Relatieworkshop - www.mayawijsheid.nl

Relatieworkshop

verbinden vanuit eigen kracht

In deze eendaagse workshop ontdek je hoe jij in je kracht staat en blijft, los van wat de ander doet, dus ook wanneer de ander zijn schaduwzijden leeft. Zelfs de schaduw van een ander kun je inzetten om in je kracht te komen en blijven.

We onderzoeken hoe anderen ons spiegelen, raken, bekrachtigen of juist ontkrachten. Welke rol speel jij in het leven van je dierbaren en wat komen ze jou brengen?

Neem vooral een aantal geboortedata mee van mensen om je heen. Je kunt dit onderzoeken voor bijvoorbeeld een: liefdesrelatie, zakelijke samenwerking, vriendschap, ouder-kindrelatie of therapeut-cliënt relatie. Wat heb je elkaar te bieden, waar trigger je elkaar en hoe vul je elkaar aan?

Je maakt je eigen SoulCollage® om een specifieke relatie en jouw rol daarin te bekrachtigen en nieuwe inzichten op te doen over jezelf.

We werken in deze workshop met het Geboorteprofiel als basis. 

Kosten: € 97,- inclusief cursusmateriaal, exclusief profiel. Neem zelf je lunch mee, ik zorg voor koffie, thee, lekkers en soep.
Maximaal 9 deelnemers per workshop.

Locatie: Velp (Gld)

Data: kijk in de agenda

 

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.