Het Gele Krijger levenspad

De Gele Krijger gaat onbevreesd zijn weg. Gele Krijger energie is volledig afgaan op wat jij weet dat goed voor je is: je eigen innerlijke autoriteit volgen, niets voor zoete koek slikken, alles bevragen om eerst af te stemmen met je innerlijke leider of iets al dan niet goed voor jou voelt. Zo veel vragen soms dat je er helemaal van in de war raakt. Durf je het antwoord op al je vragen te aanvaarden? De Gele Krijger houdt ook van mooie dingen. Als je voelt dat je hebberig wordt, stel jezelf dan de vraag waar die hebberigheid vandaan komt. Welk gat in jezelf wil je vullen?

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn vastbesloten hun eigen zin te doen. Kritiek van anderen laten ze daarom gemakkelijk van zich afglijden. Ze volgen onbevreesd hun eigen weg. Ze stralen zelfvertrouwen uit, maar daaronder leeft veel onzekerheid, angst voor afwijzing en een gebrek aan eigenwaarde. Ze hebben de wereld veel te brengen met al hun unieke talenten en mogen zichzelf en het leven luchtig opnemen.

De kern van dit levenspad

Het gaat in het Gele Krijger levenspad om angst versus overgave. Gele Krijger hoeft op niemand anders af te gaan dan zichzelf. Alle informatie om de juiste beslissingen te nemen is al aanwezig en beschikbaar. Kies je voor angst ‘doe ik het wel goed?’ of overgave. De angst ligt op de loer voor wie denkt het fout te kunnen doen. Twijfel, onzekerheid en de vraag ‘Wie ben ik?’ nemen dan de overhand.

Soms heb je zoveel vragen dat je er helemaal van in de war raakt en onzeker wordt. Durf je de vraag te stellen zonder direct antwoorden te hebben. Als je leeft met de vraag, komt het antwoord vanzelf op het juiste moment naar je toe. Gele Krijger heeft namelijk een enorme verbinding, een hot line met de kosmos. Geef je over aan wat je doorkrijgt, zelfs als je mind er niets mee kan. Vol je innerlijke kosmische verbinding. Je bevrijd jezelf daarmee uit de grip van de slang van angst. Die heeft geen rol van betekenis meer en rolt zich tevreden op.

Tips

  • Je trekt aan wat nodig is om iets nieuws te beginnen als je onbevreesd je pad van licht volgt. Stel vragen en sta open voor het antwoord, wat het ook is.
  • Je staat in je kracht als je zonder oordeel je liefde te geven aan alles wat is. Laat alles zijn zoals het is.
  • Je draagt bij aan het grote geheel door zaden voor de toekomst te planten en te kiezen voor groei boven zekerheid.
  • Je geniet van deze dertien dagen en tilt jezelf naar een hoger niveau door stralend jouw eigen plek in te nemen. Jij bent de enige die dat kan doen.

Je ontwikkeling in 2019: Hoe neem jij je eigen plek in? 

In 2019 word je geholpen om je leven een stuk eenvoudiger te maken. Je neemt dit jaar je eigen plek in door ruimte te maken voor een nieuw begin. Dit jaar bevind je je op verschillende manieren op de grens van oud en nieuw, van leven en dood, van spiritueel en materieel. Het is essentieel dat je afstand neemt van wat niet meer bij je past zonder direct te willen weten wat daarvoor in de plaats gaat komen. Zie het als een tussenjaar waarin jijzelf de verbindende factor bent tussen oud en nieuw, zelfs als alles lijkt stil te staan. Dat vraagt om moed, lef en overgave want het is een hele kunst om een tijdje in de leegte te blijven en te wachten tot het juiste moment zich aandient. Doe vooral wat jou energie geeft, onderneem nieuwe dingen, experimenteer. Dat is de beste manier om dicht bij jezelf te blijven en ruimte te maken voor het nieuwe.

Je eigen plek innemen kan ook weerstand oproepen in jezelf of je omgeving. Zeker als je om wat voor reden dan ook ooit die plek verlaten hebt. Dat vraagt moed om je grenzen te verlegggen, bereidheid naar jezelf te kijken en het kind in jezelf aan te moedigen om zichzelf weer te laten zien, inclusief oude wonden. Aandacht en voeding is wat jouw nieuwe plek nodig heeft. In actie komen, doen en ervaren.

Je ontwikkeling in 2020: Hoe vind jij jouw eigen vorm?

Voor 2020 schreef ik voor het eerst een E-boek Jaarenergie en Levenspadhoroscopen 2020. Met uitleg over de jaarenergie, hoe we voortbouwen op de energie van 2019 en de hulpbronnen en valkuilen voor dit jaar.

Naast deze uitleg die geldt voor ons allemaal, vind je in het E-boek uitleg over de specifieke invloed van de jaarenergie op alle 20 levenspaden van de Dreamspel Tzolkin afzonderlijk. Voor voor jou persoonlijk, voor je vrienden, familie en collega's een waardevol bericht dat je helpt om op koers te blijven in 2020.

Prijs: € 27,-

Levenspadprofiel ✮✮✮

groeien op je levenspad

Met het Geboorteprofiel en/of Creatieprofiel als als basis, kun je het gereedschap uit je levenspad toepassen. Op basis van dit uitgebreide profiel-werkboek leer je hoe jij jij spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal tot bloei komt met jouw persoonlijke gereedschap voor het leven. Meer info

prijs: € 37,- Vul hieronder naam en geboortedatum in. Je ontvangt direct na een geslaagde betaling het profiel als PDF in je mailbox.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

 

Dagenergie

31 oktober 2020

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 8
Toon 8

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram