Cirkel van wijsheid live 2024 

Elvira Cirkel van wijsheid

  • Tzolkin opstellingen dagen
  • Zomerweek moeiteloos creëeren
  • Je eigen plek innemen

Er zijn van die zaken waarvoor je niet direct naar een coach gaat maar waarbij je wel graag een steuntje in de rug wilt, een inzicht, nieuwe energie. Door samen te komen in de cirkel, gesteund door de dagenergie zetten we de magie aan het werk.

We werken met lichaamsbewustzijn, systemische werkvormen, intuïtie, energie en zijn elkaars spiegel.

Heb je behoefte om dichter bij jezelf te komen en werkelijk tijd te besteden aan wat jouw ziel nodig heeft, dan is de Cirkel van wijsheid misschien iets voor jou. Een plek om verwante zielen te ontmoeten, om jezelf en je verlangens te voeden zodat je ruimte maakt voor inzicht en helderheid over het pad waarop jij helemaal tot je recht komt.

In deze workshops:

 creëer je ruimte voor datgene wat echt bij jou hoort, zonder precies te hoeven weten wat dan is;

 leg je de focus bij jezelf, juist om zo meer te kunnen betekenen voor anderen.

 doe je nieuwe inspiratie op over (zelf)coaching met de Tzolkin.

"Doordat we met het lichaamsbewustzijn werken begrijp ik meer van wat de kalender met me doet. Sindsdien is er veel veranderd. Ik ben veel dichter bij mijn verlangens en kan meer naar mezelf luisteren, waar ik eerder blokkeerde of verzandde."

"In de Cirkel van wijsheid kom ik elke keer een laagje verder. Hiermee bezig zijn maakt me milder, zorgt dat ik makkelijker kan accepteren wat er op mijn pad komt." 


Yoga International Marije Haasjes Export LR en HR LR web Yoga International Marije Haasjes Jip de Jonge 013921 juni, 13 juli THEMA: Tzolkin opstellingen

Een Tzolkin opstellingendag brengt je in beweging om helemaal jezelf te kunnen zijn en jouw eigen plek in te nemen.

Systemisch werken met de Tzolkin kalender is een manier om de energie van de kalender voor jou te laten werken. Het is een onderzoek naar en maakt ruimte voor wie je diep vanbinnen werkelijk bent. We werken met de helende kracht van de kalender en jouw potentieel volgens je blauwdruk in de Maya Tzolkin kalender. Zodat jij meer ontspannen jezelf kunt zijn en doen wat écht bij je past.

Deze opstellingen gaan voorbij wat je zou kunnen leren of denkt te weten over de kalender, voorbij de ingewikkeldheid en complexheid van het systeem waardoor je soms zo in je hoofd kan blijven hangen.​​

Er is plek voor maximaal 5 deelnemers. Ik verdiep me vooraf in jouw blauwdruk. We onderzoeken aan de hand daarvan jouw thema op verschillende manieren: individueel, in twee- of drietallen en als het past in de groep.

 Je kunt je per datum opgeven. Geef bij je aanmelding aan welke datum jij kiest.

  • Locatie: Velp (Gld)
  • Tijd: 10:00 - 16:00
  • Deelname: 167,- Je neemt je eigen lunch mee.

Vermeld bij je aanmelding je geboortedatum en zo mogelijk ook de tijd (ongeveer is genoeg).

Wil je graag een andere keer meedoen. Stuur me dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


21 t/m 27 juli THEMA: Start van het Blauwe Storm toon 6 zonnejaar: zomerweek moeiteloos creëren

blauwe stormDe energie die ons een heel zonnejaar ondersteunt om moeiteloos te crëeren vanuit je vernieuwingskracht is Blauwe Storm toon 6. Het Witte Tovenaar levenspad - waarin de start van het zonnejaar valt geeft je extra energie om recht te doen aan je hartswijsheid, datgene waarvan jij innerlijk weet dat het klopt. Niet alleen door met geduld te groeien maar door jezelf in een creatiemodus te brengen waarin de magie het werk voor jou kan doen.

In deze driedaagse gaan we een laagje dieper en werk je met de specifieke betekenis van de zonnejaar energie voor jou persoonlijk. Welke praktische handvatten reikt Blauwe Storm toon 6 jou aan voor meer magie en transformatiekracht in je leven? 

We verblijven deze dagen veel in de prachtige natuur rondom Centre Lothlorien in Frankrijk. Bij goed weer buiten, bij 'slecht' weer binnen. Je regelt je eigen overnachtingen bij Lothlorien: een kamer, kampeerplek of natuurhuisje zodat je echt helemaal los bent van je dagelijkse bezigheden en ook naast de bijeenkomsten alle tijd hebt voor jezelf en de mooie omgeving waar we verblijven.

Meer info over deze zomerweek vind je hier.


 18 september THEMA: Je eigen plek innemen

rode hemelwandelaarOp 18 september hebben we precies een Tzolkinronde volbracht in 2024. De dagenergie is dan opnieuw Rode Hemelwandelaar toon 8 in het Witte Wereldoverbrugger levenspad - de jaarenergie van dit jaar. Een mooi moment om de stand op te maken rondom het thema: afstemmen op jezelf en je eigen plek innemen. 

We werken in deze cirkel met lichaamsbewustzijn, systemische oefeningen in de natuur en maken een SoulCollage® om nieuwe inzichten te ontvangen. De inzichten waar je met je denken niet bij kunt en die nieuwe ruimte maken voor moeiteloos creëren.

  • Locatie en verdere praktische info volgt

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.