Dag Buiten de Tijd en start Zonnejaar 

25 en 26 juli 2020 - online

blog 4 paden en zonnejaar 2020 350 x 200

Elk jaar is 25 juli een dag tussen twee zonnejaren in: een dag buiten de tijd. Een dag om het oude los te laten, dankbaar terug te kijken en even niets te hoeven. De dag erna, 26 juli, begint het nieuwe zonnejaar. De energie van deze dag ondersteunt ons een heel jaar lang bij alles wat mag groeien en bloeien in je leven.

Extra bijzondere dagen

Op zaterdag 25 juli was het Witte Spiegel toon 1. Het is de allereerste dag van het pad dat ons leidt naar het hart van de kalender, het midden van het midden. Het is het pad dat energie geeft om terug te keren naar je eigen bron en het verlangen van je ziel, om vandaaruit een nieuwe toekomst tegemoet te gaan.

barley field 1684052 640Op zondag 26 juli startte het nieuwe zonnejaar op Blauwe Storm toon 2. Deze energie nodigt uit te vernieuwen en overbodige ballast achter je te laten. Toon 2 is de energie van de omslag van de ommekeer die jou helpt op de weg terug naar je eigen zielsverlangen.

Wil je de consequenties van de energie wisseling voor jezelf helder krijgen, meebewegen? Meld je dan aan voor de opname van de online workshop die ik op 26 juli gaf.

Online workshop - nog te zien tot 19 augustus

In de online workshop vertel ik je alles over Blauwe Storm toon 2 en neem ik je mee in het Witte Spiegelpad dat ons een heel jaar lang energie geeft om te groeien. Ook kijken we naar het grote plaatje van de cyclus van 13 zonnejaren waarin we ons bevinden. En natuurlijk activeer je de energie van het nieuwe Zonnejaar in jezelf, zodat je het komend jaar ruimte kunt maken voor groei en bloei in balans.

Aanmelden 

  • Deelname: 47,- Je ontvangt direct na betaling de betalingsvestiging in je mailbox. Daarna ontvang je een aparte mail met link om de workshop terug te zien.
  • TIP: Houd je spam box in de gaten. Het blijkt dat bij sommigen de mail met de link daar terecht komt.

Vraag je je af hoe de jaarenergie van zonnejaar en het kalenderjaar zich tot elkaar verhouden? Lees dan mijn blog ‘Hoe nieuwjaarsdag je dichter bij jezelf brengt.

 

Dagenergie

19 januari 2021

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 10
Toon 10

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.