Energie update Blauwe Adelaar levenspad 30 september - 12 oktober

Wat heeft jouw hart en ziel geïnspireerd de afgelopen dertien dagen? Het wordt steeds duidelijker alleen wat vanuit werkelijke bezieling voortkomt bestaansrecht heeft. Dat brengt ook met zich mee dat het nieuws wordt overheerst door ellende. Immers: datgene wat geen bestaansrecht meer heeft begint meer en meer te wankelen. Mocht het je soms moedeloos maken wat er allemaal in de wereld gebeurt, het Blauwe Adelaar levenspad brengt licht en hoop voor de toekomst.

Wereldverbeteraar

Blauwe Adelaar is een echte wereldverbeteraar die perfect ziet wat er overal mis is en beter zou kunnen. Als je daadwerkelijk iets wilt veranderen, gaat dat echter alleen vanuit jezelf. Datgene wat jouw hart en ziel blij maakt, wat je energie geeft om te doen, is precies wat de wereld mooier maakt. Vraag je deze dagen eens af of je wel goed voor jezelf zorgt. Is het welzijn van anderen voor jou belangrijker dan je eigen welzijn? Speel jij 'redder-in-de-nood? Voel je je onmisbaar en kost het je moeite om nee te zeggen?

Vrij en zelfredzaam zijn

Je kunt alleen een werkelijk waardevolle bijdrage leveren als je jouw dienstbaarheid aan een betere wereld in balans brengt met dat deel van jou dat rust nodig heeft om weer op te laden. Dat opladen noemen we over het algemeen 'niets doen'. Ik heb daar de afgelopen tijd veel over nagedacht. Wat is 'niets'? Meestal betekent het dat je niet werkt, of geen geld verdient. Dat je uitrust, dingen doet die je echt leuk vindt, geniet van je vrijheid. Waarom noemen we dat 'niets'? Wat jij doet om je beter in je vel te voelen, is op zich al een bijdrage aan een betere wereld. Als jij meer geeft dan je kunt, hol je jezelf uit en verspreid je juist een veel lagere energie waarmee je je omgeving als het ware leegzuigt.

Het Blauwe Adelaar levenspad leert je vanuit een hoger perspectief naar de wereld te kijken en vervolgens af te dalen in jouw eigen realiteit. Daar is het al met al best eenvoudig om de wereld wat mooier te maken. Doe het vooral met hart en ziel voor jezelf en anderen wat jou vervulling geeft. Dan ben je werkelijk zelf-redzaam. Deelnemers aan de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' geven terug dat het echt een cadeau aan jezelf is om te ervaren hoe je de Tzolkin dagelijks kunt gebruiken om jezelf op te laden vanuit je eigen bron van energie en wijsheid. Op 31 oktober ben je welkom bij de dagworkshop in Amsterdam en op 29 november bij de ochtendworkshop in Arnhem.

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

blauwe adelaar

1. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

2. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

3. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

4. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

5. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

6. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

7. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

8. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

9. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

10. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

11. Rode Slang -  Ik ben de instinctieve kracht om te vernieuwen

12. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

13. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Ik wens je toe dat je je vrij voelt om te doen wat jij goed kunt gebruiken om heerlijk op te laden!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 26 oktober start de volgende cursus vanaf Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

8 mei 2021

Rode Slang
Rode Slang

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Blauwe Adelaar levenspad 30 september - 12 oktober"

Gravatar
Geer
Wat klopt het plaatje bij dit adelaarsblog goed vandaag zeg.
Ik zit als blauwe hand op mijn balkon in de zon en voel de
heling van de zon die als een adelaar boven me zwiert.
Heerlijk, .....kin 247, adelaarshandje...
 

Plaats een reactie