Innerlijk Licht e-festival 2021

Van 7 - 17 november kun je een enorme boost aan inspiratie krijgen tijdens het Innerlijk Licht e-festival. Een online festival dat jou tijdens 26+ workshops een inspiratieboost geeft om te leven vanuit je Ware Zelf en vanuit daar jouw allermooiste leven te creëren.

Dit jaar doe ik voor de derde keer mee als workshopgever, samen met 22 andere spirituele sprekers.

Dit festival wordt ONLINE georganiseerd door mijn collega Luz van Commit Happinez en het wordt een geweldige elfdaagse vol inspiratie en energie.

Het festival gaat van start op Gele Ster toon 3 van het Witte Wereldoverbrugger levenspad en eindigt op toon 13. Een prachtige kans om af te stemmen op jouw plek en je bijdrage een aan mooiere wereld.

IK DOE MEE AAN HET FESTIVAL EN MELD ME AAN

 

Algemene banner Elvira 2021

Er is veel gaande in de wereld. En het is belangrijker dan ooit om te staan voor wie je bent.

Daarom geven we je tijdens alle workshops een inspiratieboost om te leven vanuit je Ware Zelf en vanuit daar jouw allermooiste leven te creëren. Je kunt je eigen keuze maken uit het aanbod en meedoen aan de workshops die jou aanspreken.

De wereld heeft jou nodig zoals jij werkelijk bent. Zodat we met elkaar een mooie toekomst creëren. Het spirituele pad van de Maya’s is gericht op een duurzame toekomst, vanuit verbinding met het verleden. Zij zijn zich zeer bewust van hun plek in de generaties. Ze eren hun voorouders, vinden kracht bij en voelen zich gedragen door hun voorouders en zijn zich evenzo bewust van de impact die hun acties hebben op volgende generaties.

Zelf geef ik daarom een workshop die je helpt om verbinding te maken met de helende kracht van je voorouders. Want zij willen niets liever dan dat het jou en toekomstige generaties goed gaat.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN HET ONLINE INNERLIJK LICHT E-FESTIVAL 2021

 

Maya wijsheid workshop 14 november 15.00 - 16.15

Workshop banner Elvira 2021

Wat jou weerhoudt om je stralende zelf te zijn, is vaak terug te voeren op vorige generaties. Misschien herken je hoe jij de trauma’s van je ouders en hun (grootouders) op een of andere manier voortzet, ondanks je voornemens om dat juist niet te doen.

Bij de voorouders die je niet kent is hiervoor veel helende kracht aanwezig. Ook al ken je ze niet, ze zijn er voor jou en wensen het allerbeste voor je.

In deze workshop activeren we de helende kracht van deze voorouders. Zodat de energie in jouw familielijn kan stromen en jij jouw eigen plek inneemt.

Ervaar de kracht van delen en verbinden

Samen met duizenden gelijkgestemden kun je je tijdens dit ONLINE event laten inspireren door workshops en meditaties waarin we o.a. bezig gaan met het helen van je blokkades, het transformeren van je zelftwijfel en het gebruiken van je intuïtie om te weten welke richting je uit moet. Je hoeft er de deur niet voor uit want het is allemaal te volgen in je eigen huiskamer.

Ik heb er superveel zin in om er samen met alle workshopgevers en met jou een geweldige week van te maken.

van 7 t/m 17 november kun je alle 26 workshops KOSTELOOS volgen en terugzien! Een keer aanmelden is voldoende. 

Ik verheug me erop om je te ontmoeten bij mijn workshop. Tot dan!

Elvira van Rijn

Dagenergie

29 november 2021

Witte Hond
Witte Hond

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.