Energie update Gele Ster levenspad 13 - 25 oktober

Wat bracht jou hoop en licht voor de toekomst de afgelopen periode? Is het je gelukt de wereld mooier te maken door met hart en ziel te doen wat je vervulling geeft? Mij heeft het gebracht dat ik ruimte heb gemaakt voor wat ik echt graag wilde doen. Het besef dat ik daarmee de wereld mooier maak, blijft wennen. Vooral omdat dingen die 'moeten' en als verplichting voelen daardoor zijn verdwenen van mijn agenda.

Stralen op je eigen plek

Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, helpt je bij de volgende stap: stralen zoals alleen jij dat kunt. Het maakt niet uit of dat groots en meeslepend is of klein en fijn. Het gaat erom dat je je bij alles wat je doet, blijft richten op wat écht bij jou past.

Het Gele Ster levenspad is het laatste levenspad van deze Tzolkinronde en mega belangrijk! Dit pad bewaart namelijk de sleutel voor harmonie in de wereld. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we doen wat echt bij ons past en erkennen dat we niet overal goed in hoeven te zijn. En andersom is datgene wat jij heel goed kunt niet per se wat het beste bij je past en jou doet stralen.

Dertien dagen lang brengt het Gele Ster levenspad signalen over wat jou doet stralen, over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Dus let goed op en laat je verrassen. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen? Het is het spoor naar een nieuwe toekomst.

Gele Ster en Venus retrogade

Gele Ster is het zegel dat is gerelateerd aan Venus - de ochtend en avondster - een heel belangrijke ster voor de Maya's. In mijn blog van afgelopen week over de Tzolkin en Venus retrograde van 5 tot 26 oktober schrijf ik precies waarom deze overgang naar een nieuwe Tzolkinronde dit keer extra bijzonder is. We worden collectief opnieuw geboren en jij dus ook, op jouw eigen manier. Ik geef je in dit blog de belangrijke data en geef aan hoe het proces zich voltrekt. Doe er je voordeel mee.

Is opnieuw geboren worden voor jou persoonlijk een herkenbaar thema, resoneert het blog over Venus retrogade? Dan ben je van harte welkom bij een van de workshops in deze periode. Ze hebben elk op hun eigen manier met dit thema te maken. Je vindt ze in de agenda op de website. Last van keuzestress? In dit levenspad heb je je hoofd niet nodig om te kiezen. Volg het spoor en ga daar waar je voeten je brengen.

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele ster

1. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

2. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

3. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

4. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

5. Gele Mens - Ik creëer

6. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

7. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

8. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

9. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

10. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

11. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

12. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

13. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Ik wens je mooie aanwijzingen voor harmonie toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 26 oktober start de volgende cursus vanaf Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

 

Dagenergie

22 februari 2020

Rode Slang
Rode Slang

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Ster levenspad 13 - 25 oktober"

Plaats een reactie