Cirkel van wijsheid live 2023 

Elvira Cirkel van wijsheid

Er zijn van die zaken waarvoor je niet direct naar een coach gaat maar waarbij je wel graag een steuntje in de rug wilt, een inzicht, nieuwe energie. Door samen te komen in de cirkel, gesteund door de dagenergie zetten we de magie aan het werk.

Geen workshop of cursus maar een korte introductie en dan ervaren. We werken met lichaamsbewustzijn, systemische werkvormen, intuïtie, energie en zijn elkaars spiegel.

Heb je behoefte om dichter bij jezelf te komen en werkelijk tijd te besteden aan wat jouw ziel nodig heeft, dan is de Cirkel van wijsheid misschien iets voor jou. Een plek om verwante zielen te ontmoeten, om jezelf en je verlangens te voeden zodat je ruimte maakt voor inzicht en helderheid over het pad waarop jij helemaal tot je recht komt.

In deze workshops:

 creëer je ruimte voor datgene wat echt bij jou hoort, zonder precies te hoeven weten wat dan is;

 leg je de focus bij jezelf, juist om zo meer te kunnen betekenen voor anderen.

 doe je nieuwe inspiratie op over (zelf)coaching met de Tzolkin.

"Doordat we met het lichaamsbewustzijn werken begrijp ik meer van wat de kalender met me doet. Sindsdien is er veel veranderd. Ik ben veel dichter bij mijn verlangens en kan meer naar mezelf luisteren, waar ik eerder blokkeerde of verzandde."

"In de Cirkel van wijsheid kom ik elke keer een laagje verder. Hiermee bezig zijn maakt me milder, zorgt dat ik makkelijker kan accepteren wat er op mijn pad komt." 


24 mei THEMA: Moeiteloos creëren

Misschien kun je met je bewustzijn heel goed afstemmen op licht leven vanuit onbevangenheid en speelsheid. En toch is het soms lastig om er werkelijk naar te leven. Eenvoudigweg omdat we allemaal wel op jonge leeftijd ervaringen hebben gehad of hebben meegekregen van onze (voor)ouders die het leven zwaar en serieus maakten. Waardoor programmeringen van overleven sterker zijn dan je gedachten over overvloed en lichtheid.

Daarom heeft de volgende Live Cirkel van wijsheid op 24 mei als thema moeiteloos creëeren. Dit keer nemen we een hele dag de tijd om te verbinden met je eigen onbevangen vrije creatiekracht.

De dagenergie Blauwe Aap toon 7 in het Rode Slang levenspad geeft energie om op een diepe laag het innerlijk kind de ruimte te geven zodat je helemaal jezelf kunt zijn. We werken in deze cirkel met lichaamsbewustzijn, systemische oefeningen in de natuur en maken een SoulCollage® om nieuwe inzichten te ontvangen. De inzichten waar je met je denken niet bij kunt en die nieuwe ruimte maken voor moeiteloos creëren.

  • Start om 10:00
  • Einde 16:00
  • Locatie: Home of Zen, Velperweg 95, Arnhem
  • Deelname 137,- (Je zorgt zelf voor je lunch die we mogelijk in de buitenlucht gebruiken.)


25 t/m 27 juli THEMA: Start van het Witte Tovenaar toon 5 zonnejaar: magisch moeiteloos creëeren

witte tovenaarDe energie die ons een heel zonnejaar ondersteunt om moeiteloos te crëeren vanuit je hartsweten is Witte Tovenaar toon 5. Het Witte Hond levenspad - waarin de start van het zonnejaar valt geeft je extra energie om recht te doen aan je zielsmissie. Niet alleen door met geduld te groeien maar door jezelf in een creatiemodus te brengen waarin de magie het werk voor jou kan doen.

In deze driedaagse gaan we een laagje dieper en werk je met de specifieke betekenis van de zonnejaar energie voor jou persoonlijk. Welke praktische handvatten reikt het Witte Hond levenspad jou aan voor meer magie in je leven? 

We verblijven deze dagen veel in de prachtige natuur rondom Arnhem en de Veluwezoom. Bij goed weer buiten, bij 'slecht' weer binnen. Je regelt je eigen overnachtingen zodat je echt even helemaal los bent van je dagelijkse bezigheden en ook naast de bijeenkomsten alle tijd hebt voor jezelf.

Meer info over deze driedaagse vind je hier.


18 september THEMA: Je eigen plek innemen

gele sterOp 18 september hebben we precies een Tzolkinronde volbracht in 2023. De dagenergie is dan opnieuw Gele Ster toon 7 in het Witte Wind levenspad - de jaarenergie van dit jaar. Een mooi moment om de stand op te maken rondom het thema: afstemmen op jezelf en je eigen plek innemen. 

We werken in deze cirkel met lichaamsbewustzijn, systemische oefeningen in de natuur en maken een SoulCollage® om nieuwe inzichten te ontvangen. De inzichten waar je met je denken niet bij kunt en die nieuwe ruimte maken voor moeiteloos creëren.

  • Start om 10:00
  • Einde 16:00
  • Locatie: Rocquigny, Franse Ardennen (vanaf Utrecht 339 km)
  • Deelname 167,- inclusief lunch
  • Na je aanmelding voeg ik je toe aan een groep waar je mogelijk carpoolmaatjes kunt vinden.

Dagenergie

29 september 2023

Blauwe Storm
Blauwe Storm

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.