Missie en visie 

light bulb 4272879 640Van jongs af aan worden we gestimuleerd individuele keuzes te maken en ons zo goed mogelijk voor te bereiden op onze bijdrage aan de maatschappij. We willen alle potentie benutten die er is. 

Toch twijfelt bijvoorbeeld 70% van de jongeren over wat de juiste studiekeuze is en heeft een op de zeven werknemers in Nederland last van burn-outklachten. In organisaties ligt de mate waarin de potentie van mensen wordt benut vaak niet hoger dan 50%.

Onbewust maken we keuzes die niet in overeenstemming zijn met wie we werkelijk zijn. Dat levert veel innerlijke strijd op: hoe kan ik volledig mezelf zijn en mijn eigen spoor volgen?

Missie

De missie van Maya wijsheid is om handvatten voor spirituele groei aan te reiken die precies passen bij wie je diep van binnen bent. Zodat je daarmee bewust kunt kiezen voor de weg die echt bij jou past en lichter leeft vanuit je ware potentieel. En daarmee een levend voorbeeld bent om de wereld een mooiere plek te maken.

Visie

Ieder heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing en innerlijk kompas. De Tzolkin kalender helpt je om dat kompas te herkennen en erkennen.

  • We bieden praktische tools voor coaching en zelf-coaching, waarmee je zelf je potentieel kunt herkennen, erkennen en ontwikkelen.
  • We faciliteren inspiratiebijeenkomsten rondom de werking en toepassing van de Maya wijsheid.
  • We leiden professionals op om vanuit en met de Maya wijsheid methode te werken voor zichzelf en anderen.

 

HPP2021Maya wijsheid streeft naar maatschappelijk vooruitstrevend ondernemen vanuit de vijf beloften van Happy Planet Professionals, een beweging van maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals. Wij willen onze positieve impact op de maatschappij maximaliseren en onze negatieve impact minimaliseren.

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl