Sleutels voor persoonlijk leiderschap

Vierdaagse verdiepingsworkshop met je levenspad 

soulcollage elvira van rijn

Je levenspad reikt je allerlei praktische handvatten aan voor groei en ontwikkeling. Die kun je gebruiken om jezelf beter te leren kennen zodat je kunt kiezen voor lichter leven vanuit je eigen kracht.

Na afloop van deze vierdaagse workshop heb je concrete handvatten om jezelf te leiden en richting te geven aan je leven. Ze helpen je elke dag opnieuw om de regie te nemen over je werk, carriëre, persoonlijke ontwikkeling en leven. Je weet welke kwaliteiten en talenten jou ter beschikking staan om je doelen te realiseren en welke krachten en valkuilen je kunt benutten om bewuste keuzes te maken in je leven.

 

keurmerk KTNO

 

Door de transformerende kracht van deze vier dagen sta je na afloop bovendien meer open om nieuwe situaties, mensen en gebeurtenissen aan te trekken die passen bij wie je werkelijk bent.

GRO erkendVoor wie?

Deze verdiepingsworkshop vergt enige voorbereiding.

 • Je hebt de Cirkel van wijsheid of online cursus met de dagenergie gevolgd, of bent op een andere manier vertrouwd met de Tzolkin.
 • Je bent bekend met de zegels en tonen doordat je de dagenergie of de levenspaden volgt. 
 • Je kent je eigen geboortezegel- en toon en hebt je Levenspadprofiel uitgewerkt. levenspadprofiel e coverDat kan op twee manieren:

Profiel bestellen:

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

Wat deelnemers zeggen

"Ik wil je hartelijk danken voor je integere, praktische en professionele organisatie en begeleiding van deze week; En ook voor je eindeloze kennis en wijsheid van de Tzolkin die je ademt en leeft en die deze workshop zo tastbaar en waanzinnig interessant maakt. Deze 4 daagse workshop, in combinatie met de tijd en ruimte die ik mezelf gaf op camping Warnsborn midden in de natuur, is voor mij een bijzondere mijlpaal in mijn transformatieproces geweest. Een sprong in het onzekere maar ik ben geland in de tuin van Eden die vanaf nu mijn nieuwe thuis is." Gerlinde

"Dat ik de workshop vorig jaar ook al heb gevolgd maakt het voor mij nog krachtiger om te beseffen dat je werkelijk een jaar verder bent en dus ook echt verder bent met bepaalde situaties in je leven.
Ik zou het wel elk jaar willen herhalen want het maakt mij krachtiger in mijn bestaan en bewust van waar ik mee bezig ben." Mary

"De kracht van deze workshop is de specifiek dag energie echt te voelen. Het verschil te voelen op wat de energiekleur (rood/wit/blauw/geel) voor jou betekent en voor anderen juist totaal anders kan voelen. Juist omdat het zich op een ander niveau afspeelt. Boeiend, leerzaam en meer begrip!" Sandra

"Regelmatig kom ik iets tegen en dan denk ik weer even aan de kleuren en wat er de revue is gepasseerd deze vier dagen. Vooral als het gaat om mezelf gemak en plezier geven! Dat is echt een eye-opener. Dat maakt dat ik dingen echt op een andere manier ga doen. Er is nu al zoveel meer rust en vertrouwen gekomen. Ik leef gewoon op een ander level. En dit voelt nu ook zo." Neeltje

Inhoud

soulcollage elvira van rijnJe leert deze dagen door te doen en ervaren veel over de diepere betekenis van je eigen levenspad: kennis en ervaring die ik in de loop van de jaren heb opgedaan en met je deel.

Daarnaast brengen de ervaringen van anderen met hun eigen levenspad je dichter bij jezelf. De oefeningen en opdrachten helpen je om de kwaliteiten van je levenspad in jou daadwerkelijk te activeren.

 • Je doorloopt in vier dagen de creatiespiraal van de vier kleuren en windrichtingen en werkt met de kracht van verbeelding om in jezelf de antwoorden te vinden waar je net niet bij kunt.
 • Je slaat de brug van denken naar voelen, van kennis naar wijsheid en van inzicht en bewustwording naar verandering.

De workshop start op een rode dag en eindigt op een gele dag. Elk van deze vier dagen gebruiken we een van de vier sleutels van de schatkist van jouw levenspad.

Programma

Het programma bestaat uit een gezamenlijk deel en een individueel deel. De individuele opdracht doe je naar keuze in de middag of avond.

Dag 1: de Rode dag: rode sleutels van je levenspad

 • 10.00 - 15.30 gezamenlijk programma
 • Na 15.30 individuele opdracht van ongeveer 1,5 uur

Dag 2: de Witte dag, witte sleutels van je levenspad 

 • 9.00 - 14.30 gezamenlijk programma
 • Vanaf 14.30 individuele opdracht van ongeveer 1,5 uur

Dag 3: de Blauwe dag, blauwe sleutels van je levenspad

 • 9.00 - 14.30 gezamenlijk programma
 • Vanaf 14.30 individuele opdracht van ongeveer 1,5 uur

Dag 4: de Gele dag, gele sleutels van je levenspad

 • 9.00 - 15.30 gezamenlijk programma

LET OP: Het is niet mogelijk om een dag(deel) te missen of in te halen op een ander moment.

levenspadprofiel e cover

Verblijf

We verblijven op een prachtige plek in het midden van het land. Een locatie met een fijne energie en veel groene buitenruimte waarvan we tijdens de workshop dagelijks gebruik zullen maken. Je hebt dus alle ruimte om helemaal tot jezelf te komen.

Workshopdata in 2022

Deze workshop wordt gegeven op 19, 20, 21, 22 augustus door trainer Mary Ludwig.

Op dit moment is er een interesselijst. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je een optie wilt op een plekje of als je geïnformeerd wilt worden over een volgende workshop.

Deelname: 695,- Dit is inclusief:

 • Werkboek en SoulCollage® materiaal.
 • Certificaat (KTNO geaccrediteerd)

Verblijfskosten: 395,- Dit is inclusief:

 • drie overnachtingen
 • alle maaltijden, koffie en thee

Het is mogelijk om in maximaal drie termijnen te betalen.

De maximale groepsgrootte is vanwege de omstandigheden 8 deelnemers, zodat we ons goed aan de maatregelen kunnen houden. Deelnemen zonder te overnachten is niet mogelijk.

Annuleren

Voor deze workshop gelden afwijkende voorwaarden: bij annulering tot 60 dagen voor aanvang van deze workshop wordt het volledige bedrag minus 100,- teruggestort. Daarna kun je niet meer annuleren.

Uitzondering: Mocht je kort voor aanvang vanwege klachten/Covid-19 maatregelen moeten annuleren of de workshop verlaten, dan betaal je alleen de annuleringskosten en kun je je deelname verplaatsen naar volgend jaar. 

Voorbereiding

Het is belangrijk dat je goed bent voorbereid. Heb je al eerder je Levenspadprofiel besteld en ontbreken op het voorblad de drie goudgele sterren, vermeld dit dan bij je aanmelding. Dan krijg je gratis een update naar de meest recente versie.

 

Dagenergie

25 juni 2022

Witte Spiegel
Witte Spiegel

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.