Maya wijsheid workshops

In de Maya wijsheid workshops vind je aan de hand van de Tzolkin kalender toegang tot wijsheid in jezelf. Je krijgt inzichten en antwoorden die je verder brengen op je levenspad.

Inspiratieworkshops 

Ben je geraakt door de dagenergie, nieuwsbrieven, blogs. Nieuwsgierig om meer te ervaren van deze bijzondere wijsheid om zo de brug te slaan naar jouw eigen wijsheid? In deze inspiratieworkshops ontdek je wat de Tzolkin kalender voor jou kan betekenen.

Vervolgworkshops 

  • Cirkel van wijsheid een serie online workshops voor coaches, therapeuten en professionele begeleiders die voor zichzelf en anderen meer praktisch willen doen met de Tzolkin.
  • Afstemmen op je potentieel In deze workshop krijg je de basiskennis aangereikt over de Tzolkin kalender en ervaar je hoe je je geboorteprofiel gebruikt als instrument voor zelfinzicht. Deze workshop is KTNO geaccrediteerd en tevens de basismodule voor het opleidingsprogramma Tzolkin als kompas.

Verdiepingsworkshops ✮✮

Wil je de brug slaan naar wie je werkelijk bent en jouw inzicht in de kalender verdiepen? Je laat beperkende patronen achter je en neemt de regie over je leven. De verdiepingsworkshops zijn te combineren met de jaartraining Tzolkin als kompas.

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl