Sleutels voor persoonlijk leiderschap 

soulcollage elvira van rijn

DEZE VIERDAAGSE WORKSHOP IS OPGENOMEN IN HET TWEEDE JAAR VAN DE TRAINING TZOLKIN ALS KOMPAS (vier losse dagen). 

HEB JE DE JAARTRAINING NIET GEVOLGD EN WILDE JE GRAAG MEEDOEN AAN DEZE WORKSHOP, DAN VERWIJS IK JE GRAAG NAAR DE DRIEDAAGSE WORKSHOP 'MOEITELOOS CREEREN'

Elk levenspad - je eigen levenspad in het bijzonder - reikt je praktische handvatten aan voor groei en ontwikkeling. Die kun je gebruiken om jezelf beter te leren kennen zodat je kunt kiezen voor lichter leven vanuit je eigen kracht. Ze helpen je elke dag opnieuw om de regie te nemen over je werk, carriëre, persoonlijke ontwikkeling en leven.

We verblijven deze vier dagen veel in de natuur, je hebt alle tijd voor genieten en ontspannen, terug naar jezelf, leven op je eigen manier. Want we gaan er niet alleen over praten, maar het vooral ook DOEN en jouw manier van doen en zijn direct in de praktijk brengen. 

De opbrengst

Na afloop van deze workshop heb je concrete handvatten om jezelf te leiden en richting te geven aan je leven. Je weet welke kwaliteiten en talenten jou ter beschikking staan om je doelen te realiseren en welke krachten en valkuilen je kunt benutten om bewuste keuzes te maken in je leven.

Door de transformerende kracht van deze vier dagen sta je na afloop bovendien meer open om nieuwe situaties, mensen en gebeurtenissen aan te trekken die passen bij wie je werkelijk bent.

 

keurmerk KTNO

GRO erkendVoor wie?

Deze vierdaagse is geschikt voor iedereen die de dagenergie volgt. Diepgaande kennis van de kalender is niet nodig. Is de kalender helemaal nieuw voor je, dan is het aan te raden om eerst deel te nemen aan de Startcursus Tzolkin als kompas.

Wat deelnemers zeggen

IMG 1344"Ik wil je hartelijk danken voor je integere, praktische en professionele organisatie en begeleiding van deze week; En ook voor je eindeloze kennis en wijsheid van de Tzolkin die je ademt en leeft en die deze workshop zo tastbaar en waanzinnig interessant maakt." Gerlinde

"De kracht van deze workshop is de specifieke dagenergie echt te voelen. Het verschil te voelen op wat de energiekleur (rood/wit/blauw/geel) voor jou betekent en voor anderen juist totaal anders kan voelen. Juist omdat het zich op een ander niveau afspeelt. Boeiend, leerzaam en meer begrip!" Sandra

"Regelmatig kom ik iets tegen en dan denk ik weer even aan de kleuren en wat er de revue is gepasseerd deze vier dagen. Vooral als het gaat om mezelf gemak en plezier geven! Dat is echt een eye-opener. Dat maakt dat ik dingen echt op een andere manier ga doen. Er is nu al zoveel meer rust en vertrouwen gekomen. Ik leef gewoon op een ander level. En dit voelt nu ook zo." Neeltje

Inhoud

IMG 4697Je leert deze dagen door te doen en ervaren veel over de diepere betekenis van je eigen levenspad. Daarnaast brengen de ervaringen van anderen met hun eigen levenspad je dichter bij jezelf. De oefeningen en opdrachten helpen je om de kwaliteiten van je levenspad in jou daadwerkelijk te activeren. We werken met lichaamsbewustzijn, systemische oefeningen en SoulCollage®.

  • Je doorloopt in vier dagen de creatiespiraal van de vier kleuren en windrichtingen en werkt met de kracht van verbeelding om in jezelf de antwoorden te vinden waar je net niet bij kunt.
  • Je slaat de brug van denken naar voelen, van kennis naar wijsheid en van inzicht en bewustwording naar verandering.

Programma

Het programma bestaat uit een gezamenlijk deel en een individueel deel. De individuele opdracht doe je naar keuze in de middag of avond.

De vier kleurenDag 1: de Rode dag

  • 10.00 - 15.00 gezamenlijk programma
  • Na 15.00 individuele opdracht van ongeveer 1 uur

Dag 2: de Witte dag

  • 9.00 - 14.00 gezamenlijk programma
  • Vanaf 14.00 individuele opdracht van ongeveer 1 uur

Dag 3: de Blauwe dag

  • 9.00 - 14.00 gezamenlijk programma
  • Vanaf 14.00 individuele opdracht van ongeveer 1 uur

Dag 4: de Gele dag

  • 9.30 - 15.00 gezamenlijk programma

LET OP: Het is niet mogelijk om een dag(deel) te missen of in te halen op een ander moment.

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.