Afstemmen op 2023: Je eigen plek innemen

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

Ook dit jaar staan er weer vier online workshops voor je klaar in de speciale cursusomgeving. Je hebt heel 2023 de tijd om ze te doen/herhalen en krijgt tips voor speciale herhaalmomenten in de loop van het jaar.

Dit online programma is voor iedereen die interesse heeft in leven en groeien met de Tzolkin kalender. Specifieke voorkennis is niet nodig. De focus ligt op ervaren en de kennis die je nodig hebt, deel ik met je in dit programma.

Banner jaarenergie 2023

De jaarenergie

De jaarenergie brengt je telkens weer nieuwe handvatten om ondanks alle onrust in de wereld een stabiele koers te varen, zonder duwen of trekken. 2023 is het afrondende jaar in een cyclus van vier jaren. Het is het jaar waarin we energie ontvangen van Gele Ster toon 7 in het Witte Wind levenspad. Deze jaarenergie laat nieuw licht schijnen op jouw eigen plek. Jouw ontwikkeling van de afgelopen drie jaar komt samen in 2023. Een jaar om af te stemmen: Wat past écht bij mij?

Dit krijg je ...

In vier online workshops krijg je inzichten die je het hele jaar kunt blijven gebruiken om op koers te blijven en vanuit je eigen kracht en wijsheid te handelen. Er staan video's en oefeningen voor je klaar die je ook later nog kunt bekijken.

  • Workshop 1 tot en met 3 zijn vooraf opgenomen, zodat je ze op je eigen tijd kunt doen. Ze gaan over de stap van oud (Blauwe Nacht toon 6) naar nieuw (Gele Ster toon 7), over het Witte Wind jaarpad van 2023 en over de jaarenergie Gele Ster toon 7.
  • Workshop 4 is de opname van de afsluitende workshop die ik live via Zoom gaf op 6 januari 2023.

Alles blijft het hele jaar beschikbaar om terug te zien. Heel relaxed dus. Je hebt ongeveer anderhalf uur per workshop nodig (inclusief de opdrachten die je na het bekijken van elke video doet).

gele ster

Praktisch

  • Je kunt op jouw eigen tijd inloggen via de online cursusomgeving, de workshops bekijken en aanvullend materiaal downloaden.
  • Je houdt het hele jaar toegang tot het materiaal in de online cursusomgeving.
  • Deelname: 137,-

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je betaling via mail (check je spambox mocht je niets ontvangen) en in een aparte mail ontvang je verdere instructies voor je deelname. Je kunt dus direct na aanmelding van start.

BESTEL HIER JOUW TICKET OM JE KOERS AF TE STEMMEN.

Dagenergie

29 september 2023

Blauwe Storm
Blauwe Storm

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.