Levensloop en 52 jarenpad als krachtbron

swirl 1820471 640

Verdiepingsworkshop 

Ben je benieuwd hoe je van jouw levenservaring een bron van kracht en inspiratie kunt maken voor jezelf en je omgeving? Meld je dan aan voor deze tweedaagse workshop.

Je maakt tijdens de workshop stap voor stap een overzicht van jouw levensloop op basis van je 52 jarenpad in de Tzolkin kalender. Je ziet de samenhang tussen gebeurtenissen en herhalende patronen. Daardoor ontwikkel je een innerlijk houvast en worden grote en kleine levensgebeurtenissen begrijpelijk, hanteerbaar en betekenisvol.

keurmerk KTNO

Cylci in je levensloop: inzicht in verleden, heden en toekomst

Als je vanuit je geboortedag op reis gaat in de Tzolkin, ontdek je hoe het leven uit kleine en grote golven en spiralen van energie bestaat. Spiralen van 4, 13 en 52 jaar. Ze geven je vanaf je geboorte per levensjaar inzicht in je kansen en mogelijkheden om te groeien en wat voor jou elk afzonderlijk levensjaar belangrijk is om te doen en laten.

Je krijgt in deze verdiepingsmodule naast inzicht in je verleden ook gereedschap aangereikt om elk levensjaar bewust gebruik te maken van je kansen, mogelijkheden, hulpbronnen en valkuilen. Je gaat ervaren wat dit levensjaar voor jou belangrijk en doorziet eventuele barrières die jou nog in de weg staan. Begrip, acceptatie, heel veel inzichten, ontspanning en een heldere koers. Dat is wat deze tweedaagse Levensloopworkshop je brengt.

Voor wie?

Je hebt de Startcursus Tzolkin als kompas of de workshop Afstemmen op je potentieel gevolgd of bent op een andere manier vertrouwd met de Tzolkin. Je kent je eigen geboortezegel- en toon, en volgt de dagenergie. Deze workshop is het meest interessant om te volgen vanaf de leeftijd van 26 jaar. Bereid je voor op de workshop door je Verjaardagsprofiel te bestellen en de invulbladen te maken.

Praktisch

  • 4 en 25 oktober 2019. Deelname 237,-

Deelname is:

  • inclusief cursusmateriaal,
  • exclusief Verjaardagsprofiel. Het profiel heb je nodig als voorbereiding op de workshop. 

Neem zelf je lunch mee, ik zorg voor koffie, thee, lekkers en soep.

Locatie: Velp (Gld). Tijd: 10.00 - 16.00

 

Dagenergie

17 juli 2019

Rode Slang
Rode Slang

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.