Cirkel van wijsheid live 2022 

Elvira Cirkel van wijsheidNa vijfendertig online Cirkel van wijsheid sessies verheug ik me er enorm op om met jou 2022 af te sluiten met twee live sessies op bijzondere dagen.

Deze CIRKEL VAN WIJSHEID LIVE sessies zijn voor iedereen die bekend is met de dagenergie, open staat voor persoonlijke en zakelijke verdieping en ervaring heeft met zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. We laten ons inspireren door de dagenergie zonder verwachtingen.

In deze workshops:

  • creëer je ruimte voor datgene wat echt bij jou hoort, zonder precies te hoeven weten wat dan is;
  • leg je de focus bij jezelf, juist om zo meer te kunnen betekenen voor anderen.
  • doe je nieuwe inspiratie op over (zelf)coaching met de Tzolkin.

"Doordat we met het lichaamsbewustzijn werken begrijp ik meer van wat de kalender met me doet. Sindsdien is er veel veranderd. Ik ben veel dichter bij mijn verlangens en kan meer naar mezelf luisteren, waar ik eerder blokkeerde of verzandde."

"In de Cirkel van wijsheid kom ik elke keer een laagje verder. Hiermee bezig zijn maakt me milder, zorgt dat ik makkelijker kan accepteren wat er op mijn pad komt."

THEMA: Winterzonnewende

Momenteel wordt het elke dag wat eerder donker. Vanaf de winterzonnewende worden de dagen weer langer en vieren we de terugkeer van het licht van de zon. Dit speciale moment wordt al eeuwen door de oude natuurvolkeren gevierd. Deze omkering of zonnewende is een moment om stil te staan bij wat ons het afgelopen jaar heeft gebracht waar we nu zijn. Hoe kan dit waardevol zijn voor jezelf en anderen?

De dagenergie in het Rode Maan levenspad helpt je vertrouwen op jezelf en op het pad dat jij bewandelt.

  • Woensdag 21 december - de dagenergie is dan Rode Aarde toon 9

Cirkel van wijsheid 320 x 320

Nieuwe inspiratie en werkvormen

Natuurlijk ga je al doende in deze sessies heel veel (bij) leren over de kalender. Werkvormen ervaren die je rechtstreeks naar de kern brengen en die je eventueel ook zelf eenvoudig met anderen kunt doen of herhalen. Dus ben je geraakt door de Maya wijsheid, werk je ermee in je dagelijks leven of zou je dat graag willen. Meld je dan aan voor deze inspirerende en verdiepende live cirkelbijeenkomsten met gelijkgestemden. 

Praktisch 

  • Inloop vanaf 14:00
  • Start om 14:15 
  • Einde 16.30
  • Locatie: De Kleine Campus, Statenlaan 8, Arnhem

Aanmelden

Deelname 47,- per sessie

Je ontvangt een bevestigingsmail van je betaling. Krijg je die niet, kijk dan even in je spambox.

Neem iets warms mee voor aan je voeten. Ik zorg voor koffie, thee en iets lekkers.

Graag tot dan!

 

Dagenergie

29 september 2023

Blauwe Storm
Blauwe Storm

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.