FAQ

De teamcalculator op de app werkt niet goed.

De teamcalculator telt de kinwaarden van twee of meer geboortedata op en berekent zo de gezamenlijke kwaliteit en creatiekracht van een relatie of team. Als je de eerste datum invult, verschijnt het geboortezegel en de toon bij deze geboortedatum. Bij de tweede of volgende zie je niet het geboortezegels of de toon bij de ingevoerde geboortedatum maar direct het resultaat van de optelling. De app werkt dus prima, maar laat iets anders zien dan je verwacht.

Toen ik geboren werd was ik maar zeven maanden, dus niet voldragen. Heeft het invloed op mijn creatieprofiel?

Je profiel gaat over de energie van de dag waarop je geboren bent. Het is de energie die jij als het ware als een deken hebt omgeslagen bij je geboorte. Hoe je ter wereld gekomen bent en of je al dan niet op de uitgerekende datum bent geboren maakt daarbij niet uit.

Ik ben een tweeling maar mijn broer en ik verschillen enorm van elkaar. Toch hebben we hetzelfde profiel. Hoe kan dat. Heeft dat met het geboortetijdstip te maken?

Meestal niet. De geboortetijd is vooral van belang als je rond middernacht bent geboren. Je hebt dan de energie van de zegels en tonen van beide dagen meegekregen. Maar dat zal dan voor je tweelingbroer ook gelden, want zoveel tijd zit er doorgaans niet tussen de geboortemomenten.

De blauwdruk vanuit de Tzolkin bestaat uit 20 zegels en 13 tonen. Alle zegels en tonen zitten in jouw gereedschapskist. Ze hebben allemaal een lichte- en een schaduwzijde om de kwaliteiten ervan in je leven te gebruiken en natuurlijk zijn er ook nog heel veel grijstinten. Je broer en jij hebben dus dezelfde blauwdruk, maar door alles wat je meemaakt in je leven, wordt die blauwdruk ingekleurd. Je kunt je dan wel voorstellen dat er bij beide personen een andere invulling ontstaat. De diepere laag is wel gelijk. Aan de oppervlakte wordt de blauwdruk voor jullie beiden op een verschillende manier zichtbaar.

Volgens de app heb ik een heel ander geboortezegel -en toon dan volgens de calculator op je website. Klopt de berekening wel?

Ga naar 'instellingen' in het menu. Daarmee kun je kiezen tussen berekenen in de Dreamspell telling, de Kosmische telling of de Klassieke telling. Als je ineens een heel ander geboortezegel en -toon hebt, staat je app waarschijnlijk ingesteld op een andere telling dan jij dacht. Nog nooit van deze telling gehoord? Hier lees je er meer over.

Op de app lees ik een heel andere dagenergie dan op de website. Hoe kan dat?

In het menu van de app vind je een instellingenknop. Daarmee kun je bepalen in welke telling de app werkt: de Dreamspell telling, de Kosmische telling of de Klassieke telling. Op de website lees je de Dreamspell telling. Wil je meer weten over de verschillende tellingen. Lees dan dit artikel.

Wat is een jaarprofiel en hoe gebruik je dat naast je geboorteprofiel?

Elk jaar ben je jarig op een andere zegel en tooncombinatie dan je geboortedag. Bij deze zegel en toon hoort een profiel dat je in dat specifieke jaar laat zien wat jouw gereedschap is voor groei en ontwikkeling. Het is  extra 'gereedschap' voor dat levensjaar en heel bruikbaar als je wilt weten waar je nu staat en welke kwaliteiten je dit jaar vooruit helpen.

Ik heb een jaarprofiel besteld en nu heb ik ineens een ander zegel, klopt dat?

Alleen je geboortedag en je tweeënvijftigste verjaardag hebben dezelfde zegel en tooncombinatie. Als je 104 wordt, ben je nog een keer jarig op de dag met die zegel en tooncombinatie. De andere jaren ben je jarig op een andere zegel en tooncombinatie. Dat je een ander profiel krijgt, klopt dus helemaal. Welke zegels dat zijn en hoe het precies werkt, kun je lezen in 'Maya wijsheid voor je levenspad'

Hoe corresponderen de profielen met de drie tellingen van de Tzolkin?

In alle drie profielen zijn de drie verschillende Tzolkintellingen verwerkt onder de volgende termen.

  • Dreamspell telling: persoonlijkheid
  • Klassieke telling: drijfveer
  • Kosmische telling: moeiteloze Zelf

De namen van de tellingen worden in de profielen verder niet gebruikt om ervoor te zorgen dat ze voor iedereen leesbaar zijn zonder inhoudelijke Tzolkin kennis.

Kan ik de dagenergie van gisteren nog opvragen?

Deze functie is niet beschikbaar op deze website, maar wel in de Maya wijsheid app, geschikt voor Apple en Android. Daar kun je dertien dagen terugbladeren en de dagenergie opvragen. Verder kun je de dagfocus bij de zegels en tonen terugvinden in 'Maya wijsheid voor je levenspad'.

Extra service

Wil je dagelijks op jouw website automatisch de dagenergie laten zien? Dan kun je daarvoor van ons gratis een speciale banner op je website krijgen.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we een kant en klare oplossing die je eenvoudig in je webpagina's kunt opnemen van maximaal 800 x 400 pixels. Als je deze afbeelding eenmalig op je website zet, zorgt mayawijsheid.nl ervoor dat het altijd de actuele dagenergie toont.

Het stukje HTML-code dat je in je webpagina moet opnemen ziet er als volgt uit:

<a href="http://www.mayawijsheid.nl/" target="_blank">
<img alt="De Dagenergie" border="0" src="http://www.mayawijsheid.nl/images/dagenergie_800x400.png" />
</a>

Het stukje HTML-code ZONDER banner ziet er als volgt uit:

<a href="http://www.mayawijsheid.nl/" target="_blank">
<img alt="De Dagenergie" border="0" src="http://www.mayawijsheid.nlimages/dagenergie_nobanner_800x400.png" />
</a>

We raden je aan om het hele stukje code op één regel te zetten.
De afbeelding die vervolgens op de website verschijnt (600 x 300 pixels) ziet er zo uit:

De Dagenergie

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.