Creatieprofiel ✮✮

drijfveren en moeiteloosheid

 

Dit profiel helpt je harmonie in jezelf te vinden. Het geeft je inzicht in je diepste drijfveren en in de manier waarop jij jouw kwaliteiten gebruikt om moeiteloos te doen wat het beste bij je past.

Soms kun je jezelf enorm in de weg zitten met allerlei strategieën die je hebt ontwikkeld om te overleven. Het leven wordt lichter als je weet wat jou drijft zodat je bewuster kunt omgaan met deze drijfveren.

Het profiel bevat behalve uitgebreide uitleg ook werkbladen en oefeningen die je helpen je om concrete stappen te maken van groeien door pijn naar creëeren vanuit vreugde. Het is gebaseerd op alle Tzolkin tellingen.

Prijs: € 37,-

Je ontvangt direct na een geslaagde iDEAL betaling het profiel als PDF bestand op het opgegeven mailadres. Vul hieronder je naam en geboortedatum in.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

Het profiel heeft me inzicht gegeven in het gedrag wat ik laat zien en wat mij blokkeert om te doen waarvoor ik ben gekomen.

Het profiel heeft me een nieuw inzicht gekregen, namelijk dat persoonlijkheid en ziel twee verschillende richtingen op kunnen gaan en dat het belangrijk is die twee samen te laten werken.

De tips en oefeningen heb ik als heel prettig ervaren, omdat je zo een manier krijgt hoe je de gelezen informatie kan verwerken en wat je er concreet mee kan doen.

  PROFIELEN    
GEBOORTEPROFIEL kernkwaliteiten en relaties
✮✮ CREATIEPROFIEL drijfveren en moeiteloosheid
✮✮✮ LEVENSPADPROFIEL groeien op je levenspad
✮✮✮✮ PASSIE MISSIE VISIE PROFIEL ondernemend leven
✮✮ VERJAARDAGSPROFIEL kompas voor je levensjaar

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl