Maya wijsheid workshops

In de Maya wijsheid workshops vind je aan de hand van de Tzolkin kalender toegang tot wijsheid in jezelf. Je krijgt inzichten en antwoorden die je verder brengen op je levenspad.

Inspiratieworkshops 

Ben je geraakt door de dagenergie, nieuwsbrieven, blogs. Nieuwsgierig om meer te ervaren van deze bijzondere wijsheid om zo de brug te slaan naar jouw eigen wijsheid? In deze inspiratieworkshops ontdek je wat de Tzolkin kalender voor jou kan betekenen.

Vervolgworkshops 

Wil je lichter leven vanuit jouw potentieel? Ontdek wat jouw kwaliteiten, drijfveren en valkuilen zijn en hoe jij optimaal kunt meebewegen op de energie van de dag. Met het vervolgaanbod leer je jezelf én de Tzolkin kalender beter kennen en ga je op ontdekkingsreis in jezelf.

Verdiepingsworkshops ✮✮

Wil je de brug slaan naar wie je werkelijk bent en jouw inzicht in de kalender verdiepen? In de verdiepingsprofielen, -workshops en de jaartraining 'Tzolkin als kompas' werk je vanuit verschillende invalshoeken met de kalender. Je laat beperkende patronen achter je en neemt de regie over je leven.

Maatwerkworkshops - voor 2 of meer personen ✮✮

Heb je speciale wens dan maak ik een inspiratieworkshop of verdiepingsworkshop op maat. Dat kan al vanaf 2 personen. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor meer informatie. 

Dagenergie

25 november 2020

Rode Draak
Rode Draak

Toon 7
Toon 7

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl