Frequently Asked Questions

Vragen over bestellingen

Ik heb een profiel besteld maar ik heb niets ontvangen

Binnen een half uur na een geslaagde betaling ontvang je het profiel op het opgegeven mailadres. Heb je niets ontvangen? Kijk dan eerst even in je spambox. Meestal komt het daar terecht omdat je beveiliging ons mailadres niet herkent. Heb je ook daar niets ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Vragen over boeken

Ik wil graag jouw boeken en/of kaarten verkopen. Kan ik ook korting krijgen?

Onder bepaalde voorwaarden mag er wel korting worden verleend aan wederverkopers. Als je minimaal 10 exemplaren tegelijk wilt aanschaffen van de Maya wijsheid boekenserie en kaarten (mixen mag), stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen over consulten

Kan ik een afspraak met je maken voor een persoonlijk consult?

Ja hoor dat kan zowel online als live. Hier vind je informatie over mijn werkwijze. Ook is persoonlijke begeleiding inbegrepen bij de online vervolgcursussen en bij het traject 'Je eigen plek innemen'.

Vragen over online cursussen

Ik wil graag meedoen aan de online cursus met de dagenergie. Wanneer kan ik het beste beginnen?

Het beste startmoment is als jij er tijd en zin in hebt. Als je het leuker vindt, kun je natuurlijk wachten tot de cursus waarin jouw levenspad zit, maar je geboortedatum is bij deze cursus niet van belang. Alle paden hebben een eigen uitwerking op jou en zijn dus interessant om te volgen.

Vragen over workshops en trainingen

Ik wil wel een workshop of cursus volgen maar ik weet niet welke?

De workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' is een heel geschikte workshop op kennis te maken met de Tzolkin of -als je er al bekend mee bent- met de manier waarop je de Tzolkin kunt gebruiken als instrument voor coaching en zelf-coaching. In een ochtend maak je kennis en daarna kun je makkelijker kiezen hoe je verder wilt.

De afstand tot jouw workshop- en trainingslocaties is voor mij te ver. Kan ik je workshop/training ook online volgen?

Neem gerust even contact met me op om af te stemmen hoe we de afstand voor jou kunnen overbruggen. De jaartraining Tzolkin als kompas is alleen live te volgen. Andere programma's kunnen zowel live als op afstand vorm krijgen.

En... een prima vervolg als je verder weg woont en toch de voordelen van een groepsworkshop wilt hebben, is de vierdaagse workshop 'Sleutels voor persoonlijk leiderschap'. Je leert in vier dagen tijd je hele levenspad kennen, maakt een sprong in je ontwikkeling en hoeft maar een keer heen en weer te reizen. Het is de investering echt waard. Er zijn deelnemers die deze workshop jaarlijks opnieuw doen.

Vragen over de profielen

Wat is het verschil tussen een verjaardagsprofiel en een geboorteprofiel?

Je geboorteprofiel gaat over je geboortedag en geldt voor je hele leven. Je verjaardagsprofiel gaat over een specifiek levensjaar. Elk jaar ben je jarig op een andere zegel en tooncombinatie dan je geboortedag. Bij deze zegel en toon hoort een profiel dat je in dat specifieke jaar laat zien wat jouw gereedschap is voor groei en ontwikkeling. Het is  extra 'gereedschap' voor dat levensjaar en heel bruikbaar als je wilt weten waar je nu staat en welke kwaliteiten je dit jaar vooruit helpen.

Ik heb een verjaardagsprofiel besteld en nu heb ik ineens een ander zegel, klopt dat?

Elk jaar ben je jarige op een andere zegel- en tooncombinatie. Alleen je geboortedag en je tweeënvijftigste verjaardag hebben dezelfde zegel en tooncombinatie. Als je 104 wordt, ben je nog een keer jarig op de dag met die zegel en tooncombinatie. Dat je een ander profiel krijgt, klopt dus helemaal.

Vragen over de dagenergie

Kan ik de dagenergie van gisteren nog opvragen?

Deze functie is niet beschikbaar op deze website, maar wel in de Maya wijsheid app, geschikt voor Apple en Android. Daar kun je dertien dagen terugbladeren en de dagenergie opvragen. Verder kun je de dagfocus bij de zegels en tonen terugvinden in 'Maya wijsheid voor je levenspad'.

Ik volg de app al een tijdje? Hoe kan ik me verder verdiepen in de dagenergie?

Er zijn drie manieren om je verder te verdiepen in de dagenergie:

  • De Maya wijsheid Creatiekaarten: Dagelijks rechtstreeks naar de kern met de kaart van het dagzegel en de dagtoon: een prachtig zegelvers van Patricia Mooren, een krachtige toonaffirmatie van Elvira van Rijn en een wordcloud met de lichte en schaduwkenmerken van de dagenergie.
  • Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek: lees elke dag een tekst bij de dagenergie met citaten van bekende personen die in het lopende levenspad zijn geboren.
  • Online cursus leven en groeien met de dagenergie: aan de hand van het bovenstaande boek en het Maya wijsheid logboek stem je af op de dagenergie en leer je de subtiele signalen opvangen die je dichter bij jezelf en jouw verlangens brengen.

Kan ik de dagenergie op mijn website laten zien?

Ja daarvoor hebben we een speciale gratis banner gemaakt die je op je website kunt zetten. Hier vind je de instructies voor installatie.

Vragen over de app

De teamcalculator op de app werkt niet goed.

De teamcalculator telt de kinwaarden van twee of meer geboortedata op en berekent zo de gezamenlijke kwaliteit en creatiekracht van een relatie of team. Als je de eerste datum invult, verschijnt het geboortezegel en de toon bij deze geboortedatum. Bij de tweede of volgende zie je niet het geboortezegels of de toon bij de ingevoerde geboortedatum maar direct het resultaat van de optelling. De app werkt dus prima, maar laat iets anders zien dan je verwacht.

Volgens de app heb ik een heel ander geboortezegel -en toon dan volgens de calculator op je website. Klopt de berekening wel?

Ga naar 'instellingen' in het menu. Daarmee kun je kiezen tussen berekenen in de Dreamspell telling, de Kosmische telling of de Klassieke telling. Als je ineens een heel ander geboortezegel en -toon hebt, staat je app waarschijnlijk ingesteld op een andere telling dan jij dacht. Nog nooit van deze telling gehoord? Hier lees je er meer over.

Op de app lees ik een heel andere dagenergie dan op de website. Hoe kan dat?

In het menu van de app vind je een instellingenknop. Daarmee kun je bepalen in welke telling de app werkt: de Dreamspell telling, de Kosmische telling of de Klassieke telling. Op de website lees je de Dreamspell telling. Wil je meer weten over de verschillende tellingen. Lees dan dit artikel

Vragen over je geboortesignatuur

Toen ik geboren werd was ik maar zeven maanden, dus niet voldragen. Heeft het invloed op mijn creatieprofiel?

Je profiel gaat over de energie van de dag waarop je geboren bent. Het is de energie die jij als het ware als een deken hebt omgeslagen bij je geboorte. Hoe je ter wereld gekomen bent en of je al dan niet op de uitgerekende datum bent geboren maakt daarbij niet uit.

Ik ben een tweeling maar mijn broer en ik verschillen enorm van elkaar. Toch hebben we hetzelfde profiel. Hoe kan dat. Heeft dat met het geboortetijdstip te maken?

Meestal niet. De geboortetijd is vooral van belang als je in het donker bent geboren. Je hebt dan de energie van de zegels en tonen van beide dagen meegekregen. Ben je 's avonds geboren, dan is dat de energie van de volgende dag. Ben je 's morgens vroeg geboren, dan is dat de energie van de vorige dag. Maar dat zal dan voor je tweelingbroer ook gelden, want zoveel tijd zit er doorgaans niet tussen de geboortemomenten.

De blauwdruk vanuit de Tzolkin bestaat uit 20 zegels en 13 tonen. Alle zegels en tonen zitten in jouw gereedschapskist. Ze hebben allemaal een lichte- en een schaduwzijde om de kwaliteiten ervan in je leven te gebruiken en natuurlijk zijn er ook nog heel veel grijstinten. Je broer en jij hebben dus dezelfde blauwdruk, maar door alles wat je meemaakt in je leven, wordt die blauwdruk ingekleurd. Je kunt je dan wel voorstellen dat er bij beide personen een andere invulling ontstaat. De diepere laag is wel gelijk. Aan de oppervlakte wordt de blauwdruk voor jullie beiden op een verschillende manier zichtbaar.

 

Dagenergie

19 juni 2024

Witte Wind
Witte Wind

Toon 8
Toon 8

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl