Afstemmen op 2020

Voor het vijfde jaar op rij kun je samen met mij en gelijkgestemden afstemmen op het nieuwe jaar en de jaarenergie.

Je kunt meedoen aan twee activiteiten: een in het oude en een in het nieuwe jaar. Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. Deze energie helpt je jaar voor jaar bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past. 

Je kunt de workshops los volgen of inschrijven voor beide workshops. We gebruiken de Tzolkin als kompas en SoulCollage® om de brug te slaan van denken naar voelen, van hoofd naar hart, en van kennis naar wijsheid. Een creatieve methode om met tijdschriftafbeeldingen, lijm en schaar een beeld te creëren dat nieuwe inzichten geeft. Iedereen kan het!

rode hemelwandelaargele sterVan OUD naar NIEUW - winterzonnewende

Dit jaar valt de winterzonnewende op 22 december. We beleven de kortste dag van het jaar en maken ons op voor de wedergeboorte van het licht. Deze dag blikken we terug op 2019 en het afgelopen decennium. We halen het goud uit het afgelopen jaar én de afgelopen tien jaar. Je stemt bewust af op het fundament dat je hebt gelegd om de komende tien jaar op verder te bouwen zodat je licht verder dan ooit kan stralen.

Ook kijken we vooruit naar de jaarenergie van 2020. Wat betekent de overstap van de oude jaarenergie Gele Ster toon 3 naar de nieuwe jaarenergie Rode Hemelwandelaar toon 4? Hoe bouw je verder op de eigen plek die jij dit jaar hebt ingenomen. En hoe ondersteunt de jaarenergie jouw koers voor 2020?

  • 22 december 2019, Home of Zen Arnhem
  • Tijd: 10.30 - 15.00
  • Deelname 97,-

rode hemelwandelaarNieuwjaarsworkshops 2020

Op 1 januari is het Kin 173 in de Dreamspell Tzolkin - Rode Hemelwandelaar toon 4 in het Witte Hond levenspad. Deze dagenergie steunt je een heel jaar lang om je grenzen te verleggen, nieuwe ervaringen op te doen en zo te ontdekken wat wel en wat niet (meer) bij je past. 

In de Nieuwjaarsworkshop krijg je in een kleine groep helderheid over jouw koers voor 2020. Wat heeft het komend jaar jou persoonlijk te brengen? Hoe maak je optimaal gebruik van de hulpbronnen en wat zijn mogelijke valkuilen? Je krijgt persoonlijke aanwijzingen afgestemd op jouw geboortedatum en gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis.

  • wo 8 januari, vr 10 januari, vr 7 februari, ma 10 februari
  • Tijd: 10:00 - 16.00 bij Maya wijsheid in Velp
  • Deelname 137,-.
  • Maximaal 8 deelnemers per workshop

 

Dagenergie

31 oktober 2020

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 8
Toon 8

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.