Visie en Missie 

Het droombeeld van Maya wijsheid is een maatschappij waarin het welzijn, geluk en de kracht van het individu wordt gezien als ons grootste kapitaal. 

WAT?

Maya wijsheid faciliteert jou om jezelf beter te leren kennen en af te stemmen op je eigen wijsheid. Zodat je vanuit je eigen kern met hart en ziel kunt leven, groeien en creëren. En op de meest natuurlijke manier jouw unieke bijdrage aan de wereld levert.

WAAROM?

Van jongs af aan worden we gestimuleerd individuele keuzes te maken en ons zo goed mogelijk voor te bereiden op onze bijdrage aan de maatschappij. We willen alle potentie benutten die er is. Toch twijfelt bijvoorbeeld 70% van de jongeren over wat de juiste studiekeuze is en heeft een op de zeven werknemers in Nederland last van burn-outklachten. Hoe kan dat?

Onbewust zijn we nog enorm gericht op het collectief en leren we op allerlei manieren dat we daaraan ondergeschikt zijn. Of het nu gaat om het onderwijs, de gezondheidszorg, het bedrijfsleven of de overheid: vaak is het belang van de groep belangrijker dan ons individuele belang. Ook in onze persoonlijke omgeving is de ongeschreven regel vaak dat loyaal zijn aan familie, vrienden, het sportteam belangrijker is dan loyaal zijn aan jezelf. Dat levert veel innerlijke strijd op bij het maken van keuzes: Welk belang gaat voor en wie is daarbij gebaat?

HOE?

De visie van Maya wijsheid is dat het individuele belang niet zozeer belangrijker is dan het groepsbelang maar dat je de groep dient door vanuit een diep verlangen om de groep te dienen je eigen hartsverlangen te volgen. Maya wijsheid faciliteert je bij deze ontdekkingsreis met de Tzolkin kalender als kompas..

  • We reiken praktische handvatten aan om elke dag vanuit je kern te leven, groeien en creëren.
  • We leiden professionals op om vanuit en met de Maya wijsheid methode te werken voor zichzelf en anderen.
  • We faciliteren bijeenkomsten waarin je - gedragen door de groep - met de Tzolkin kalender als kompas afstemt op je eigen wijsheid.

 

Dagenergie

27 juni 2019

Rode Slang
Rode Slang

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl