Cirkel van wijsheid online - 2021 

Dit jaar is het de kunst je te bewegen op het grensvlak tussen oud en nieuw, normaal en niet normaal, beperkend en verruimend. Daar zit de ruimte om je beschikbaar te maken voor nieuwe wegen, nieuwe dromen, nieuwe verbindingen. 

Cirkel van wijsheid 320 x 320Afstemmen, verbinden en delen

De CIRKEL VAN WIJSHEID ONLINE 2021 is een serie workshops van 45 miniuten voor coaches, therapeuten en  andere professionele begeleiders die geraakt zijn door de Tzolkin en er meer praktisch mee willen doen voor zichzelf en anderen. In deze workshops:

  • creëer je ruimte voor datgene wat echt bij jou hoort, zonder precies te hoeven weten wat dan is;
  • leg je samen met collega's de focus bij jezelf, juist om zo meer te kunnen betekenen voor anderen.
  • doe je nieuwe inspiratie op over coachen met de Tzolkin.

Nieuwe inspiratie en werkvormen

Natuurlijk ga je al doende in deze sessies heel veel (bij) leren over de kalender. Werkvormen ervaren die je rechtstreeks naar de kern brengen en die je zelf eenvoudig met cliënten kunt doen.

Dus ben je geraakt door de Maya wijsheid, werk je ermee in je praktijk of zou je dat graag willen. Meld je dan aan voor deze inspirerende cirkelbijeenkomsten met gelijkgestemden.

De intentie is om deze cirkel een Tzolkinronde lang te organiseren. We beginnen met de eerste sessie in een serie van 7 in het Witte Wereldoverbruggerpad. Dit pad is minstens zo belangrijk als het Witte Tovenaar jaarpad. Het gidst ons heel 2021 om de brug te slaan van oud naar nieuw en intussen te verblijven op het grensvlak tussen twee werelden.

Opzet

We doorlopen samen de creatiepaden van de Tzolkin. In alle levenspaden een sessie. Telkens op een andere kleur, zegel en toon.

We ontmoeten we elkaar telkens via Zoom om 9.15 voor:

  • een introductie aan de hand van het lopende levenspad en de dagenergie;
  • een verdiepende opdracht in break out rooms;
  • gezamenlijke reflectie en jouw vragen over coachen met de Tzolkin.

Praktisch

De opnames en aanvullend materiaal kun je vinden in de besloten online omgeving. Je hoeft dus niet alle keren live aanwezig te zijn en kunt op jouw moment (nog eens terug) zien. Ook als je na de startdatum van een serie instapt heb je toegang tot al het materiaal.

Tijd: 9:15 - 10:00

Data

25 januari - 13 april 2022. HIER VIND JE DE DATA

 

BELANGRIJK! Je ontvangt na aanmelding een bevestiging van je betaling per mail en een tweede mail met praktische informatie. Komt een van beide mails in je spambox terecht, voeg dan de afzender toe aan je adresboek om vervolgmails als reguliere mail te ontvangen.

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.