Stel je eigen opleiding samen: 'Tzolkin als kompas'

kompas hand 3585349 640'Tzolkin als kompas' reikt je praktische handvatten aan om privé, professioneel en zakelijk te groeien en creëren vanuit je eigen kracht en wijsheid.

Dit programma bestaat uit een training van negen maanden en vier verdiepende modules.

Voor wie?

Dit programma past helemaal bij jou als je bereid bent voor te leven wat je uitdraagt in leven en in je werk als coach, therapeut of professionele begleider anderszins.

keurmerk KTNO

Programma

Nadat je een of meer inspiratie en vervolgworkshops hebt gevolgd, kun je instappen in Tzolkin als kompas en je eigen opleiding samenstellen. De volgorde van het programma kies je in overleg. Je neemt deel aan een of meer verdiepingsmodules of start direct met het trainingsprogramma.

Training Tzolkin als kompas ✮✮

In het trainingsprogramma van negen maanden leg je een stevige basis om zelfstandig met de Tzolkin te werken als persoonlijk en zakelijk kompas. Het programma is opgebouwd uit 6 trainingsdagen en een individueel programma. LEES MEER

Verdiepingsmodules✮✮

In de verdiepingsmodules staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt praktische werkvormen en handvatten aangereikt vanuit de Tzolkin. LEES MEER

  • Levensloop en 52 jarenpad als krachtbron - vierdaagse
  • Sleutels voor persoonlijk leiderschap - twee losse dagen
  • Moeiteloos creëren - vier losse dagen (nog te accrediteren)
  • Jaartraject 'Je eigen plek innemen' (nog te accrediteren)

Professionalisering ✮✮

Na de opleiding kun je deelnemen aan het professionaliseringsprogramma van een jaar waarin je jouw eigen vorm vindt om de Tzolkin in te zetten als professional. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, start er een nieuwe groep. Data voor de bijeenkomsten worden tweemaandelijks gepland in overleg. Als je interesse hebt in dit programma, meld je dan aan voor een vrijblijvende intake via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat brengt het je?

In dit opleidingsptramma krijg je een manier van kijken, denken en ervaren aangereikt waarmee je sneller doordringt tot de kern van een persoonlijke ontwikkelingsvraag en de richting waarin je het antwoord kunt vinden.

Je voed je eigen kracht en wijsheid, zodat je van daaruit ook optimaal kunt bijdragen aan het welzijn van anderen. Je leert een systematische aanpak van werken met de Tzolkin waarmee je:

 • onbewuste krachtbronnen en mogelijke belemmeringen bewust maakt,
 • reflecteert op datgene wat bewust is geworden,
 • verkregen inzichten vertaalt in de richting waarin je verder kunt groeien en creëren.

Wil je advies bij het maken van je keuze uit het aanbod, mail dan je vraag naar info@mayawijsheid.

Dagenergie

19 juni 2021

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.