Ethiek Revolutie Festival 2024

17 - 25 februari online

Festival banner 2024 Annette Elvira luzDe missie van Maya wijsheid is om handvatten aan te reiken voor lichter leven, zodat je bewust kunt kiezen voor de weg die bij jou past. Hoe lever jij je beste bijdrage?

20 gratis webinars

Samen met gelijkgestemden kun je je laten inspireren door ruim 20 webinars over wat jij kunt doen aan de grootste wereldproblematieken als klimaatverandering, oorlogen, ongelijkheid. Maar ook webinars over non-violent communication, vergeving, waardevol werk kiezen en vraagstukken als ‘Kunnen we het met elkaar eens worden in deze veelzijdige wereld?’.

Het is NU tijd om de beste stappen te zetten richting een betere wereld.

En dat doen we samen.

Professionals uit allerlei verschillende disciplines laten je zien hoe jij als individu de best mogelijke impact kan maken voor een betere en duurzamere wereld. Zo kunnen we allemaal samen betere keuzes maken, zodat de wereld een mooiere plek wordt.

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA EN RESERVEER DIRECT JE GRATIS KAARTJE

Je eigen plek innemen - de helende kracht van je voorouders

wb 23 Elvira van Rijn25 februari 11:00 - 12:00

De wereld heeft jou nodig zoals jij werkelijk bent. Het is belangrijker dan ooit om je eigen plek in te nemen. En daarover kunnen we veel leren van de Maya’s.

Hun spirituele pad is gericht op een duurzame toekomst, vanuit verbinding met het verleden. Ze eren en vinden kracht bij hun voorouders. Ze zijn zich ook bewust van de impact die hun acties hebben op volgende generaties.

Hoe kan de energie van je voorouders jou ondersteunen om je eigen plek in te nemen zodat je zelf een goede voorouder bent?

MET JE GRATIS KAARTJE DOE JE MEE AAN RUIM 20 WORKSHOPS

Dagenergie

24 februari 2024

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 10
Toon 10

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.