Welke dagenergie is het vandaag?

De Tzolkin geeft bijzondere en inspirerende inzichten over jezelf: je kwaliteiten, je levensweg, je talent en nog veel meer. De dagenergie geeft richting aan je leven, elke dag opnieuw.

Het is vandaag maandag, 21 april 2014

Toon 4

Toon 4

Focus vandaag op datgene wat je helpt om kaders te stellen en vorm te geven aan je idee. Wat is jouw eigen vorm? Wat past daarin en wat niet? Erken je eigen grenzen.
Rode Hemelwandelaar

Rode Hemelwandelaar

Gebruik daarbij je ontdekkingskracht. Ga op pad en begin gewoon ergens aan zonder te weten waartoe het zal leiden. Je kunt altijd onderweg je plannen wijzigen. Deel de wijsheid die je onderweg opdoet met anderen en sta ook open voor de boodschappen die naar jou toe komen, zomaar uit het niets. Ze komen van degenen die deel uit maken van het zelfde systeem als jij. Dat kan familie zijn, maar ook een netwerk van gelijkgestemde zielen waarvan je niet eens weet hebt.

 

Wil je de dagenergie van vorige dagen kunnen terugzoeken, altijd een calculator bij de hand hebben, en de dagenergie in de Kosmische telling volgen? Download hier de Maya wijsheid app. 

Maya wijsheid voor je levenspad
Android app on Google Play

© zegelafbeeldingen Patricia Mooren- van Elderen