Elvira van Rijn

Powershoot Academy klein 15

In 2010 ben ik het boek over de Tzolkin gaan schrijven dat ik zelf graag wilde hebben. Het schrijven en leven met de Tzolkin was al sinds 2004 een manier om nieuwe ontdekkingen te doen over mijzelf en over de kalender. Vanuit mijn achtergrond als communicatietrainer en -adviseur en mijn persoonlijke behoefte aan praktische handvatten besloot ik datgene wat ik had geleerd en ontdekt te delen in een boek.

Het is niet bij een boek gebleven. Ik ben altijd bezig mijn kennis over de kalender in de materie te brengen, zo dicht mogelijk in het dagelijks leven, zodat het bruikbaar en toepasbaar wordt. Er kwamen persoonlijke profielen, kaarten en een app. Verder ontwikkelde ik bijvoorbeeld een methode om uit oude karmische patronen te stappen en je te verbinden met je grootste kracht. Daarvoor maak ik gebruik van de verschillende Tzolkin tellingen: Dreamspell, Klassiek en Kosmisch en voegde ik een vierde ‘telling’ toe, De Nieuwe Aarde telling. Een sleutel om de stap te maken van leven vanuit pijn naar leven vanuit vreugde.

De Maya wijsheid komt steeds meer in de wereld, het wordt zichtbaarder en concreter, zodat je je ermee kunnen verbinden en het kunt terugbrengen naar je eigen leven. In cursussen en trainingen draag ik graag mijn kennis en ervaring over, zodat meer mensen leren werken met dit mooie instrument voor coaching en zelf-coaching. In de workshops maak je contact met je zielsbewustzijn. Creativiteit is daarbij een goede ondersteuning. Creatief bezig zijn met de kennis die je via de Tzolkin kalender opdoet, zorgt voor de vertaling van hoofd naar hart. Door bijvoorbeeld intuïtief te schrijven of collages te maken, vind je de antwoorden in jezelf en kun je varen op je eigen kompas. SoulCollage® is een prachtig instrument om die kern in woord en beeld tevoorschijn te toveren.

Hoe ben ik gekomen waar ik nu ben? Na mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde startte ik eerst als tekstschrijver en vervolgens als communicatietrainer en -adviseur in het bedrijfsleven. Behoefte aan meer diepgang in leven en werk bracht mij op het spoor van persoonlijke ontwikkeling. Daarop volgde een vrij kunstzinnig jaar, de Helende Reis opleiding bij Brandon Bays en het pad van de Inca sjamanen. Bij The Four Winds van Alberto Villoldo volgde ik Healing the Lightbody. Dit zorgde voor een totale transformatie van mijzelf en mijn werk. Hierdoor kon ik opnieuw met groepen gaan werken, maar dan vanuit een heel nieuw perspectief: met heel mijn hart en vanuit mijn eigen wijsheid. In mei 2016 volgde ik de training tot SoulCollage® facilitator en verbind ik met deze creatieve werkvorm en de Tzolkin kalender hoofd, hart en handen.

www.thejourney.com
thefourwinds.com
www.soulcollage.nl

Dagenergie

27 juni 2019

Rode Slang
Rode Slang

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl