e-Creatiecursus ✮✮

Wil je ontdekken hoe jij zelf creëert, je leven lichter maken en ben je bereid daarvoor zelf de voorwaarden te scheppen? Schrijf je dan in voor deze cursus.

Je ontdekt hoe de Tzolkin jou ondersteunt in je creatieproces. Je leert de signalen opvangen die jou verder brengen op je pad, zodat je gericht aandacht kunt geven aan jouw intentie en aan wat jij wilt dat groeit of juist afneemt. Dat gaat je van alles opleveren: rust, kracht, inzicht, plezier en nog veel meer.

Voor wie?

Deze twee sterren cursus is geschikt voor wie al enige ervaring heeft met de Tzolkin dagenergie en bekend is met de Maya wijsheid creatiedriehoek. Ben je een beginner, volg dan eerst de e-wenscursus zodat je echt vertrouwd raakt met de zegels, tonen en levenspaden.

Hoe werkt het?

De cursus duurt ongeveer twee maanden en bestaat uit drie cursusrondes.

  • Je kiest één levenspad uit waarmee je wilt werken en doorloopt dit ene pad volgens de dagenergie in alle tellingen uit de Creatiedriehoek.
  • Je gebruikt dit pad als kompas om jouw intentie waar te maken en belemmerende patronen, overtuigingen en gevoelens vrij te geven.
  • Je ontvangt instructies per mail en krijgt per mail extra aanwijzingen en feedback zodat je optimaal gebruik maakt van de rol die dit levenspad voor jou persoonlijk heeft gezien je geboortedatum.

Drie maal dertien dagen volg je bewust de dagenergie aan de hand van jouw intentie en de opdrachten die je ontvangt. Aan het eind van elke ronde schrijf je een kort verslag van je ervaringen waarop je per mail feedback ontvangt. Verder krijg je toegang tot de vraag- en antwoordpagina voor cursisten en tot vier extra inspiratiefilmpjes;

Als je de cursus eenmaal gevolgd hebt, kun je 'm zo vaak als je wilt voor jezelf herhalen.

Deze filmpjes helpen je alvast op weg bij het volgen van de dagenergie en de creatiecyclus van vier kleuren.

Maya ontmoetingsplek: Stadsklok Almere     Hoe werkt creëren?
   

 

Aanmelden

1. Bepaal wanneer je wilt beginnen en kies een levenspad. Klik op het vakje 'levenspad' onderaan deze pagina om de eerstvolgende startdata en levenspaden te zien.

2. Schaf de Maya wijsheid creatiekaarten aan als je ze nog niet in huis hebt. Bestel ze hier.

Deelname: 127,-

DOE JE MEE AAN HET WITTE WERELDOVERBRUGGER LEVENSPAD OP 30-12-2019? Vraag dan eerst de kortingscode aan. Je betaalt geen 127,- maar 97,-.

Naam:
Levenspad:
 

Wanneer je je inschrijft voor dit programma geef je tegelijk aan dat je het copyright van Maya wijsheid/Elvira van Rijn zal respecteren door het materiaal dat je ontvangt alleen voor je zelf te gebruiken en het niet te kopiëren, door te sturen naar anderen of te verwerken in een andere cursus, zonder vooraf schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van Maya wijsheid.

 

Dagenergie

18 december 2018

Witte Tovenaar
Witte Tovenaar

Toon 2
Toon 2

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.