Banner Mayawijsheid Piramide nieuwsbrief klein

Dag Buiten de Tijd - Start nieuwe zonnejaar 2019

Stem af op je eigen wijsheid - 25 en 26 juli Arnhem

Elk jaar is 25 juli een dag tussen twee zonnejaren in: een dag buiten de tijd. Het is een dag om het oude los te laten, dankbaar terug te kijken en even niets te hoeven. De dag erna, 26 juli, begint het nieuwe zonnejaar. De energie van deze dag ondersteunt ons een heel jaar lang bij alles wat mag groeien en bloeien in je leven.

Extra bijzondere dagen

Dit jaar zijn het twee extra bijzondere dagen. Op 25 juli is het Rode Hemelwandelaar toon 13. Het is de allerlaatste dag in een cyclus van dertien zonnejaren waarin 25 juli telkens in een rood levenspad viel. Dat betekent dat al die tijd de energie van de kleur rood ons ondersteunde om te groeien en bloeien, de tastbare vruchten te plukken van onze spirituele ontwikkeling. Rood is de kleur van ontwaken, geboorte en van een nieuw begin, een toekomst die open ligt.

barley field 1684052 640Op 26 juli start het nieuwe zonnejaar op Witte Tovenaar toon 1. Vanaf deze dag zullen alle dagen buiten de tijd gedurende dertien jaar in een wit levenspad vallen (wel telkens een ander zegel en een andere kleur). Wit is de kleur van verfijning, van de fijnstoffelijke wereld, de wereld die we niet kunnen aanraken maar wel ervaren. De kleur van de weg van je ziel.

We krijgen dus een andere energie aangereikt om te groeien en bloeien. Daarmee breekt er op 25 juli 2019 definitief een nieuwe tijd aan. De voorbereidingen daarvoor zijn al twee jaar bezig. De andere jaarenergie van ons kalenderjaar en van 1 januari viel namelijk al twee jaar lang in een wit pad. Daarmee hebben we de sprong van rood naar wit al gemaakt. Vanaf 26 juli valt zowel de jaarenergie van het kalenderjaar die van als het zonnejaar in witte levenspaden. Telkens op een ander kleur zegel, maar wel in een wit pad. En dat is een fundamenteel verschil.

Beleef de overgang naar een nieuwe cyclus: van rood naar wit

landscape 1444023 640

Wil je deze overgang van rood naar wit bewust beleven, de consequenties voor jezelf helder krijgen, meebewegen? Dan ben je op 25 en/of 26 jui van harte welkom bij de ochtendworkshops in Arnhem bij Home of Zen

facilitator logo slogan H2v1 2 LRWe gebruiken de dagenergie en SoulCollage® om de brug te slaan van rood naar wit, van denken naar voelen, van hoofd naar hart en ziel, en van kennis naar wijsheid. Je gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis. Iedereen kan het! Je kunt een van beide dagen komen, maar allebei is natuurlijk nog leuker en waardevoller!

Dag Buiten de Tijd: workshop + picknick

25 juli - Rode Hemelwandelaar toon 13 in het Rode Draakpad

Schermafdruk 2019 05 02 16.30.41

Een dag om te delen en verbinden, dankbaar terug te kijken op wat er was en je op te maken voor een nieuw begin. We werken in de workshop met de dagenergie van vandaag.

Deze Rode Hemelwandelaar toon 13 energie heeft alles in zich van de afgelopen cyclus van dertien jaar. Het is het fundament waarop we de komende dertien jaar bouwen. Vandaag verstevig jij jouw eigen fundament.

Tijd: 10:00 - 16.00

Locatie: Arnhem, Home of Zen, Velperweg 95, 6824 HH Arnhem. Goed bereikbaar vanaf Station Arnhem of Arnhem Velperpoort, gratis parkeren. Om 13.00 verplaatsen we ons naar het naastgelegen park Angerenstein voor een gezamenlijke picknick die we zelf meebrengen en met elkaar delen.

Deelname: 67,- inclusief workshopmateriaal, koffie, thee met iets lekkers.

Tip: combineer deze dag met de workshop van 26 juli.

Afstemmen op het nieuwe zonnejaar: workshop

26 juli: Witte Tovenaar toon 1 in het Witte Tovenaarpad

Schermafdruk 2019 05 02 16.27.33In de workshop activeer je de Witte Tovenaar toon 1 in jezelf. Zodat je het komend jaar kunt groeien en bloeien vanuit je hartswijsheid, in verbinding met de bron: het hart van de melkweg, de baarmoeder van het universum waar alle energie vandaan komt en het hart van moeder aarde.

Ieder jaar op 26 juli ontmoeten de zon en de ster Sirius (ook wel Hondsster genoemd) elkaar vlak voordat de Zon opkomt aan de horizon. Deze ontmoeting markeert niet het begin van het nieuwe zonnejaar volgens de 13 manen kalender en de kalender van de oude Egytpenaren.

De energie van deze dag geeft aanwijzingen over de manier waarop je energetisch wordt ondersteund bij alles wat mag groeien en bloeien in je leven in het komende jaar. 

Tijd: 9:30 - 12:30, inloop vanaf 9:15.

Locatie: Arnhem, Home of Zen, Velperweg 95, 6824 HH Arnhem. Goed bereikbaar vanaf Station Arnhem of Arnhem Velperpoort, gratis parkeren.

Deelname: 67,- inclusief workshopmateriaal, koffie, thee met iets lekkers.

Tip: combineer deze dag met de workshop van 25 juli.

Vraag je je af hoe de jaarenergie van zonnejaar en het kalenderjaar zich tot elkaar verhouden? Lees dan mijn blog ‘Hoe nieuwjaarsdag je dichter bij jezelf brengt.

 

Dagenergie

28 mei 2020

Gele Zon
Gele Zon

Toon 8
Toon 8

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.