Welke dagenergie is het vandaag?

De dagenergie geeft richting aan je leven, elke dag opnieuw. Je kunt de dagenergie ook vinden op de gratis Maya wijsheid app.

Maya wijsheid voor je levenspad Get it on Google Play

Het is vandaag dinsdag, 19 januari 2021

Kin 36

Levenspad Blauwe Hand

Toon 10

Toon 10

Focus vandaag op wat zich via jou manifesteert. Je maakt deel uit van een groter plan en bent een instrument voor creatie. Wat ooit een verlangen was, krijgt tastbare vorm door jou. Hoe en met wie geef jij vandaag vorm en inhoud aan wat eerst een idee was?
Gele Krijger

Gele Krijger

Gebruik daarbij de kracht van je onbevreesdheid. Ga met je angst bij de hand dapper doen wat zo spannend lijkt. Gebruik je angst als een aanwijzing dat je op de goede weg zit. Geef informatie die je ontvangt door aan anderen om krachtig het leven verder te brengen. --- DNAfirmatie van vandaag: 'Ik volg mijn innerlijke leiding'. Als je deze zin verschillende keren hardop uitspreekt, geef je de boodschap door aan iedere cel in je lichaam. Dat helpt om in je kracht te komen.

 

De creatiedriehoek van vandaag

Maya wijsheid dagenergie 

Verder verdiepen in de dagenergie

Als je dagelijks afstemt op de dagenergie, verbind je je niet alleen met de grote krachtcentrale van de melkweg maar ook met jouw eigen krachtcentrale: de bron van jouw eigen wijsheid. Wil je verder verdiepen in de dagenergie, dan is het dus zaak dat je de dagenergie gebruikt om de brug te slaan naar jezelf en je meer gaat verbinden met:

  • de betekenis van de dagenergie,
  • wat de dagenergie met jou doet,
  • wat jij met de dagenergie kunt doen.

De Maya wijsheid tools helpen je hierbij. Ik zet de mogelijkheden graag voor je op een rij.

1. Verbinden met je hartswijsheid

De Maya wijsheid creatiekaarten brengen je dagelijks rechtstreeks naar de kern van de betekenis van de dagenergie. Elke dag gebruik je de kaart van het dagzegel en de dagtoon. Om jouw eigen wijsheid te activeren lees je elke dag een prachtig zegelvers van Patricia Mooren, en een krachtige toonaffirmatie van Elvira van Rijn. Uit een wordcloud met de lichte en schaduwkenmerken komt tevoorschijn wat jou die dag raakt. De kaarten spreken rechtstreeks tot je hart en openen de deur naar je eigen wijsheid. In het doosje vind je extra inspiratie om ze voor jezelf of met anderen te gebruiken, privé of professioneel, met volwassenen en met kinderen.

2. De Tzolkin tot leven brengen

Het boek Maya wijsheid voor je levensreis, het tzolkin levenspadenboek geeft je elke dag een tekst bij de dagenergie met citaten van bekende personen die in het lopende levenspad zijn geboren. Zo komt de dagenergie tot leven. In het boek vind je ook aanwijzingen om voor jezelf elke dag een krachtig affirmatievers te maken bij de dagenergie. Als je ze hardop uitspreekt, acitveer je de dagenergie in iedere cel van je lichaam. Zo blaas je de Tzolkin letterlijk leven in.

3. Dichter bij jezelf en je verlangens komen

Met de Online cursus Leven en groeien met de dagenergie leer je aan de hand van het bovenstaande boek en het Maya wijsheid logboek de subtiele signalen opvangen die je dichter bij jezelf en jouw verlangens brengen. Aan de hand van extra uitleg over de dagenergie, inspirerende liedjes, filmpjes en energetische opdrachtjes ontdek je terugkerende patronen in jezelf én in de kalender die jouw groei- en creatiekracht versterken.

4. Jezelf coachen met de dagenergie

Wil je inzicht in een specifieke vraag of helderheid over je volgende stap? Meld je dan aan voor een van de workshops 'Afstemmen op je eigen wijsheid'. Elke kalenderdag heeft specifieke kwaliteiten die je op een praktische manier kunt toepassen om jezelf te coachen en in je eigen flow te komen. Via de dagenergie maak je rechtstreeks verbinding en sla je de brug van denken naar voelen, van hoofd naar hart en ziel, en van kennis naar wijsheid. Je gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis.

Dagenergie

19 januari 2021

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 10
Toon 10

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram