Over ons

Wie werken er voor en achter de schermen mee om de missie en visie van Maya wijsheid werkelijkheid te maken?

Oprichter en inspirator

Profielfoto Elvira 03042020 kleinElvira van Rijn is de oprichter van Maya wijsheid. Zij werkt als ontwikkelaar, trainer en auteur aan de Maya wijsheid missie. Sinds 2004 is zij gefascineerd en geïnspireerd door de Tzolkin kalender en de wijsheid van de oude Maya's. "De Maya wijsheid leert ons hoe we moeiteloos en met plezier kunnen leven vanuit onze eigen kracht. De verschillende tellingen van de Tzolkin kalender hebben mij geholpen om het samenspel tussen onze onbewuste drijfveren en persoonlijke kwaliteiten te begrijpen en doorgronden. Daarmee heb ik nieuwe bruikbare handvatten ontwikkeld om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen."

Elvira helpt om het bewustzijn te verhogen en ieders potentieel te benutten zodat we samen een mooie wereld te creëren. Lees meer

IT partner

Michel Verhaegh

Michel Verhaegh is met MV-ICT verantwoordelijk voor de website en de productie van digitale producten van Maya wijsheid.

Michel stond aan de wieg van de Maya wijsheid website en ontwikkelde de benodigde programmatuur voor de e-cursussen, de Maya wijsheid app en de webwinkel. Hij maakt mogelijk dat wie dat maar wil via de website een persoonlijk profiel kan bestellen dat als PDF in je mailbox wordt afgeleverd.

MV-ICT helpt om een breed toegankelijke vorm voor voor Maya wijsheid te creëren. Een vorm die zich kan blijven ontwikkelen en uitbreiden binnen en buiten Nederland.

Virtueel Assistent

Ingrid profielfotoIngrid Timmermans verstuurt met veel liefde en plezier de  webwinkelbestellingen en regelt praktische zaken rondom bestellingen, cursussen en workshops.

Zij is jarenlang als management assistent werkzaam geweest in het bedrijfsleven en nam het besluit om voor zichzelf te beginnen als virtueel assistent. "Ik heb nu de ongelooflijke luxe om fijne klanten te ontmoeten en echt een samenwerking aan te gaan. Waar mijn hart ligt? Bij mijn drie honden, eigen wijsheid, de zee en fotografie."

Docent

1ec337c84f57f41852d1c4943fcf0d1aCorrie Pasman is sinds 2011 betrokken bij de activiteiten en ontwikkelingen van Maya wijsheid. Eerst als deelnemer aan workshops en trainingen, daarna, als opleidingskundige, sparringpartner en als docent. Mensen leren zichzelf te helpen, zich te ontwikkelen loopt als een rode draad door haar werkzame leven.

"Als Maya wijsheid docent wil ik mensen leren hoe ze met behulp van de Tzolkin het beste uit zichzelf halen en op de weg komen die het best bij hen past. Deze weg geeft namelijk het meeste plezier en gaat als vanzelf."

Dagenergie

19 januari 2021

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 10
Toon 10

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl