Over ons

Wie werken er voor en achter de schermen mee om de missie en visie van Maya wijsheid werkelijkheid te maken?

Oprichter en inspirator

Powershoot Academy klein 50

Elvira van Rijn is de oprichter van Maya wijsheid. Zij werkt als ontwikkelaar, trainer en auteur aan de Maya wijsheid missie. Sinds 2004 is zij gefascineerd en geïnspireerd door de Tzolkin kalender en de wijsheid van de oude Maya's. "De Maya wijsheid leert ons hoe we moeiteloos en met plezier kunnen leven vanuit onze eigen kracht. De verschillende tellingen van de Tzolkin kalender hebben mij geholpen om het samenspel tussen onze onbewuste drijfveren en persoonlijke kwaliteiten te begrijpen en doorgronden. Daarmee heb ik nieuwe bruikbare handvatten ontwikkeld om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen."

Elvira helpt om het bewustzijn te verhogen en ieders potentieel te benutten zodat we samen een mooie wereld te creëren. Lees meer

IT partner

Michel Verhaegh

Michel Verhaegh is met MV-ICT verantwoordelijk voor de website en de productie van digitale producten van Maya wijsheid.

Michel stond aan de wieg van de Maya wijsheid website en ontwikkelde de benodigde programmatuur voor de e-cursussen, de Maya wijsheid app en de webwinkel. Hij maakt mogelijk dat wie dat maar wil via de website een persoonlijk profiel kan bestellen dat als PDF in je mailbox wordt afgeleverd.

MV-ICT helpt om een breed toegankelijke vorm voor voor Maya wijsheid te creëren. Een vorm die zich kan blijven ontwikkelen en uitbreiden binnen en buiten Nederland.

Dagenergie

25 april 2019

Witte Wind
Witte Wind

Toon 13
Toon 13

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl