Je eigen plek innemen 

sky 2667455 640jaarprogramma - keerpunt in je leven

In dit programma kom jij als professioneel begeleider, ondersteuner, coach, therapeut dichter bij jezelf. Je hebt meer te geven en ontvangen als je jouw eigen plek inneemt, tijd voor jezelf maakt en stilstaat bij jezelf.

Voor wie?

Je wilt ontdekken hoe je kunt doen waar je echt blij van wordt en hoe jij met jouw kwaliteiten nog meer van betekenis kunt zijn voor jezelf en anderen. Misschien weet je wel wat je plek is maar heb je om allerlei redenen nog niet de stap genomen om er echt te gaan staan. Hoe dan ook...

  • Je weet het tijd is om daadwerkelijk een wending te geven aan je leven.
  • Je weet dat je het zelf moet doen, maar niet alleen hoeft te doen.
  • Je bent bereid om in jezelf te investeren en in de spiegel te kijken.
  • Je wilt investeren in je eigen ontwikkeling omdat je weet dat je anderen zover kunt begeleiden als je zelf bent.
  • Je hebt er zin in om dat samen met anderen te doen.

Je hebt de Tzolkin omarmd als kompas voor je leven en je hebt eerder bij mij een (online) cursus of workshop gevolgd. Als dat niet het geval is, neem dan even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op om af te stemmen wat een goede voorbereiding voor jou is voordat je met het traject van start gaat.

Wat haal je eruit?

Aan het eind van het traject heb jij jouw intentie voor 2024 waargemaakt en een stevig fundament gelegd om op verder te bouwen. Oude patronen die aan het begin nog overheersten hebben hun kracht definitief verloren. Je hebt daadwerkelijk jouw eigen plek ingenomen en leeft ernaar.

Programma 2024

rode hemelwandelaarHet programma bestaat uit zeven bijeenkomsten. Ons vertrekpunt is de jaarenergie van 2024 Rode Hemelwandelaar toon 8 in het Witte Wereldoverbrugger levenspad.

 

Ik ben een ontdekkingsreiziger

 

Ik handel grensverleggend en kaderdoorbrekend

 

Ik deel mijn wijsheid en ervaringen als vanzelfsprekend met anderen

 

Zo ben ik een levend voorbeeld van wat ik geloof en doe

 

Ik volg de weg die mij het meest pleziert

 

Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

 

Deze energie ondersteunt je het hele jaar om vanuit je eigen kracht en wijsheid jouw eigen plek in te nemen. We gebruiken de Tzolkin kalender, systemisch werk en creatieve werkvormen zoals schrijven en SoulCollage® om nieuwe inzichten te krijgen en oude patronen te doorbreken. Zo vind je zelf de antwoorden die jou verder helpen op je pad.

Je volgt gedurende de looptijd van dit programma de dagenergie en houdt in je logboek bij hoe het staat met jouw intentie.

Je kunt het programma volgen in een groep of op individuele basis. Zeven sessies live in mijn werkruimte in Velp. Daarnaast krijg je een strippenkaart voor extra tussentijdse Zoom- of telefonische consulten. Samen houden we de vinger aan de pols via je update per mail voorafgaand aan een bijeenkomst. Je kunt daarin ook je vragen inbrengen voor de komende bijeenkomst.

Sessie 1: Intentie

Aan de hand van de jaarenergie van het nieuwe kalenderjaar stem je af op jouw intentie voor het traject.

Sessie 2, 3 en 4: Opnieuw geboren worden

We beginnen bij het begin: jouw geboorte. Je neemt mee wat bij je past en laat achter wat je weerhoudt om op avontuur te gaan en jouw eigen vorm te creëren.

Sessie 5, 6 en 7: Afstemmen en delen

We leren al vroeg in ons leven om af te stemmen op onze omgeving: doe ik het goed, hoor ik erbij, mag ik er zijn? Je bepaalt jouw eigen vorm door opnieuw afstemmen op jezelf, op jouw verbinding met je eigen wijsheid en je hoger zelf. Zo creëer je de voorwaarden om te delen wat je te geven hebt. We openen de poort tot jouw talenten zodat je ze kunt doorgeven op jouw eigen manier. Gewoon door te zijn wie je bent.

Planning jaargroep 2024

Dag 1: vrij 2 februari

Dag 2: vrij 15 maart

Dag 3: vrij 3 mei

Dag 4: zo 30 juni

Dag 5: vrij 30 augustus

Dag 6: zo 20 oktober

Dag 7: vrij 22 november

Volg je het individuele traject dan plannen we data in overleg. Vier bijeenkomsten voor de start van het nieuwe zonnejaar (26 juli) en drie bijeenkomsten daarna.

Praktisch

Tijden groepsbijeenkomsten: 10.00 - 16.00

Locatie: Velp (Gld) bij Arnhem en online via Zoom

Deelname 1.367,-. Als je wilt, kun je betalen in zes maandelijkse termijnen.

Inclusief:

  • handouts en SoulCollage® materiaal
  • zeven groepsbijeenkomsten.
  • 1,5 uur extra individuele begeleiding
  • 5 rondes (1 Tzolkinronde) Online cursus met de dagenergie tijdens de looptijd van het traject ter waarde van 235,- (niet te verrekenen met eventueel eerder gevolgde cursusrondes).

Meld je direct aan of maak een afspraak voor een oriënterende intake.

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.