cover tzolkin levenspadenboek

Startcursus Tzolkin als kompas 

Met deze eendaagse cursus leg je een stevige basis om dagelijks zelfstandig te werken met de Tzolkin kalender als kompas voor groei en creatie. In de groep ervaar je de krachtige energie van de zegels, tonen en levenspaden. Je krijgt een kader aangereikt waarmee je als beginneling van start kunt of - als je al wat langer zelf met de Tzolkin werkt - alles wat je zelf hebt ontdekt een plek kunt geven.

logoktno

De Startcursus en vervolgtrainingen zijn geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KNTO) en wordt door diverse beroepsorganisaties erkend als nascholing.

Inhoud

De cursus geeft kennis, inzicht en bewustwording voor persoonlijke groei en creatie en is opmaat voor het toepassen van de Tzolkin als kompas voor cliënten in de eigen werkpraktijk. Na de cursus kun je:

• ervaringen in het dagelijks leven verbinden aan de dagenergie en de levenspaden;
• ervaringen in het persoonlijk leven verbinden aan je kernkwaliteiten en creatiekracht van je geboortedag en levenspad.
• zelfstandig werken met de DNAfirmaties bij de 20 zegels als instrument voor zelfheling en harmonisering.

Door het geleerde op deze manier te integreren in het dagelijks leven ga je steeds bewuster vanuit eigen kracht en wijsheid kiezen, handelen en creëren. Van daaruit kun je anderen nog beter erkennen in hun eigen kracht en wijsheid en daarmee hun zelfhelend vermogen aanspreken.

Opzet

Bij de cursus inbegrepen zijn handouts en werkbladen. Schaf zelf vooraf aan: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek en download gratis de Maya wijsheid app als hulpmiddel bij het boek. Neem zelf je lunch mee¹.

Data

  • 20 februari 2019 in Velp, speciaal voor deelnemers aan het jaarprogramma 'Je eigen plek innemene eigen plek innemen'. Meld je aan voor 11 januari en betaal 117,- daarna 127,-
  • 22 februari 2019 Arnhem. Meld je aan voor 11 januari en betaal 117,- daarna 127,-
  • 24 mei in Amsterdam.¹ 

Deelname 127,- inclusief cursusmateriaal, koffie en thee.

1. Centrum de Roos in Amsterdam heeft een fijn theehuis waar je kunt lunchen. Het is op deze locatie niet toegestaan in de cursusruimte of in het theehuis zelfmeegebrachte consumpties mee te nemen. Je eigen lunch gebruiken kan natuurlijk wel tijdens een wandeling in het Vondelpark, de 'voortuin' van Centrum de Roos.

 

Dagenergie

18 december 2018

Witte Tovenaar
Witte Tovenaar

Toon 2
Toon 2

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.