De schat van je voormoeders

Ergens in je voormoederlijn is een schat bewaard gebleven. Alleen de schaduw en de pijn van deze schat konden worden doorgegeven in de vrouwenlijn. Daarvan hebben volgende generaties bewust of onbewust de gevolgen ervaren. Waarschijnlijk jij ook.

De schat – de keerzijde van deze wond - ligt op jou te wachten. Deze schat ophalen maakt het mogelijk om te verzachten zodat je vooruit kunt. Gesteund door degenen die pal achter jou staan.

De schat ophalen

Zo weet je welk thema is verbonden aan jouw levenspad:

1. Ga naar de dagenergie calculator op deze pagina en vul je geboortedatum in. De uitkomst is een zegel, een toon en een levenspad.

2. Onthoud je levenspad.

3. Download de tabel met de kernwoorden die horen bij de schat van jouw voormoeders. Zoek in de tabel aan de hand van jouw levenspad op welk thema aan jouw schat is verbonden.

Workshop 27 januari 2023

De schat van je voormoeders helpt je om jouw eigen plek in te nemen. Je eigen verhaal te leven. Moeiteloos te doen wat van nature bij je past. Je voormoeders spelen daarin een belangrijke rol. Deze helpt je om jouw eigen waarden te ontdekken en daar bewust naar te leven. Het is een proces dat vraagt om jouw toewijding. Net zoals daadwerkelijk leven naar die ontdekkingen. 

Tijd: Inloop 14.00 - Start 14.15 - Afsluiting: 17.00.

Locatie: De Kleine Campus, Statenlaan 8 in Arnhem

Bereikbaarheid: De Kleine Campus is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er is voldoende parkeerruimte in de omliggende straten (tarief 1,75/u). Heb je zin om eerder te komen, dan kun je vooraf al terecht in het Kleine Campus Café. Dat is geopend vanaf 9.00 uur voor koffie, thee en lunch.

Meenemen: Neem pen en papier mee en iets warms voor aan je voeten (in de ruimte worden geen schoenen gedragen). En als je ze hebt, neem dan ook de Maya wijsheid creatiekaarten mee.

Graag tot dan!

Elvira van Rijn

 

Abonneer je gratis op de Nieuwsbrief met energie updates

Wil je elke 13 dagen automatisch de energie update ontvangen? Altijd met een vooruitblik op de komende periode en affirmaties om jezelf in die periode te versterken. Je kunt je eenvoudig gratis abonneren.

Wil je zelf aan de slag met Maya wijsheid?

cover tzolkin profielen boek 3eHerinneren wie je werkelijk bent.

'Maya wijsheid voor je levenspad' is een handboek waarmee je heel veel te weten komt over jezelf en anderen. Het helpt je herinneren wie je werkelijk bent. Je kunt er persoonlijke profielen mee maken over je kernkwaliteiten, relaties, levenspad en nog veel meer. De oefeningen en voorbeelden helpen je om de Tzolkin te gebruiken als instrument voor (zelf)coaching. 

 

creatiekaarten 

Deze kaarten verbinden je met je eigen wijsheid.

Je kunt ze los gebruiken als orakel- en coachkaarten en bij het boek als verdieping.

In het boek vind je werkvormen en oefeningen. In het doosje vind je vijf extra kaartjes met nog meer werkvormen ter inspiratie.

Dagenergie

24 februari 2024

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 10
Toon 10

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.