Sleutels voor persoonlijk leiderschap

Vierdaagse verdiepingsworkshop met je levenspad 

Blauwe Stormpad stenen 350 x 200

Je levenspad reikt je allerlei praktische handvatten aan voor groei en ontwikkeling. Die kun je gebruiken om jezelf beter te leren kennen zodat je kunt kiezen voor lichter leven vanuit je eigen kracht.

Na afloop van deze workshop heb je concrete handvatten om jezelf te leiden en richting te geven aan je leven. Ze helpen je elke dag opnieuw om de regie te nemen over je werk, carriëre, persoonlijke ontwikkeling en leven. Je weet welke kwaliteiten en talenten jou ter beschikking staan om je doelen te realiseren en welke krachten en valkuilen je kunt benutten om bewuste keuzes te maken in je leven.

keurmerk KTNO

Door de transformerende kracht van deze vier dagen sta je na afloop bovendien meer open om nieuwe situaties, mensen en gebeurtenissen aan te trekken die passen bij wie je werkelijk bent.

Voor wie?

Je hebt de Startcursus Tolkin als kompas of de workshop Afstemmen op je potentieel gevolgd of bent op een andere manier vertrouwd met de Tzolkin. Je kent je eigen geboortezegel- en toon, weet hoe een levenspad eruitziet en volgt de dagenergie of de levenspaden. Bereid je voor op de workshop door je Levenspadprofiel te bestellen en de invulbladen te maken.

Wat deelnemers zeggen

"Ik wil je hartelijk danken voor je integere, praktische en professionele organisatie en begeleiding van deze week; En ook voor je eindeloze kennis en wijsheid van de Tzolkin die je ademt en leeft en die deze workshop zo tastbaar en waanzinnig interessant maakt. Deze 4 daagse workshop, in combinatie met de tijd en ruimte die ik mezelf gaf op camping Warnsborn midden in de natuur, is voor mij een bijzondere mijlpaal in mijn transformatieproces geweest. Een sprong in het onzekere maar ik ben geland in de tuin van Eden die vanaf nu mijn nieuwe thuis is." Gerlinde

"Dat ik de workshop vorig jaar ook al heb gevolgd maakt het voor mij nog krachtiger om te beseffen dat je werkelijk een jaar verder bent en dus ook echt verder bent met bepaalde situaties in je leven.
Ik zou het wel elk jaar willen herhalen want het maakt mij krachtiger in mijn bestaan en bewust van waar ik mee bezig ben." Mary

"De kracht van deze workshop is de specifiek dag energie echt te voelen. Het verschil te voelen op wat de energiekleur (rood/wit/blauw/geel) voor jou betekent en voor anderen juist totaal anders kan voelen. Juist omdat het zich op een ander niveau afspeelt. Boeiend, leerzaam en meer begrip!" Sandra

"Regelmatig kom ik iets tegen en dan denk ik weer even aan de kleuren en wat er de revue is gepasseerd deze vier dagen. Vooral als het gaat om mezelf gemak en plezier geven! Dat is echt een eye-opener. Dat maakt dat ik dingen echt op een andere manier ga doen. Er is nu al zoveel meer rust en vertrouwen gekomen. Ik leef gewoon op een ander level. En dit voelt nu ook zo." Neeltje

Programma

soulcollage elvira van rijnJe leert deze dagen heel veel over de diepere betekenis van je levenspad: kennis en ervaring die ik in de loop van de jaren heb opgedaan en met je deel.

Daarnaast brengen de ervaringen van anderen met hun eigen levenspad je dichter bij jezelf. De oefeningen en opdrachten helpen je om de kwaliteiten van je levenspad in jou daadwerkelijk te activeren.

Je doorloopt in vier dagen de creatiespiraal van de vier kleuren en windrichtingen en werkt met de kracht van verbeelding om in jezelf de antwoorden te vinden waar je net niet bij kunt.

Je slaat de brug van denken naar voelen, van kennis naar wijsheid en van inzicht en bewustwording naar verandering. 

De workshop start op een rode dag en eindigt op een gele dag. Elk van deze vier dagen gebruiken we een van de vier sleutels van de schatkist van jouw levenspad.

Dag 1: de Rode dag: rode sleutels van je levenspad

  • 9.40 - 10.00 koffie, thee en aankomen
  • 10.00 - 14.30 gezamenlijk programma
  • 14.30 - ...  ruimte voor jezelf en individuele opdracht van ongeveer 1,5 uur

Dag 2: de Witte dag, witte sleutels van je levenspad 

  • 9.30 - 14.00 gezamenlijk programma
  • 14.00 - ...  ruimte voor jezelf en individuele opdracht van ongeveer 1,5 uur

Dag 3: de Blauwe dag, blauwe sleutels van je levenspad

  • 9.30 - 14.00 gezamenlijk programma
  • 14.00 - ...  ruimte voor jezelf en individuele opdracht van ongeveer 1,5 uur

Dag 4: de Gele dag, gele sleutels van je levenspad

  • 9.30 - 15.00 gezamenlijk programma

Zorg dat je deze dagen geen andere afspraken hebt en voor niemand anders dan voor jezelf hoeft te zorgen. Wil je van deze vierdaagse echt een cadeau voor jezelf maken, dan raad ik je van harte aan om in de nabije omgeving te overnachten. Je hebt in dit programma voldoende tijd om te genieten van de prachtige omgeving. Verderop op deze pagina vind je tips voor overnachten.

levenspadprofiel e coverVoorbereiding

Bestel vooraf het Levenspadprofiel en ga aan de slag met de oefeningen. Zo bereid je je voor op de workshop. Heb je al eerder je Levenspadprofiel besteld en ontbreken op het voorblad de drie goudgele sterren, dan kun je bij je aanmelding een gratis update van je profiel aanvragen.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

Workshopdata in 2020

  • 17, 18, 19 en 20 augustus
  • 25, 26, 27 en 28 augustus

Deelname: 467,- inclusief cursusmateriaal, exclusief Levenspadprofiel en eventuele kosten voor overnachting. We zorgen deze dagen samen voor de lunch, ik zorg voor koffie, thee, lekkers en soep.

Heb je al eerder een Levenspadprofiel besteld, vermeld dit dan bij je aanmelding. Dan krijg je gratis een update naar de meest recente versie.

LET OP: Het is niet mogelijk om een dag te missen of in te halen op een ander moment.

Dit jaar vanwege de omstandigheden maximaal 4 deelnemers per workshop.

Locatie: Velp (Gld)

Tips voor overnachten

Bijvoorbeeld op Buitenplaats Beekhuizen in Velp, in Nationaal Park Veluwezoom en aan de rand van het dorp op een van mijn favoriete plekken in het bos. Je kunt daar luxe kamperen tegen een heel redelijk bedrag in een Pod of Lodgetent met eigen sanitair.

Appartement 't klein Waldeck in Velp op 10 min loopafstand van Maya wijsheid met eigen keuken en privé zwembad.

Zoek je een rustige plek in het dorp met wat meer binnen ruimte dan is Villa Dalenstein op 10 min loopafstand van Maya wijsheid een aanrader. 

Kamperen met je eigen tent of in een trekkershut kun je bij Camping Warnsborn aan de rand van Arnhem middenin de natuur. Met de auto op 10 min afstand van Maya wijsheid.

B&B De Raayhof in een monumentale boerderij in natuurgebied 'de Gelderse Poort'. Met de auto op 15-20 min afstand van Maya wijsheid.

 

Dagenergie

23 april 2021

Witte Hond
Witte Hond

Toon 13
Toon 13

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.