Moeiteloos creëren

Verdiepingsworkshop met de creatiedriehoek 

waterfall 828948 640

In deze transformerende verdiepingsworkshop bouwen we een half jaar lang stap voor stap aan een stevige brug tussen persoonlijkheid en ziel, hoofd en hart, weten en voelen, denken en doen. Zo wordt moeiteloos creëren vanuit je diepste drijfveren jouw tweede natuur.

De Creatiedriehoek van je geboortedag opent de weg van groeien vanuit pijn naar creëeren vanuit vreugde en harmonie in jezelf. Deze driehoek is gebaseerd op verschillende Tzolkin tellingen en reikt je sleutels aan om je ziel en je persoonlijkheid samen te laten werken zodat je gemakkelijker kunt doen waarvoor je bent gekomen.

Voor wie?

Deze verdiepingsworkshop is bestemd voor gevorderden die goed zijn ingevoerd in de Dreamspell telling en vertrouwd zijn met hun Dreamspell levenspad. Je hebt de training Tzolkin als kompas gevolgd, deelgenomen aan de Jaargroep of de vierdaagse Sleutels voor persoonlijk leiderschap.

Programma

Je werkt met jouw persoonlijke creatiedriehoek vanuit je geboortedatum in alle Tzolkin tellingen om zo verbinding te maken met moeiteloos creëren. 

Elke bijeenkomst krijg je een sleutel aangereikt om je bewust te verbinden met met jouw bron van wijsheid via de Creatiedriehoek van jouw geboortedag. SoulCollage® is de creatieve vorm waarmee je je intuïtieve brein en je ziel aan het woord laat over de de koers die je vaart.

Stap 1: Persoonlijkheid: in je kracht staan en blijven

Stap 2: Drijfveer: stabiele basis of ultieme blokkade?

Stap 3: Moeiteloosheid: van overleven naar leven

Stap 4: Moeiteloosheid: van overleven naar leven

facilitator logo slogan H2v1 2 LR

Data, tijden en locatie 2022

Dit jaar verzorg ik dit programma op individuele basis. Live in mijn werkruimte in Velp.

Deelname 667,-. Dit bedrag is inclusief vier sessies van 1,5 uur, materiaal en toegang tot de online Maya wijsheid academie. Je kunt eventueel betalen in drie termijnen.

Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op om het traject in te plannen.

Dagenergie

11 december 2023

Gele Mens
Gele Mens

Toon 13
Toon 13

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.