Creatieworkshop 

creëer harmonie in jezelf

Creatieworkshop - www.mayawijsheid.nl

In deze workshop van 1 dag schep je de voorwaarden voor meer harmonie in jezef. Je ontkracht oude patronen waarmee je jezelf in de weg zit en zet  een krachtige focus neer voor de toekomst.

Jouw persoonlijkheid is gericht op overleven. Daarvoor heb je in de loop van je leven allerlei strategieën ontwikkeld. Soms kun je jezelf daarmee enorm in de weg zitten omdat overleven niet (meer) nodig is.
Je ziel is gedreven om het leven voluit te leven en allerlei ervaringen op te doen. Als je persoonlijkheid en je ziel samenwerken, ontstaat er harmonie in jezelf.

Dit is een dag om van je ziel en je persoonlijkheid een krachtig team te maken.

Je ziel heeft jouw persoonlijkheid als enige middel om de hemel op aarde te brengen. Het is dus zaak dat jij je signalen van je ziel en je persoonlijkheid herkent en hun taal verstaat.

Met behulp van je persoonlijke creatieprofiel en het SoulCollage® proces ontdek je jouw oude en nieuwe patronen en geef je er woorden aan. Je maakt deze dag je eigen collagekaart en leest de kaart zodat datgene wat nog niet zichtbaar was, in woord en beeld tevoorschijn komt.

Bestel vooraf het Creatieprofiel. Door met dit profiel aan de slag te gaan, bereid je je voor op de workshop. Als deelnemer aan de workshop ontvang je na inschrijving gratis een update naar de meest recente versie van het profiel.

Kosten: € 97,- inclusief cursusmateriaal, exclusief profiel. Neem zelf je lunch mee, ik zorg voor koffie, thee, lekkers en soep.

Locatie: Velp (Gld)

Maximaal 9 deelnemers per workshop.

Data: kijk in de agenda

 

Ik vond de workshop goed opgebouwd, rustig en goed gedoseerd,  je gaf duidelijke uitleg over de creatie driehoek. Heel fijn dat ik dit systeem heb leren kennen.

Voel me zoveel lichter nu, en vind het ook makkelijker als ik weer even de verkeerde kant op ga om mezelf weer te herpakken.

Het heeft onvermoede effecten gehad, het heeft gemaakt dat ik in beweging ben gekomen.

 

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.