Stel je eigen opleiding samen: 'Tzolkin als kompas'

'Tzolkin als kompas' reikt je praktische handvatten aan om bewust te worden van je kwaliteiten en drijfveren. Met de Tzolkin als kompas kun je dagelijks zowel privé als in je werk groeien en creëren vanuit je eigen kracht en wijsheid.

Na de Startcursus 'Afstemmen op je innerlijk kompas' van 1 dag heb je een stevige basis gelegd om zelfstandig met de Tzolkin te werken als kompas voor je leven. Daarna kun je je eigen vervolgopleiding samenstellen uit losse modules: verdiepingsworkshops en trainingen.

Deze cursus en trainingen passen helemaal bij jou als je bereid bent voor te leven wat je uitdraagt in leven en in je werk. Het is fijn als je ervaring hebt met zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling.

boeken en kaarten

Startcursus en trainingen

  • logoktnoStartcursus 'Afstemmen op je innerlijk kompas' 
  • Training Tzolkin als kompas 1 
  • Training Tzolkin als kompas 2 
  • Professionaliseringsdagen na training 1 ✮ en 2 

Verdiepingsworkshops

De workshops kun je naar eigen keuze inplannen na de Startcursus of na training 1.

  • Verdiepingsjaarprogramma: Je eigen plek innemen 
  • Verdiepingsworkshop: Levensloop en 52 jarenpad als krachtbron (KTNO geaccrediteerd) 
  • Verdiepingsworkshop: Sleutels voor persoonlijk leiderschap - levenspadvierdaagse 

Lees meer over de verdiepingsworkshops

De Startcursus, trainingen en Levensloopworkshop zijn geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KNTO) en wordt door diverse beroepsorganisaties erkend als nascholing. De andere workshops volgen.

Wat brengt het je?

Tzolkin als kompas helpt je om je eigen kracht en wijsheid te ontwikkelen en leven, zodat je van daaruit ook optimaal kunt bijdragen aan het welzijn van anderen. Je krijgt een manier van kijken, denken en ervaren aangereikt waarmee je sneller doordringt tot de kern van een persoonlijke ontwikkelingsvraag en de richting waarin je het antwoord kunt vinden. 

Je leert een systematische aanpak waarmee je:

1. onbewuste krachtbronnen en mogelijke belemmeringen bewust maakt,
2. reflecteert op datgene wat bewust is geworden,
3. verkregen inzichten vertaalt in de richting waarin je verder kunt groeien en creëren.

Startcursus Tzolkin als kompas 

cover tzolkin levenspadenboekMet de Startcursus leg je een stevige inhoudelijke basis voor dagelijks leven en werken met de Tzolkin. Je ervaart de verschillende manieren om de Tzolkin praktisch te gebruiken en ontdekt welke manier het beste bij jou past. De cursus is voor beginners en gevorderden die graag overzicht én een stevig fundament willen voor leven en groeien met de Tzolkin. Lees meer

Vervolg de Startcursus met een van de verdiepingsworkshops of ga direct door met training 1. 

Training Tzolkin als kompas 1 

Gedurende drie maanden ga je intensief aan de slag met je eigen ontwikkeling vanuit de verschillende invalshoeken in de Tzolkin. Na de training kun je je bewuster verbinden met jezelf en anderen, bewuster groeien in relaties, zowel privé als in je werkpraktijk met cliënten, collega’s, leidinggevenden en/of medewerkers. Deze training bereidt je grondig voor op het toepassen van de Tzolkin als kompas voor cliënten in de eigen werkpraktijk. Het certificaat van de Startcursus geeft toegang tot deze training. Lees meer

Vervolg de training met een professionaliseringsdag en een of meer verdiepingsworkshops.

Training Tzolkin als kompas 2  

creatiekaarten

De training is een verbreding en verdieping van Tzolkin als kompas 1 en ondersteunt je gedurende drie maanden om een eigen vorm van werken met de Tzolkin te creëren en toe te passen. Je kijkt terug op je eigen ontwikkeling met de Tzolkin en geeft en ontvangt feedback op ieders zelf ontwikkelde werkvormen en krijgt nieuwe kennis en handvatten aangereikt. Het certificaat voor de training Tzolkin als kompas 1 geeft samen met minimaal een half jaar praktijkervaring een professionaliseringsdag toegang tot de training Tzolkin als kompas 2. Het is zeer aan te bevelen om een of meer verdiepingsmodules te volgen tussen training 1 en training 2. Lees meer

Vervolg de training met professionaliseringsdagen en een of meer verdiepingsworkshops.

Professionaliseringsdagen

Voor beide trainingen worden twee maal per jaar professionaliseringsdagen georganiseerd. Deze dagen krijg je een update over de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en werkvormen, deel je jouw praktijkervaringen met de andere deelnemers en krijg je hierop feedback. Alle dagen zijn anders van inhoud.Lees meer

Dagenergie

18 juni 2019

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.