacht en voeding is wat jouw nieuwe plek nodig heeft. In actie komen, doen en ervaren.

Wil je jouw intentie voor 2019 blijvend voeden en aandacht geven. Wil je meer sleutels aangereikt krijgen die jou helpen om te stralen op jouw eigen plek? Meld je dan aan voor het jaartraject 'Je eigen plek innemen' en sla de brug van wie je was naar wie je wilt zijn.

De kern van dit levenspad

Het gaat dit levenspad om het evenwicht tussen binnen en buiten. Wat ontdek jij in de stilte van jouw binnenwereld en wat doe je ermee? Zet je je dromen om in actie en leef je ernaar? Dream Big en act small is het devies. Je dromen hebben tijd nodig om uit te komen, maar dat betekent niet dat jij er nog niets mee kunt. Je kunt je dromen leven door kleine stappen te nemen en steen voor steen te bouwen aan jouw gedroomde werkelijkheid.

Tips

  • Geef aandacht aan je dromen, schrijf ze op en laat je erdoor inspireren.
  • Neem het heft in eigen handen door de helpende hand te vragen of geven. En houd je handen open voor wat je zomaar gegeven wordt. Dan verloopt alles moeiteloos.
  • Blijf onbevangen jouw eigen intenties volgen. Maak het niet te serieus, wat je allemaal wilt, hoe luchtiger jij ermee omgaat, des te zuiverder ze blijven.
  • Geef voorrang aan je eigen behoeften en deel alleen als je eigen beker overstroomt. Dan ben je vrij en kun je genieten deze dagen.

Voel je vrij dit artikel te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

Levenspadprofiel ✮✮✮

groeien op je levenspad

Met het Geboorteprofiel en/of Creatieprofiel als als basis, kun je het gereedschap uit je levenspad toepassen. Op basis van dit uitgebreide profiel-werkboek leer je hoe jij jij spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal tot bloei komt met jouw persoonlijke gereedschap voor het leven. Meer info

prijs: € 37,- Vul hieronder naam en geboortedatum in. Je ontvangt direct na een geslaagde betaling het profiel als PDF in je mailbox.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

 


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail