Online workshop Maya wijsheid & Yin

jaarenergie 2022

blauwe nachtIn deze workshop nemen Maya wijsheid auteur en trainer Elvira van Rijn en yoga docent Marije Haasjes je mee in de jaarenergie van 2022. Je activeert de hulpbronnen bij jouw intentie maakt ruimte in je lichaam, zodat de jaarenergie vrijuit door je heen kan stromen.

De jaarenergie brengt specifieke hulpbronnen en valkuilen met zich mee waarvan je gebruik kunt maken. Als je bent afgestemd op de jaarenergie, wordt het leven lichter: je krijgt meer meevallers op je pad en kunt gemakkelijker omgaan met tegenvallers.

Jaarenergie 2022

60F2EE04 BD78 4674 B439 33D5E4EB1501

In 2022 is het tijd om jouw eigen unieke talenten en vaardigheden in te zetten om verder te komen. Geef je dromen vleugels en beknot ze niet meteen door te denken aan wat haalbaar is en wat niet. 

Het jaarzegel Blauwe Nacht symboliseert je lichaam als huis van je ziel. Zorg dat je lichaam een fijne plek is voor je ziel om in te wonen. Ruim op wat je belast en laat de belofte van het nieuwe door je heen stromen. 2022 is een jaar om groot te dromen.

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft in de combinatie van Maya wijsheid & Yin kan meedoen. Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig. Wel vragen we je bij je aanmelding te vermelden of je al dan niet ervaring hebt met Yin Yoga en of je leerling of docent bent. Daarmee zullen we tijdens de workshop rekening houden.

Praktisch

Datum: zondag 30 januari live via Zoom.

Tijd: 14:00 - 17:00 (inloop vanaf 13:45)

Opname: Kun je er niet live bij zijn? Er komt een opname beschikbaar waarvan je automatisch de link ontvangt.

Deelname: 67,- 

LET OP! Na aanmelding ontvang je dezelfde dag nog twee mails: een bevestiging van je betaling via mail en een aparte mail met verdere instructies voor je deelname. Check je spambox mocht je niets of alleen één van beide mails hebben ontvangen.

TIP: Verder verdiepen in de jaarenergie? Meld je ook aan voor het online programma Afstemmen op 2022. Een programma van vier online workshops die je op je eigen tijd kunt volgen.

Dagenergie

29 november 2021

Witte Hond
Witte Hond

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.