Over ons

Wie werken er voor en achter de schermen mee om de missie en visie van Maya wijsheid werkelijkheid te maken?

Oprichter en inspirator

Profielfoto Elvira 03042020 kleinElvira van Rijn is de oprichter van Maya wijsheid. Zij werkt als ontwikkelaar, trainer en auteur aan de Maya wijsheid missie. Sinds 2004 is zij gefascineerd en geïnspireerd door de Tzolkin kalender en de wijsheid van de oude Maya's. "De Maya wijsheid leert ons hoe we moeiteloos en met plezier kunnen leven vanuit onze eigen kracht. De verschillende tellingen van de Tzolkin kalender hebben mij geholpen om het samenspel tussen onze onbewuste drijfveren en persoonlijke kwaliteiten te begrijpen en doorgronden. Daarmee heb ik nieuwe bruikbare handvatten ontwikkeld om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen."

Elvira faciliteert coaches en therapeuten bij zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Met de Tzolkin als kompas voor spirituele groei. Lees meer

Trainer

Geke Wagensveld Geke Wagensveld deed ruim 25 jaar ervaring op in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. In functies als verpleegkundig begeleider en ook als docent, praktijkopleider en opleidingsadviseur. Naast geschoold als docent was ze ook actief als kwaliteitsmedewerker bij de certificering in de zorg. Op het pad van persoonlijke ontwikkeling kwam zij in aanraking met de Tzolkin kalender en volgde het hele programma van Maya wijsheid. In haar eigen praktijk combineert zij Tzolkin kalender met Touch of Matrix. Als Maya wijsheid facilitator organiseert ze inspiratieworkshops 'Afstemmen op je eigen wijsheid'. Als Maya wijsheid trainer verzorgt zij het vervolgprogramma 'Tzolkin als kompas'. Lees hier een interview met Geke over haar ervaringen met de dagenergie.

Trainer

Ans6j9x4e0Ans van Summeren werkte ruim 25 jaar als verpleegkundige. De van oorsprong verpleegkundige energetische interventie Therapeutic Touch brengt haar op een nieuw spoor van heling. Dit is het begin van een periode waarin veel opleidingen en trainingen als vanzelf op haar pad kwamen. Zo verdiepte ze zich met name in de Maya wijsheid, het enneagram, energetische therapie, familie opstellingen, Yort (yogasport), SoulCollage® en orthomoleculaire therapie. In haar praktijk zet zij haar kennis en ervaring in als coach en therapeut. Als Maya wijsheid facilitator is ze een van de presentatoren van het energetisch weerbericht over de dagenergie op de social app Clubhouse en organiseert zij workshops 'Afstemmen op je eigen wijsheid'. Als Maya wijsheid trainer verzorgt zij het vervolgprogramma 'Tzolkin als kompas'. Lees hier een interview met Ans over haar ervaringen met de dagenergie.

Trainer

294459052 2271111473043820 2487919859802387176 nMary Ludwig deed vele jaren ervaring op in ondersteunende beroepen van managementassistente tot teamleider. In teams bracht ze rust en orde bij chaos en personeelstekort en voor collega's en leidinggevenden is zij een luisterend oor. Na de opleidingen tot SoulCollage facilitator, Vitaliteitscoach en Access Bars practitioner startte ze naast haar interimwerk ook met individuele coaching. Als Maya wijsheid facilitator is ze een van de presentatoren van het energetisch weerbericht over de dagenergie op de social app Clubhouse en organiseert zij workshops 'Afstemmen op je eigen wijsheid'. Als Maya wijsheid trainer verzorgt zij het verdiepingsprogramma 'Sleutels voor persoonlijk leiderschap'. Lees hier een interview met Mary over haar ervaringen met de dagenergie.

Team weerbericht

338a493f 9b49 4fc8 ae1c ffcf5567bb8a

Dagelijks verzorgt Team weerbericht via de audio app Clubhouse het energetisch weerbericht over de dagenerige in de Dreamspell Tzolkin kalender.

Een moment om stil te staan bij de energie van de dag en samen het Kin vers uit te spreken voor een energieke start van de dag met Maya wijsheid facilitators: Petra Meiburg, Mary Ludwig, Marinda van Hierden en Ans van Summeren.

 

 

IT partner

Michel Verhaegh

Michel Verhaegh is met MV-ICT verantwoordelijk voor de website en de productie van digitale producten van Maya wijsheid.

Michel stond aan de wieg van de Maya wijsheid website en ontwikkelde de benodigde programmatuur voor de e-cursussen, de Maya wijsheid app en de webwinkel. Hij maakt mogelijk dat wie dat maar wil via de website een persoonlijk profiel kan bestellen dat als PDF in je mailbox wordt afgeleverd.

MV-ICT helpt om een breed toegankelijke vorm voor voor Maya wijsheid te creëren. Een vorm die zich kan blijven ontwikkelen en uitbreiden binnen en buiten Nederland.

Virtueel Assistent

Ingrid profielfotoIngrid Timmermans verstuurt met veel liefde en plezier de  webwinkelbestellingen en regelt praktische zaken rondom bestellingen, cursussen en workshops.

Zij is jarenlang als management assistent werkzaam geweest in het bedrijfsleven en nam het besluit om voor zichzelf te beginnen als virtueel assistent. "Ik heb nu de ongelooflijke luxe om fijne klanten te ontmoeten en echt een samenwerking aan te gaan. Waar mijn hart ligt? Bij mijn drie honden, eigen wijsheid, de zee en fotografie."

Opleidingskundige

1ec337c84f57f41852d1c4943fcf0d1aCorrie Pasman is sinds 2011 betrokken bij de activiteiten en ontwikkelingen van Maya wijsheid. Eerst als deelnemer aan workshops en trainingen, daarna als opleidingskundige en facilitator voor leren, ontwikkelen en creëeren.

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl