Geboorteprofiel 

kernkwaliteiten en relaties

 

Het Maya wijsheid geboorteprofiel is een persoonlijk werkboek over jouw geboortedag met uitgebreide informatie over jouw geboortezegel en toon, de vier zegels die jou in je kracht zettten en de basis van je levenspad. Aan de hand van invulbladen en praktische oefeningen vertaal je Maya wijsheid in jouw eigen wijsheid.

In je Geboorteprofiel lees je ook:
- hoe jij je bijdrage aan de wereld levert,
- hoe je krachtig bent in leven en werk,
- wat jouw gevoelsleven je brengt,
- wat jouw manier is om bewust te worden.

Dit profiel helpt je een completer beeld van jouw persoonlijkheid te krijgen. Je krijgt niet alleen inzicht in je jezelf maar ook in relaties met anderen. Jouw kwaliteiten en valkuilen vragen om jouw herkenning en erkenning, zodat je helemaal jezelf kunt zijn en in je kracht staat. Met dit profiel ontdek je hoe je jouw kernkwaliteiten inzet voor een harmonieuze relatie met jezelf en anderen. Het profiel is gebaseerd op de Dreamspell telling.

TIP: de dagenergie wisselt tussen zonsondergang en zonsopgang. Ben je in het donker geboren, dan hoort ook de dagenergie van de andere dag bij jou. Het is dan raadzaam op termijn ook het profiel van de dag voor je geboorte (als je 's morgens in het donker bent geboren) of van de dag na je geboorte (als je 's avonds in het donker bent geboren) te bestellen. De ervaring leert dat ze allebei even belangrijk zijn.

Prijs: € 37,-

Je ontvangt direct na een geslaagde iDEAL betaling het profiel als PDF bestand op het opgegeven mailadres. Vul hieronder je naam en geboortedatum in.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

Het lezen van de wijsheid in het profiel brengt als vanzelf iets in beweging.

Na het lezen van het profiel ben ik milder als mijn schaduwkant zich aandient en kan ik dankzij de maatjes enzo eruit stappen.

Het profiel geeft mij makkelijk en direct toegang tot een prachtige wijsheid over wie ik ben.

  PROFIELEN    
GEBOORTEPROFIEL kernkwaliteiten en relaties
✮✮ CREATIEPROFIEL drijfveren en moeiteloosheid
✮✮✮ LEVENSPADPROFIEL groeien op je levenspad
✮✮✮✮ PASSIE MISSIE VISIE PROFIEL ondernemend leven
✮✮ VERJAARDAGSPROFIEL kompas voor je levensjaar

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl