Het Blauwe Nacht levenspad

Blauwe Nacht energie is stilte, de stilte van de nacht, de droomtijd waar alles mogelijk en in overvloed aanwezig is. Blauwe Nacht is ook wat je hoort en voelt als je je naar binnen keert: je innerlijke stem die je hoort als je heel stil bent, de stem van je intuïtie en je gevoel. Je behoefte om je naar binnen te keren en te slapen kan groot zijn deze dagen, geef daar gewoon aan toe. Blauwe Nacht staat ook voor je huis, het lichaam waarin je woont en ook je woonhuis. Voel je je thuis in je huis?

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren hebben veel behoefte aan een warm en veilig plekje in huis en in zichzelf. Ze onderzoeken graag het leven en het waarom van alles dat bestaat. Ook vinden ze het fijn om hard te werken, zodat ze een mooi en veilig huis voor zichzelf kunnen verdienen. Het gaat het Blauwe Nacht levenspad om het evenwicht tussen binnen en buiten. Welke wijsheid ontdek jij in de stilte van jouw binnenwereld en wat doe je ermee? Wijsheid is om te delen. Luister, wees stil en voel je vrij om te delen wat er in je omgaat. Daarmee bewijs je niet alleen jezelf maar ook anderen een dienst.

De kern van dit levenspad

Het gaat dit levenspad om het evenwicht tussen binnen en buiten. Wat ontdek jij in de stilte van jouw binnenwereld en wat doe je ermee? Zet je je dromen om in actie en leef je ernaar? Dream Big en act small is het devies. Je dromen hebben tijd nodig om uit te komen, maar dat betekent niet dat jij er nog niets mee kunt. Je kunt je dromen leven door kleine stappen te nemen en steen voor steen te bouwen aan jouw gedroomde werkelijkheid.

Tips

  • Geef aandacht aan je dromen, schrijf ze op en laat je erdoor inspireren.
  • Neem het heft in eigen handen door de helpende hand te vragen of geven. En houd je handen open voor wat je zomaar gegeven wordt. Dan verloopt alles moeiteloos.
  • Blijf onbevangen jouw eigen intenties volgen. Maak het niet te serieus, wat je allemaal wilt, hoe luchtiger jij ermee omgaat, des te zuiverder ze blijven.
  • Geef voorrang aan je eigen behoeften en deel alleen als je eigen beker overstroomt. Dan ben je vrij en kun je genieten deze dagen.

Je ontwikkeling in 2020: Wat is je nieuwe comfortzone?

2020 is voor jou het jaar van de doorbraak. Het jaar waarin je alles krijgt aangereikt wat nodig is om in harmonie te komen met jezelf. Lief zijn voor jezelf staat dit jaar bovenaan jouw prioriteitenlijstje. Het is echt even helemaal tijd voor jou. En even duurt een heel jaar dus je hebt tijd om te oefenen. Want juist daar waar je jezelf vaak hebt opgeofferd voor anderen, kan lief zijn voor jezelf heel onwennig aanvoelen.

Laat je gevoel stromen, want daar waar jij wordt geraakt weet je waar jij altijd hebt gekozen voor behoeften van anderen boven die van jezelf. De kunst is om het verhaal dat je hoofd erbij bedenkt, te laten voor wat het is. Als je je emoties de ruimte geeft, ruim je op en maak je ruimte voor het onbevangen kind in jou om tevoorschijn te komen. Blijf je het verhaal aan jezelf vertellen, dan veranker je het oude opnieuw. In 2021 ga je hiervan de vruchten plukken.

2020 geeft je de moed om jouw grenzen te verkennen, te doen wat je nooit eerder deed zodat je nieuwe ervaringen opdoet en een kader creëert dat past bij de (nieuwe)plek die je in 2019 hebt ingenomen. Misschien horen daar ook nieuwe dromen bij. De jaarenergie geeft je ook het zelfvertrouwen om ze achterna te gaan en de veranderingen in je leven toe te staan die horen bij trouw aan jezelf zijn.

Je ontwikkeling in 2021: Waaraan geef jij jouw levenskracht?

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

2021 is het jaar van het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is het jaar waarin je 'Ja' mag zeggen op het grensvlak tussen loslaten en opnieuw beginnen. Durf jij in de leegte te verblijven? Precies daar waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt. Er is geen weg terug, we hebben maar één keuze: vooruit gaan zonder te weten waarheen.

Persoonlijke begeleiding

In 2022 ben ik sinds lange tijd weer gestart met persoonlijke sessies. Als facilitator voor spirituele groei begeleid ik jou om je eigen antwoorden te vinden. De Tzolkin is ons gezamenlijke kompas op weg daarnaartoe.

Het resultaat daarvan is dat je feilloos leert vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid. Bijvoorbeeld bij:

  • het maken van keuzes over je werkrichting,
  • samenwerking met en begeleiding van anderen,
  • het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Ik werk zowel met de Dreamspell Tzolkin als met de klassieke Tzolkin om jou te ondersteunen.

Kijk hier voor meer informatie.

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram