Kernkwaliteitenworkshop - www.mayawijsheid.nl

Kernkwaliteitenworkshop

met meer plezier jezelf zijn

Heb jij al ‘ja’ gezegd tegen het leven en echt je eigen plek ingenomen? Hoe meer jij je verzoent met wie je bent in al je facetten, des te meer je jezelf kunt zijn en vanuit plezier en ontspanning al je kwaliteiten benutten.

In deze workshop van een dag ga je aan de slag met jouw lichte en schaduwkanten. Ze mogen er allemaal zijn en vragen om een eigen plek in jouw leven, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Je vertaalt je profiel in eigen woorden en maakt daarbij een SoulCollage®. Deze methode is ontwikkeld door Seena Frost en gebruiken we om datgene wat de Tzolkin in jou aanraakt in beeld én woord naar buiten te brengen.

SoulCollage® is een eenvoudige, leuke en tegelijk diepgaande manier om in gesprek te gaan met je ziel. Met tijdschriftafbeeldingen, schaar, lijm en karton maak je eenvoudig en puur op je gevoel een collage. Daarna lezen we de collage waardoor je je eigen kracht ervaart en soms verrassende nieuwe inzichten krijgt.

We werken in deze workshop met het Geboorteprofiel. Bestel eerst het profiel en ga aan de slag met de oefeningen. Zo bereid je je alvast voor op de workshop. Heb je eerder een kernkwaliteitenprofiel of relatieprofiel besteld, meld dit dan even bij je aanmelding. Je ontvangt dan gratis een update naar het geboorteprofiel.

Kosten: € 97,- inclusief cursusmateriaal, exclusief profiel.

Locatie: Velp (Gld)

Maximaal 9 deelnemers per workshop.

Data: kijk in de agenda

 

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.