52 dagen online cursus

Leven en groeien met de Tzolkin dagenergie

e-Wenscursus 

Maak bewust gebruik van de dagenergie. Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin kalender je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

  • Volg je de dagenergie en ben je steeds weer verbaasd hoe het klopt?
  • Wil je graag iets praktisch doen met de kalender, maar ben je er nog steeds niet mee begonnen?
  • Zoek je net dat ene zetje om dagelijks actief bezig te zijn met de Tzolkin en het beste uit jezelf te halen?

Ga dan mee op ontdekkingsreis en laat je verrassen en inspireren.

Go with the flow

Deze cursus levert je kennis, wijsheid, nieuwe inzichten en praktische handvatten op waardoor je meer in je eigen flow komt met de Tzolkin als kompas.

  • De Tzolkin komt tot leven doordat je er dagelijks op een praktische manier mee werkt.
  • Je leert hoe je gebruik kunt maken van de dagenergie om jezelf te versterken.
  • Je ontdekt hoe jij de voorwaarden kunt scheppen om jouw wensen te laten uitkomen en leert ‘eigenaar’ te worden van je wensen.

Voor beginners én gevorderden

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. ls de Tzolkin nieuw voor je, dan helpt deze cursus je om ervarenderwijs de kalender te leren kennen. Al doende ontdek je hoe je de dagenergie praktisch gebruikt als kompas in je dagelijks leven. Ben je al langer bekend met de dagenergie, dan geeft deze cursus je een heel nieuwe en verfrissende ervaring van wat je dagelijks actief kunt doen met de Tzolkin.

Wat deelnemers zeggen over de cursus

Nivedita: "Ik vond in het begin als ik iets van jou begon te lezen alles enorm ingewikkeld worden zo gauw ik er dieper in wilde duiken. Door deelname aan deze cursus en door het lezen van de boeken begin ik steeds er meer gevoel voor te krijgen. Het snappen gebeurt dan ook gewoon. Het voelt erg goed. Bedankt voor jouw prachtig werk, jouw prachtige creaties." 

Jacqueline: 'Ik heb heel veel aan de cursussen! Mijn dagen verlopen moeitelozer en ik begrijp meer wat er is, zodat mijn weerstand verdwijnt.'

Marlies: 'Sinds hele lange tijd krijg en heb ik weer het gevoel van vertrouwen in vele dingen. En het gevoel dat op deze manier omgaan met tijd en energie veel juister voor mij past.'

Annemarieke: 'Ik doe nu voor de 2e keer mee aan de online cursus en iedere keer weer ontdek ik iets nieuws en ervaar nieuwe inzichten, samenhangen en opbouw van de tzolkin door wat je schrijft.'

Ellen: 'Ik wordt er blij van. Het brengt me dichter bij mezelf en het voelt alsof ik meer geaard ben. Ik krijg meer grip op de dagenergie en hoe die bij me binnenkomt.'

Hoe werkt het?

Deze cursus doe je helemaal zelfstandig, in de dagelijkse flow van de dagenergie en midden in je eigen leven. Dat is met geen enkele live cursus te realiseren.

  • De cursus duurt 52 dagen. Dat zijn precies vier levenspaden van 13 dagen.
  • Zodra je je hebt aangemeld ontvang je instructies en uitleg per mail en kun je dus beginnen met voorbereiden. Vanaf de startdatum ontvang je dagelijks de inspiratiemails.
  • Aan het begin van elk levenspad ben je een half uurtje bezig met voorbereiden. Dagelijks neem je elke dag tien tot vijftien minuten de tijd om je logboek bij te houden. Je mag er natuurlijk meer tijd in steken, maar het hoeft niet.

Wat heb je nodig?

Deze twee boeken heb je nodig om te kunnen deelnemen. Misschien heb je ze al in huis. Daarom zijn ze niet inbegrepen bij de cursusprijs.

In het boek vind je een beschrijving van alle levenspaden en alle 260 dagen van de Tzolkin. Het logboek gebruik je om jouw ervaringen gedurende vier levenspaden in te noteren.

Het logboek is op een speciale manier vormgegeven zodat je in de twee opvolgende kalenderrondes (telkens 260 dagen later) opnieuw met het cursusmateriaal en de inspiratiemails die je nu ontvangt aantekeningen kunt maken. Door de vormgeving zie je in een oogopslag welke gebeurtenissen opnieuw op je pad komen. Zo doe je bijzondere ontdekkingen over synchroniciteit  en krijg je inzicht in jouw persoonlijke creatieproces. Je kunt dus nog heel lang profijt hebben van het cursusmateriaal.

Bestel hier direct een los logboek of boekenpakket naar keuze

Bestel je een combi pakket met een logboek, dan betaal je geen verzendkosten binnen NL, en slechts aanvullende verzendkosten binnen Europa.

Aanmelden

Hieronder vind je een overzicht van de levenspaden per cursusronde. Kies de cursus waarin jouw levenspad voorkomt óf begin gewoon op het moment dat jij tijd en zin hebt. Het kan allebei! Veel mensen kiezen er na een ronde voor om door te gaan en vijf cursussen te volgen: precies een hele Tzolkinronde.

Start 26 maart 2024

Levenspaden: Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht, Gele Krijger

Start 17 mei 2024

Levenspaden: Rode Maan, Witte Wind, Blauwe Adelaar, Gele Ster.

Start 8 juli 2024

Levenspaden: Rode Draak, Witte Tovenaar, Blauwe Hand, Gele Zon.

Start 29 augustus 2024

Levenspaden: Rode Hemelwandelaar, Witte Wereldoverbrugger, Blauwe Storm, Gele Mens.

Start 20 oktober 2024 

Levenspaden: Rode Slang, Witte Spiegel, Blauwe Aap, Geel Zaad.

Copyright van Maya wijsheid
Wanneer je je inschrijft voor dit programma geef je tegelijk aan dat je het copyright van Maya wijsheid/Elvira van Rijn zal respecteren door het materiaal dat je ontvangt alleen voor je zelf te gebruiken en het niet te kopiëren, door te sturen naar anderen of te verwerken in een andere cursus, zonder vooraf schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van Maya wijsheid.
Deelname 47,- inclusief 52 inspiratiemails en extra cursusmateriaal, exclusief boek en logboek.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.