Cirkel van wijsheid online 2022 

Dit jaar is het de kunst je te bewegen op het grensvlak tussen oud en nieuw. In verbinding met jezelf en toekomst die jij voor ogen hebt kun je jezelf volledig beschikbaar maken voor nieuwe wegen, nieuwe dromen, nieuwe verbindingen. In 2022 heb je de energie mee om jouw eigen unieke talenten en vaardigheden in te zetten en je dromen vleugels te geven.

Cirkel van wijsheid 320 x 320Afstemmen, verbinden en delen

De CIRKEL VAN WIJSHEID ONLINE 2022 is een serie workshops van 45 miniuten voor coaches, therapeuten en andere professionele begeleiders die geraakt zijn door de Tzolkin en er meer praktisch mee willen doen voor zichzelf en anderen. In deze workshops:

 • creëer je ruimte voor datgene wat echt bij jou hoort, zonder precies te hoeven weten wat dan is;
 • leg je samen met collega's de focus bij jezelf, juist om zo meer te kunnen betekenen voor anderen.
 • doe je nieuwe inspiratie op over coachen met de Tzolkin.

"Kan drie kwartier impact hebben op je hele dag? Ja absoluut! De 'Cirkel van wijsheid' heeft dat effect. Geen idee wat het programma van zo'n ochtend wordt, maar verrassend is het elke keer. Met de (sub)groep gebruik maken van de dagenergie en daar veel langer op meesurfen dan die ene dag. Ik vind het elke keer weer een belevenis." Mary Ludwig - coach en facilitator bij Minnemoet

Nieuwe inspiratie en werkvormen

Natuurlijk ga je al doende in deze sessies heel veel (bij) leren over de kalender. Werkvormen ervaren die je rechtstreeks naar de kern brengen en die je zelf eenvoudig met cliënten kunt doen.

"Zo bijzonder is het om met een groep de dagenergie, maar ook de energie van het levenspad daadwerkelijk te ervaren. Zo anders, dan te lezen wat de energie van de dag met je doet. Het maakt me nog bewuster. Vooral door de gezamenlijke oefening dient de transformerende energie zich aan, die ik op dat moment nodig heb (blijkt achteraf). Ellen Steenbeke - Orthomoleculair epigenetisch therapeut

Iedereen die meedoet is open en we helpen elkaar in break-out rooms. Het valt elke keer weer op zijn plaats. Dank je wel Elvira, team en mede Cirkel collega's!" Susanne Ramselaar - Natuurgeneeskundig therapeut

Dus ben je geraakt door de Maya wijsheid, werk je ermee in je praktijk of zou je dat graag willen. Meld je dan aan voor deze inspirerende cirkelbijeenkomsten met gelijkgestemden.

Opzet

We doorlopen samen de creatiepaden van de Tzolkin. In alle levenspaden een sessie. Telkens op een andere kleur, zegel en toon.

We ontmoeten we elkaar telkens via Zoom om 9.15 voor:

 • een introductie aan de hand van het lopende levenspad en de dagenergie;
 • een verdiepende opdracht in break out rooms;
 • gezamenlijke reflectie en jouw vragen over coachen met de Tzolkin.

"De online trainingen van Elvira zijn cadeautjes die je mag uitpakken aan het begin van een dag. Geheel in lijn met de energie van die dag. De oefeningen in de training zijn eenvoudig toe te passen in het dagelijkse leven. Ze werken verbindend voor lichaam en geest, in relatie met de ander, je omgeving en het grotere plaatje." Dolinda Lenssen - Do-In Flow/Yoga Teacher

Praktisch

De opnames en aanvullend materiaal kun je vinden in de besloten online omgeving. Je hoeft dus niet alle keren live aanwezig te zijn en kunt op jouw moment (nog eens terug) zien. Ook als je na 26 mei instapt heb je onbeperkt toegang tot al het materiaal. In een volgende Tzolkinronde kun je de sessies dus opnieuw terugzien.

Tijd: 9:15 - 10:00

Data serie 4

 1. Donderdag 6 januari Witte Spiegel levenspad (jaarpad van 2022)- Gele Ster toon 11
 2. Vrijdag 14 januari Blauwe Aap levenspad - Gele Krijger toon 6
 3. Dinsdag 25 januari Geel Zaad levenspad Blauwe Hand toon 4
 4. Woensdag 9 februari Rode Aarde levenspad - Witte Wind toon 6
 5. Vrijdag 18 februari Witte Hond levenspad Blauwe Aap toon 2
 6. Dinsdag 8 maart Blauwe Nacht levenspad Rode Maan toon 7
 7. Vrijdag 25 maart Gele Krijger levenspad Witte Wereldoverbrugger toon 11

Aanmelden

Deelname 167,- incl. 21% btw per serie

BELANGRIJK! Je ontvangt na aanmelding een bevestiging van je betaling per mail en een tweede mail met praktische informatie. Komt een van beide mails in je spambox terecht, voeg dan de afzender toe aan je adresboek om vervolgmails als reguliere mail te ontvangen.

Dagenergie

29 november 2021

Witte Hond
Witte Hond

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.