Cirkel van wijsheid online 2023 

silhouettes ge85c1a96e 640Ben je geraakt door de Maya wijsheid en de dagenergie, werk je ermee in je dagelijks leven en/of werk of zou je dat graag willen? Meld je dan aan voor deze inspirerende en verdiepende cirkelbijeenkomsten met gelijkgestemden.

Afstemmen, verbinden en delen

De CIRKEL VAN WIJSHEID ONLINE is een serie workshops van 45 miniuten voor iedereen die open staat voor persoonlijke en zakelijke verdieping en ervaring heeft met zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. Dit is alweer de zesde serie.

In deze workshops:

 creëer je ruimte voor datgene wat echt bij jou hoort, zonder precies te hoeven weten wat dan is;

 leg je de focus bij jezelf, juist om zo meer te kunnen betekenen voor anderen.

 doe je nieuwe inspiratie op over (zelf)coaching met de Tzolkin.

"Doordat we met het lichaamsbewustzijn werken begrijp ik meer van wat de kalender met me doet. Sindsdien is er veel veranderd. Ik ben veel dichter bij mijn verlangens en kan meer naar mezelf luisteren, waar ik eerder blokkeerde of verzandde."

"Kan drie kwartier impact hebben op je hele dag? Ja absoluut! De 'Cirkel van wijsheid' heeft dat effect. Geen idee wat het programma van zo'n ochtend wordt, maar verrassend is het elke keer. Met de (sub)groep gebruik maken van de dagenergie en daar veel langer op meesurfen dan die ene dag. Ik vind het elke keer weer een belevenis."

Nieuwe ervaringen en werkvormen

Al doende ga je in deze sessies veel (bij) leren over de kalender. Werkvormen ervaren die je rechtstreeks naar de kern brengen en die je eventueel ook zelf eenvoudig met anderen kunt doen of herhalen.

"Ik ervaar altijd opnieuw heel fijne werkvormen: verrassend, origineel, diepgaand, krachtig zonder teveel in verhalen te gaan. De breakout rooms geven mij een veilig gevoel."

"In de Cirkel van wijsheid kom ik elke keer een laagje verder. Hiermee bezig zijn maakt me milder, zorgt dat ik makkelijker kan accepteren wat er op mijn pad komt."

Opzet online sessies

We doorlopen samen de creatiepaden van de Tzolkin. In elk levenspad een sessie. Telkens op een andere kleur, zegel en toon. In sessies van 45 min doe je een ervaringsoefening die past bij de energie van het levenspad en de dagenergie. Je kunt live meedoen of via audio coachings. Je krijgt telkens:

 een introductie aan de hand van het lopende levenspad en de dagenergie;

 een verdiepende opdracht in break out rooms of inidivideel via audio coaching;

 gezamenlijke reflectie en jouw vragen over coachen met de Tzolkin.

De live sessies zijn via Zoom telkens van 9.15 - 10.00. In de online omgeving staan de audio oefeningen voor je klaar en komt in de loop van de ochtend de opname beschikbaar. 

"De online sessies van Elvira zijn cadeautjes die je mag uitpakken aan het begin van een dag. Geheel in lijn met de energie van die dag. De oefeningen zijn eenvoudig toe te passen in het dagelijkse leven. Ze werken verbindend voor lichaam en geest, in relatie met de ander, je omgeving en het grotere plaatje."

"Ik vind het fijn dat de Cirkel van wijsheid 's morgens vroeg is en niet te lang - een mooie start van de dag. Heel belangrijk vind ik het dat we na een theoretische start altijd naar de beleving gaan en dat daarna de uitwisseling komt met anderen. Die verbinding met anderen in de breakout room voelt warm, gelijkwaardig en maakt me blij."

Praktisch

De opnames en aanvullend materiaal kun je vinden in de besloten online omgeving. Daar kun je ook buiten de sessies om over de sessie nog vragen stellen of ervaringen delen. Ook als je na de startdatum instapt heb je onbeperkt toegang tot al het materiaal. In een volgende Tzolkinronde kun je de sessies dus opnieuw terugzien.

Data 2023 - serie 6

  1. Dinsdag 24 januari Blauwe Aap toon 4 in het Gele Ster levenspad
  2. Woensdag 8 februari Witte Wereldoverbrugger toon 6 in het Rode Draak levenspad
  3. Vrijdag 17 februari Blauwe Adelaar toon 2 in het Witte Tovenaar levenspad
  4. Maandag 6 maart Gele Mens toon 6 in het Blauwe Hand levenspad
  5. Donderdag 23 maart Rode Maan toon 10 in het Gele Zon levenspad
  6. Maandag 3 april Gele Zon toon 8 in het Rode Hemelwandelaar levenspad
  7. Donderdag 20 april Rode Aarde toon 12 in het Witte Wereldoverbrugger levenspad

Aanmelden

Deelname 167,- incl. 21% btw per serie

BELANGRIJK! Je ontvangt na aanmelding een bevestiging van je betaling per mail en een tweede mail met praktische informatie. Komt een van beide mails in je spambox terecht, voeg dan de afzender toe aan je adresboek om vervolgmails als reguliere mail te ontvangen.

Dagenergie

19 juni 2024

Witte Wind
Witte Wind

Toon 8
Toon 8

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.