Over ons

Wie werken er voor en achter de schermen mee om de missie en visie van Maya wijsheid werkelijkheid te maken?

Oprichter en inspirator

Profielfoto Elvira 03042020 kleinElvira van Rijn is de oprichter van Maya wijsheid. Zij werkt als ontwikkelaar, trainer en auteur aan de Maya wijsheid missie. Sinds 2004 is zij gefascineerd en geïnspireerd door de Tzolkin kalender en de wijsheid van de oude Maya's. "De Maya wijsheid leert ons hoe we moeiteloos en met plezier kunnen leven vanuit onze eigen kracht. De verschillende tellingen van de Tzolkin kalender hebben mij geholpen om het samenspel tussen onze onbewuste drijfveren en persoonlijke kwaliteiten te begrijpen en doorgronden. Daarmee heb ik nieuwe bruikbare handvatten ontwikkeld om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen."

Elvira faciliteert coaches en therapeuten bij zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Met de Tzolkin als kompas voor spirituele groei. Lees meer

IT partner

Michel Verhaegh

Michel Verhaegh is met MV-ICT verantwoordelijk voor de website en de productie van digitale producten van Maya wijsheid.

Michel stond aan de wieg van de Maya wijsheid website en ontwikkelde de benodigde programmatuur voor de e-cursussen, de Maya wijsheid app en de webwinkel. Hij maakt mogelijk dat wie dat maar wil via de website een persoonlijk profiel kan bestellen dat als PDF in je mailbox wordt afgeleverd.

MV-ICT helpt om een breed toegankelijke vorm voor voor Maya wijsheid te creëren. Een vorm die zich kan blijven ontwikkelen en uitbreiden binnen en buiten Nederland.

Virtueel Assistent

Ingrid profielfotoIngrid Timmermans verstuurt met veel liefde en plezier de  webwinkelbestellingen en regelt praktische zaken rondom bestellingen, cursussen en workshops.

Zij is jarenlang als management assistent werkzaam geweest in het bedrijfsleven en nam het besluit om voor zichzelf te beginnen als virtueel assistent. "Ik heb nu de ongelooflijke luxe om fijne klanten te ontmoeten en echt een samenwerking aan te gaan. Waar mijn hart ligt? Bij mijn drie honden, eigen wijsheid, de zee en fotografie."

Opleidingskundige

1ec337c84f57f41852d1c4943fcf0d1aCorrie Pasman is sinds 2011 betrokken bij de activiteiten en ontwikkelingen van Maya wijsheid. Eerst als deelnemer aan workshops en trainingen, daarna als opleidingskundige en facilitator voor leren, ontwikkelen en creëeren.

Dagenergie

25 januari 2022

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl