Afstemmen op 2022

new years day g059705062 640

In vier stappen op koers komen

Voor het zevende jaar op rij kun je samen met mij en gelijkgestemden afstemmen op de jaarenergie.

Dit online programma is voor iedereen die interesse heeft in leven en groeien met de Tzolkin kalender. Specifieke voorkennis is niet nodig. De focus ligt op ervaren en de kennis die je nodig hebt, deel ik met je in dit programma.

De jaarenergie

De jaarenergie brengt je handvatten om ondanks alle onrust in de wereld een stabiele koers te varen, zonder duwen of trekken.

2022 is het jaar waarin we energie ontvangen van Blauwe Nacht toon 6 in het Witte Spiegelpad. Deze jaarenergie geeft je handvatten om jouw eigen unieke talenten en vaardigheden in te zetten. Daarbij mag je ondanks alle beperkingen van buitenaf groot dromen. Geef je dromen vleugels en beknot ze niet meteen door te denken aan wat haalbaar is en wat niet.

Dit brengt het je ...

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

Het jaar 2022 vormt het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is een jaar waarin je doorstroming creëert door naar binnen te keren. Precies daar te verblijven waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt. We hebben maar één keuze: vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Dit krijg je ...

In vier online workshops krijg je inzichten die je het hele jaar kunt blijven gebruiken om op koers te blijven en vanuit je eigen kracht en wijsheid te handelen. Er staan video's en oefeningen voor je klaar die je ook later nog kunt bekijken. Alles blijft een jaar lang beschikbaar om terug te zien. Heel relaxed dus. Je hebt ongeveer anderhalf uur per workshop nodig (inclusief de opdrachten die je na het bekijken van elke video doet).

blauwe nacht

Praktisch

  • Je kunt op jouw eigen tijd inloggen via de online cursusomgeving, de workshops bekijken en aanvullend materiaal downloaden.
  • Je houdt het hele jaar toegang tot het materiaal in de online cursusomgeving.
  • Deelname: 137,-

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je betaling via mail (check je spambox mocht je niets ontvangen) en in een aparte mail ontvang je verdere instructies voor je deelname. Je kunt dus direct na aanmelding van start.

BESTEL HIER JOUW TICKET OM JE KOERS BIJ TE STELLEN.

TIP: Deze workshop is uitstekend te combineren met de workshop Maya wijsheid & Yin jaarenergie 2022 live via Zoom op 30 januari. In deze workshop maak je ruimte in je lichaam, zodat de jaarenergie vrijuit door je heen kan stromen.

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.