Afstemmen op het Blauwe Storm toon 6 zonnejaar

21 juli - 2 augustus 2024

zonnejaar 2024 butterfly 2028591 640Het Blauwe Storm toon 6 zonnejaar dat 26 juli begint, wordt een jaar met veel kansen voor transformatie. Hoe beter je ze herkent, des te makkelijker je ze kunt benutten.

Daarom maakte ik ook dit jaar een mooi programma om jou te inspireren over de energie van het nieuwe zonnejaar. De energie die je telkens een heel jaar lang ondersteunt bij alles wat mag groeien en bloeien op jouw voedingsbodem.

Hoe kun je in het nieuwe zonnejaar de vruchten plukken van jouw innerlijke groei in de eerste helft van 2024?

Van rups naar vlinder

Blauwe Storm toon 6De zonnejaarenergie van 26 juli 2024 ondersteunt ons in het transformatieproces van rups naar vlinder. De transformatie is onvermijdelijk, het gaat erom hoe jij meebeweegt. Wat is helpend en wat juist niet? Wil je ontdekken wat voor jou de kansen en mogelijkheden zijn van de nieuwe zonnejaarenergie? Meld je dan aan voor het online programma Afstemmen op het Blauwe Storm toon 6 zonnejaar 2024-2025.

Ik reik je inspiratie aan om via al je zintuigen de magie van het Witte Tovenaar levenspad te ervaren waarin op 26 juli het zonnejaar begint. Ik neem je mee naar buiten, waar je in de stilte en in verbinding met de natuur aanwijzingen en antwoorden gaat vinden. Zo activeer je stap voor stap de energie van het nieuwe Zonnejaar in jezelf, zodat je het komend jaar ruimte kunt maken voor groei en bloei in balans.

Het programma bestaat uit twee delen.

1. Dertien dagen inspiratie voor de zintuigen + 4 bonusworkshops

In de online cursusomgeving vind je volop inspiratie om bewust het Witte Tovenaar levenspad en de jaarenergie te beleven. Van 21 juli tot en met 2 augustus reik ik je elke dag vanuit de dagenergie verdieping aan over het zonnejaar en een praktische tip voor die dag. Bovendien zijn er vier bonusworkshops in het programma opgenomen. Een Yin yogales en drie workshops die ik eerder gaf over het Witte Tovenaar levenspad.

Je kiest zelf hoe je met de aangereikte inspiratie werkt en hoeveel tijd je eraan besteedt. Het kan de basis zijn voor een (thuis)retraite, een besteding van je vrije tijd, maar ook gewoon een fijne start of afsluiting van je vakantie- of werkdag.

2. Hartswijsheid delen in een magische ontmoeting

zonnejaar 2024 blue 4781834 640

We ontmoeten elkaar online via Zoom op 1 augustus de een na laatste dag van het Witte Tovenaar levenspad. We laten de magie voor ons werken en delen onze puzzelstukjes, alle opgedane wijsheid over de jaarenergie en over het Witte Tovenaar levenspad. Zo komen we in de ontmoeting samen en ieder voor zich tot mooie inzichten over onze koers in het nieuwe zonnejaar.

Wanneer? Donderdag 1 augustus 19:30 - 21:00 via Zoom

Dit programma blijft het hele zonnejaar voor je beschikbaar (inclusief de opname van de zoom sessie) zodat je ermee kunt blijven werken op jouw eigen manier.

Aanmelden

  • Deelname: € 97,-
  • Je ontvangt direct na betaling de betalingsvestiging in je mailbox.
  • Daarna ontvang je van ons een aparte mail met link naar de opname van de workshop.
  • TIP: Houd je spam box in de gaten. Het blijkt dat bij sommigen de mail met de link daar terecht komt.

Vraag je je af hoe de jaarenergie van zonnejaar en het kalenderjaar zich tot elkaar verhouden? Lees dan mijn blog ‘Hoe nieuwjaarsdag je dichter bij jezelf brengt.

zonnejaar2024 butterfly 1718142 640

Blauwe Storm toon 6

 

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.