cover tzolkin profielen boek 3eTzolkin als kompas 2: Sleutels voor persoonlijk leiderschap 

Tzolkin als kompas 2 'Sleutels voor persoonlijk leiderschap' is een verbreding en verdieping van jaar 1. De training bestaat uit zeven dagen waarin je dieper ingaat op je levenspad en levensloop als sleutels voor persoonlijk leiderschap.

Opzet

De training is opgedeeld in twee blokken en een integratiedag. Daarnaast kun je in de loop van het jaar een beroep doen op individuele begeleiding van je persoonlijke proces.

Blok 1: Sleutels voor persoonlijk leiderschap

Je leert in dit blok door te doen en ervaren veel over de diepere betekenis van je eigen levenspad en de sleutels voor persoonlijk leiderschap die jouw levenspad je aanreikt via de vier niveaus van ontwikkeling. De oefeningen en opdrachten helpen je om deze sleutels in jou te activeren.

Je doorloopt in vier losse dagen de creatiespiraal van de vier kleuren en windrichtingen en werkt met de kracht van verbeelding om in jezelf de antwoorden en inzichten te vinden waar je net niet bij kunt. Je slaat de brug van denken naar voelen, van kennis naar wijsheid en van inzicht en bewustwording naar verandering.

Dit blok start op een rode dag en eindigt op een gele dag. Elk van deze vier dagen gebruiken we een van de vier kleuren als sleutel voor persoonlijk leiderschap.

Blok 2: Levensloop en patronen in het 52 jarenpad

Jouw levenservaring is een bron van kracht en inspiratie. In blok 1 maak je stap voor stap een overzicht van jouw levensloop op basis van je 52 jarenpad in de Dreamspeel kalender. Heb je 'm al een keer zelf gemaakt? Dan is dat alleen maar mooi. Door de opbouw van dit blok ga je de samenhang tussen gebeurtenissen zien en ontdek je herhalende patronen in je leven. Zo worden grote en kleine levensgebeurtenissen begrijpelijk, hanteerbaar en betekenisvol en ontwikkel je een innerlijk houvast voor de toekomst.

Integratiedag

Als afsluiting van het tweede jaar schrijf je een reflectieverslag. Tijdens de integratiedag presenteer je jouw oogst van het tweede trainingsjaar. 

Data 2023-2024

Blok 1: 17 november 2024, 5 januari, 23 februari, 13 april 2025

Blok 2: 7 september, 12 oktober 2025

Integratiedag: 23 november 2025

 • Trainers: Ans van Summeren, Geke Wagensveld
 • Locatie: Velp
 • Tijd: 10:00 - 16:00
 • Deelname: 1.367,- Betalen in drie termijnen is mogelijk
 • Deelname is inclusief:
  • Trainingsmap
  • Toegang tot online cususomgeving 
  • SoulCollage© materiaal
  • Individuele feedback op slotopdracht
  • Zeven trainingsdagen
  • Certificaat KTNO/GRO

 

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.