Verdiepingscursus met een levenspad naar keuze

e-Creatiecursus ✮✮

Wil je ontdekken hoe jij zelf creëert, je leven lichter maken en hoe je daarvoor zelf de voorwaarden schept? Schrijf je dan in voor deze cursus.

Je ontdekt hoe de Tzolkin jou ondersteunt in je creatieproces. Je leert de signalen opvangen die jou verder brengen op je pad, zodat je gericht aandacht kunt geven aan jouw intentie en aan wat jij wilt dat groeit of juist afneemt. Dat gaat je van alles opleveren: rust, kracht, inzicht, plezier en nog veel meer.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor wie ervaring heeft met de Tzolkin dagenergie en bekend is met de zegels, tonen en levenspaden. Ben je een beginner, volg dan eerst de online cursus Leven en groeien met de dagenergie zodat je echt vertrouwd raakt met de zegels, tonen en levenspaden. Pas dan heb je echt iets aan deze verdiepingscursus.

Hoe werkt het?

De cursus duurt ongeveer twee maanden en bestaat uit drie cursusrondes.

  • Je kiest één levenspad uit waarmee je wilt werken en doorloopt dit ene pad volgens de dagenergie in alle tellingen uit de Creatiedriehoek.
  • Je gebruikt dit pad als kompas om jouw intentie waar te maken en belemmerende patronen, overtuigingen en gevoelens vrij te geven.
  • Je ontvangt instructies per mail en krijgt per mail extra aanwijzingen en feedback zodat je optimaal gebruik maakt van de rol die dit levenspad voor jou persoonlijk heeft gezien je geboortedatum.

Drie maal dertien dagen volg je bewust de dagenergie aan de hand van jouw intentie en de opdrachten die je ontvangt. Aan het eind van elke ronde schrijf je een kort verslag van je ervaringen waarop je per mail feedback ontvangt. Verder krijg je toegang tot de vraag- en antwoordpagina voor cursisten en tot vier extra inspiratiefilmpjes;

Als je de cursus eenmaal gevolgd hebt, kun je 'm zo vaak als je wilt voor jezelf herhalen.

Wat deelnemers zeggen over de cursus

 "Door het intensief volgen van de tellingen is mijn zelfvertrouwen weer toegenomen. Ik voel de mensen ook weer beter aan. Er is een rust over mij gekomen."

"Doordat je bezig gaat met schrijven en de intentie van het manifesteren neerzet wordt dit een heel krachtig instrument."

"Erg leuk, doch intensief, leerzaam en Super dankbaar voor de ervaringen en inzichten. De laatste ronde vond ik soms lastig te snappen terwijl m'n zintuigen mij warm maakten of achterover lieten leunen, je hoeft niks….mooie ervaring!!!"

Deze filmpjes helpen je alvast op weg bij het volgen van de dagenergie en de creatiecyclus van vier kleuren.

Maya ontmoetingsplek: Stadsklok Almere     Hoe werkt creëren?
   

 

Aanmelden

1. Bepaal wanneer je wilt beginnen en kies een levenspad. Klik op het vakje 'levenspad' onderaan deze pagina om de eerstvolgende startdata en levenspaden te zien.

2. Schaf de Maya wijsheid creatiekaarten aan als je ze nog niet in huis hebt. Bestel ze hier.

Deelname: 127,-

Wil je je aanmelden voor de speciale editie 'Afstemmen op 2024' met het Witte Wereldoverbrugger levenspad? Meld je dan HIER aan.

Naam:
Levenspad:
 

Wanneer je je inschrijft voor dit programma geef je tegelijk aan dat je het copyright van Maya wijsheid/Elvira van Rijn zal respecteren door het materiaal dat je ontvangt alleen voor je zelf te gebruiken en het niet te kopiëren, door te sturen naar anderen of te verwerken in een andere cursus, zonder vooraf schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van Maya wijsheid.

 

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.