Zomerweek moeiteloos creëren 21- 27 juli

Fotos Lothlorien 3

Ga je mee naar Frankijk?

In de natuur regelt alles zich vanzelf, moeiteloos, zonder duwen of trekken.

Hoe zou het zijn om meer moeiteloosheid in je leven te brengen?

 

​​Vijf ochtenden nemen we je mee in de flow van moeiteloosheid en stem je af op wie je diep vanbinnen werkelijk bent. In deze zomerweek maak je verbinding met jouw eigen natuur, zodat het leven zich als vanzelf regelt en jij precies krijgt wat je nodig hebt. We starten de ochtend met beweging, afgestemd op de toon van de dag om jouw creatie energie vrij te laten stromen. SoulCollage® natuur en vuur brengen je op een ontspannen manier in contact met jouw innerlijke wijsheid. In de middag heb je lekker vrij en kun je heerlijk wandelen, fietsen of op een andere manier de omgeving verkennen.

In deze week vieren we op 25 juli de Dag buiten de tijd en op 26 juli sluiten we af met de start van het nieuwe Zonnejaar. Sta je open voor een mooie ervaring, meer moeiteloosheid en ben je bekend met de dagenergie, dan is dat voldoende om mee te kunnen doen aan deze zomerweek. Het programma wordt verzorgd door Elvira van Rijn en Ans van Summeren

Blauwe Storm toon 6De energie van het nieuwe zonnejaar

De energie van het zonnejaar reikt je elk jaar nieuw gereedschap aan om jouw spirituele groei van de afgelopen tijd om te zetten in de materie. Zodat je de vruchten kunt plukken van al het innerlijk werk dat je hebt verricht.

Op 26 juli 2024 start het Blauwe Storm toon 6 zonnejaar in het Witte Tovenaar levenspad. Dit is het jaar om de magie voor je te laten werken en jezelf beschikbaar te maken voor het nieuwe dat geboren wil worden in jou, door jou heen. Misschien nog overschaduwd door het oude, maar in potentie aanwezig.

Elvira en Ans Lothlorien

Programma

Het programma bestaat uit een gezamenlijk deel dagelijks van 9:30 tot 12:30 en een individuele opdracht. Die doe je naar keuze in de middag of avond op je eigen tijd. Daarnaast heb je alle tijd om lekker te genieten van de omgeving, te wandelen, fietsen of een bezoek te brengen aan het prachtige vestingstadje Langres.

  • Zondag 21 juli - Aankomstdag en kennismaking in de avond 
  • Maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juli 9.30 - 12:30 gezamenlijk programma
  • Zaterdag 27 juli - Vertrekdag (of verlenging van je verblijf naar keuze)

Fotos Lothlorien verblijf

Verblijf en vervoer

We verblijven op een magische krachtplek in de Haute Marne, Centre Lothlorien omringd door prachtige natuur. Je regelt zelf je overnachtingen op Lothlorien. Je kunt kamperen, verblijven in het Chateau of in een natuurhuisje op het terrein. Je kunt zelf koken of mee-eten. Alles is mogelijk.

Van en naar Lothlorien wordt vanuit Nederland veelvuldig gelift met mede vakantiegangers. Op de speciale liftpagina kun je een een oproep plaatsen als je graag met iemand wilt mee/samenrijden of plek hebt voor een extra passagier.

Aanmelden

Meld je aan voor deze zomerweek via de website van Centre Lothlorien.

  • Bijdrage voor de zomerweek: 397,- inclusief SoulCollage® materiaal, koffie, thee en lekkers in de ochtend.
  • Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Kijk hier voor de verblijfsmogelijkheden.

We starten de ochtend met beweging, afgestemd op de toon van de dag om jouw creatie energie vrij te laten stromen. SoulCollage®, natuur en vuur brengen je op een ontspannen manier in contact met jouw innerlijke wijsheid. In de middag heb je lekker vrij en kun je heerlijk wandelen of op een andere manier de omgeving verkennen.

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.