Disclaimer en Privacy statement

Disclaimer voor: www.mayawijsheid.nl

Maya wijsheid
Oranjestraat 46
6881 SG VELP
KvK nummer: 59598026

Beperkte aansprakelijkheid

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Maya wijsheid nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Maya wijsheid, de illustratoren en haar bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Maya wijsheid, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Privacy statement

Maya wijsheid is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via de website. Wij bieden alle gebruikers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie. We beperken de verwerking van persoonsgegevens tot een minimum en gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Maya wijsheid verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf op andere wijze aan ons verstrekt. Dit zijn:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mail adres
- Geboortedatum en –tijd
- Voor zakelijke klanten uit landen binnen EU: bedrijfsnaam en BTW nummer

Grondslag voor verwerking van persoonsgegevens

Maya wijsheid verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- het afhandelen van jouw bestelling en betaling
- het toepassen voor de 0% btw berekening voor levering van goederen en diensten binnen de EU
- het verzenden van onze nieuwsbrief
- het verzenden van Tzolkin service mails aan klanten van Maya wijsheid
- om een account op de website aan te maken bij online cursussen
- je te bellen/e-mailen indien nodig om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- om goederen en diensten bij je af te leveren
- ter voorbereiding op een gesprek, workshop, cursus of training

Als je je aanmeldt voor een cursus, workshop of opleiding bestelt dan vragen we ook nog adresgegevens van je.

Als je een gesprek aanvraagt, gebruiken we je naam, e-mailadres of telefoonnummer om contact met je op te nemen.

Voor een profiel, gesprek, workshop, cursus of opleiding vragen we ook je geboortedatum en –tijd. Deze gebruiken we om het profiel te kunnen maken of ter voorbereiding op het gesprek of de bijeenkomst zodat we je goed kunnen begeleiden.

Bij aanmelding voor de nieuwsbrief gebruiken we je naam en e-mail gegevens alleen voor dat doel. Je kunt op elk moment afmelden voor onze nieuwsbrief door op de link te klikken in de voettekst van elke nieuwsbrief die je van ons ontvangt. Door je aan te melden, stem je ermee in dat wij je gegevens verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Klanten van Maya wijsheid ontvangen als zij zich daarvoor aanmelden mails op momenten die voor hen volgens de Tzolkin kalender persoonlijk van belang zijn, zoals hun verjaardag. Deze mails worden verstuurd vanuit onze eigen database en niet via Mailchimp of andere externe software. Daarvoor gebruiken wij naam, e-mailadres en geboortedatum. Je kunt op elk moment weer afmelden voor deze mails door op de link onderaan de mail te klikken die je van ons ontvangt.

We gebruiken MailChimp voor onze nieuwsbrieven. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief erken je dat de door jouw verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de voorwaarden van MailChimp.

We houden niet in de gaten wat je doet op de website. Maya wijsheid maakt geen gebruik van cookies. Voor onze statistieken maken we gebruik van Google Analytics waarbinnen wij de statistieken anonimiseren en niet delen met andere partijen. Je gegevens worden niet verkocht aan anderen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De klantgegevens in de database en boekhouding worden conform de wettelijke en fiscale verplichtingen zeven jaar bewaard.
Digitaal aangemaakte producten waarin naam en geboortedatum zijn verwerkt, bewaren we als service voor klanten een jaar en zijn zolang nog opvraagbaar wanneer ze bij de klant verloren zijn gegaan.

Accountgegevens van deelnemers aan e-cursussen bewaren we voor de duur van de cursus. Daarna worden ze verwijderd.

Beveiliging van je persoonsgegevens

Maya wijsheid neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt per mail opvragen welke persoonsgegevens we van jou hebben opgeslagen, ze laten aanpassen of verwijderen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek. Je krijgt bericht van ons als er ondanks alles toch iets is misgegaan met je persoonsgegevens.

Met medewerkers die inzicht hebben in de persoonsgegevens heeft Maya wijsheid een overeenkomst van geheimhouding. We delen jouw persoonsgegevens alleen als dit noodzakelijk is voor de bedrijfsuitoefening, dienstverlening en een eventuele wettelijke verplichting.

Het kan voorkomen dat wij onze privacyverklaring wijzigen, bijvoorbeeld omdat wij vinden dat de privacyverklaring nóg duidelijker kan of indien onze diensten of werkwijzen wijzigen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 24 mei 2018.

 

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.