Passie Missie Visie workshop - www.mayawijsheid.nl

Passie Missie Visie workshop  

ondernemend leven vanuit je passie

In deze eendaagse workshop ontdek je hoe je met jouw talenten moeiteloos je unieke bijdrage aan de wereld levert. Wat past echt bij jou en wat niet, ook al ben je er misschien goed in. Je doorbreekt oude patronen en maakt een krachtige kapstok voor wat jou echt energie geeft, waar je voor staat en waar je voor gaat. Zo kun je altijd toetsen of je daadwerkelijk vanuit jouw eigen kracht je bijdrage levert aan de samenleving en een nieuwe wereld.

Werken met een missie en een visie is bekend vanuit het bedrijfsleven. Als je geluk hebt kun je vanuit jouw passie werken in je eigen bedrijf of als werknemer van een bedrijf dat echt bij je past. Vanuit persoonlijk ondernemerschap kies je bewust waaraan je jouw energie besteedt of je daar je geld mee verdient of niet maakt helemaal niet uit. Ook als je geen betaald werk doet, kun je ondernemend leven en moeiteloos geven én ontvangen door volgens je passie, missie en visie te leven. 

Bestel vooraf het Passie Missie Visie profiel en ga aan de slag met de oefeningen. Zo bereid je je voor op de workshop. Deelnemers aan de workshop ontvangen een gratis update van het profiel naar de meest recente versie.

Kosten: € 97,- inclusief cursusmateriaal, exclusief profiel. Neem zelf je lunch mee, ik zorg voor koffie, thee, lekkers en soep.

Maximaal 9 deelnemers per workshop.

Locatie: Velp (Gld)

Data: kijk in de agenda

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.