Afstemmen op 2021

pulse 5454648 640

In vier stappen op koers komen

Voor het zesde jaar op rij kun je samen met mij en gelijkgestemden afstemmen op de jaarenergie. Dit keer in een geheel nieuwe vorm: online in een programma van vier workshops

Dit programma is voor iedereen die interesse heeft in leven en groeien met de Tzolkin kalender. Specifieke voorkennis is niet nodig. De kennis die je nodig hebt, deel ik met je in dit programma.

De jaarenergie

2021 is het jaar waarin we energie ontvangen van Witte Spiegel toon 5 in het Witte Tovenaarpad.

De jaarenergie ondersteunt jou een heel jaar lang om de magische ruimte te creëren waarin jouw dromen zichzelf kunnen manifesteren. En die ruimte… dat ben jij.

Want de enige manier waarop jouw droom waar kan worden is via jou. Jij bent als het ware de voeten van de hemel op aarde, jij bent de connectie die het mogelijk maakt om van een droom een tastbare realiteit te maken.

De jaarenergie geeft je een jaar lang energie om de toekomst naar je toe te halen door JA te zeggen tegen jouw droom.

Dus droom met je ogen open jouw beste jaar. En als je ruimte wilt maken voor magie, voor verrassingen, onverwachte meevallers. Meld je dan aan voor dit programma. Daarin ontdek je de manier waarop je de energie het beste kunt gebruiken.

Dit brengt het je ...

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

Het jaar 2021 vormt het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is het jaar waarin je 'Ja' mag zeggen op het grensvlak tussen loslaten en opnieuw beginnen. Durf jij in de leegte te verblijven? Precies daar waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt. Er is geen weg terug, we hebben maar één keuze: vooruit gaan zonder te weten waarheen.

Dit krijg je ...

In vier online workshops krijg je inzichten die je het hele jaar kunt blijven gebruiken om op koers te blijven en vanuit je eigen kracht en wijsheid te handelen. Er staan video's en oefeningen voor je klaar die je ook later nog kunt bekijken. Alles blijft een maand lang beschikbaar om terug te zien. Heel relaxed dus. Je hebt ongeveer anderhalf uur per workshop nodig (inclusief de opdrachten die je na het bekijken van elke video doet).

rode hemelwandelaarWorkshop 1: VAN OUD NAAR NIEUW 

In deze workshop sta je stil bij 202: het Rode Hemelwandelaar toon 4 jaar. Je haalt het goud uit de mee én tegenvallers van 2020. Dit is het fundament waarop je verder bouwt in 2021.

Workshop 2: JAARPAD 2021

In deeze workshop neem ik je mee in de eerste stappen van het Witte Tovenaarpad richting de nieuwe jaarenergie. Een goede voorbereiding is het halve werk. 

witte spiegelWorkshop 3: JAARENERGIE 2021

Dit jaar kregen we de energie van Witte Spiegel toon 5 mee als jaarenergie. In deze workshop ontdek je hoe de jaarenergie en het vervolg van het Witte Tovenaarpad jou ondersteunen bij het bepalen en bijstellen van je koers in 2021.

Workshop 4: AFSTEMMEN OP 2021  

Aan het eind van het Witte Tovenaarpad op Rode Slang toon 12 kwamen we met de eerste groep deelnemers live via Zoom bijelkaar. Het was die dag toon 12, de toon van overzicht en inzicht. De perfecte dag om ervaringen te delen en inzichten te verdiepen. In deze workshop doe je twee oefeningen die jou helpen om je koers voor 2021 verder af te stemmen op de jaarenergie.

Praktisch

  • Op jouw eigen tijd kun je inloggen via de online cursusomgeving, de filmpjes bekijken en aanvullend materiaal downloaden.
  • Je houdt een maand lang toegang tot het materiaal in de in de online cursusomgeving.
  • Deelname: Voor deze doorstart van de jaarenergie betaal je geen 137,- maar 97,- voor alle vier workshops.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je betaling via mail (check je spambox mocht je niets ontvangen) en in een aparte mail ontvang je verdere instructies voor je deelname. 

BESTEL HIER JOUW TICKET OM JE KOERS BIJ TE STELLEN.

 

Dagenergie

28 september 2021

Gele ster
Gele ster

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.