Cirkel van wijsheid live 2023 

Elvira Cirkel van wijsheid

Er zijn van die zaken waarvoor je niet direct naar een coach gaat maar waarbij je wel graag een steuntje in de rug wilt, een inzicht, nieuwe energie. Door samen te komen in de cirkel, gesteund door de dagenergie zetten we de magie aan het werk.

Geen workshop of cursus maar een korte introductie en een actieve werkvorm. We werken met lichaamsbewustzijn, systemische werkvormen, intuïtie, energie en zijn elkaars spiegel.

Heb je behoefte om dichter bij jezelf te komen en werkelijk tijd te besteden aan wat jouw ziel nodig heeft, dan is de Cirkel van wijsheid misschien iets voor jou. Een plek om verwante zielen te ontmoeten, om jezelf en je verlangens te voeden zodat je ruimte maakt voor inzicht en helderheid over het pad waarop jij helemaal tot je recht komt.

In deze workshops:

 creëer je ruimte voor datgene wat echt bij jou hoort, zonder precies te hoeven weten wat dan is;

 leg je de focus bij jezelf, juist om zo meer te kunnen betekenen voor anderen.

 doe je nieuwe inspiratie op over (zelf)coaching met de Tzolkin.

"Doordat we met het lichaamsbewustzijn werken begrijp ik meer van wat de kalender met me doet. Sindsdien is er veel veranderd. Ik ben veel dichter bij mijn verlangens en kan meer naar mezelf luisteren, waar ik eerder blokkeerde of verzandde."

"In de Cirkel van wijsheid kom ik elke keer een laagje verder. Hiermee bezig zijn maakt me milder, zorgt dat ik makkelijker kan accepteren wat er op mijn pad komt."


21 januari 2023 THEMA: Jaarenergie 2023 - Maya & Yin

In deze Cirkel neem ik je samen met Yin yoga docent Marije Haasjes mee in de jaarenergie van 2023: Gele Ster toon 7. Je activeert de hulpbronnen bij jouw intentie voor het nieuwe jaar en maakt ruimte in je lichaam, zodat de jaarenergie vrijuit door je heen kan stromen. Ervaring met Yin yoga is niet noodzakelijk.

Op 21 januari is het nieuwe maan. Tuinders die samenwerken met de natuur weten dat zaadjes tijdens een nieuwe maan heel goed ontkiemen. Kortom: de kracht van nieuwe maan is creatiekracht. De dagenergie Gele Ster toon 1 geeft een heel mooie energie voor een nieuw begin. 

  • artikel 3 sleeping swanInloop vanaf 13:40
  • Start om 14:00
  • Einde 17.00
  • Locatie: Room4yoga, Emmastraat 33, 6881SP Velp
  • Deelname 77,- 

Je ontvangt een bevestigingsmail van je betaling en een tweede mail met praktische info. Krijg je die niet, kijk dan even in je spambox.

 


10 februari THEMA: Jaarenergie 2023 - Harmonie in jezelf met klank

In deze cirkel ervaren we de helende kracht van schoonheid en klank. Daar waar je meer wilt samenvallen met wie je werkelijk bent, je eigen plek wilt innemen, brengt klank je in harmonie met jezelf.

Te gast bij deze cirkel is Maya wijsheid facilitator Hetty van der Geest. Zij verstaat de kunst om zich samen met met haar klankschalen en andere instrumenten af te stemmen op de energie van de groep en op ieder afzonderlijk.

55498128 10218781219023908 4379826735848357888 nDe dagenergie Gele Ster toon 8 in het Rode Draak levenspad geeft hierbij mooie energie voor heelheid en schoonheid. Precies 40 dagen na de start van het nieuwe Gele Ster jaar. We hebben dan alle zegels van de kalender twee keer ervaren. Een prachtig moment om de jaarenergie in jezelf te bekrachtigen in deze jaarenergie workshop.

  • Start om 14:00
  • Einde 16:30
  • Locatie: De Kleine Campus, Statenlaan 8, Arnhem
  • Deelname 77,- 

Je ontvangt een bevestigingsmail van je betaling en een tweede mail met praktische info. Krijg je die niet, kijk dan even in je spambox.

GEANNULEERD

Dagenergie

30 maart 2023

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.