Energie update Rode Draak levenspad 26 oktober - 9 november

Welke aanwijzingen heb je in het afgelopen Gele Ster levenspad gekregen over jouw toekomst? Een toekomst waarin je gaat stralen doordat je jouw eigen plek inneemt en precies doet wat bij je past. Met alles wat je geleerd en beleefd hebt in de afgelopen Tzolkinronde, begin je vandaag weer aan een nieuwe cyclus van 260 dagen.

Een nieuwe Tzolkinronde

Het Gele Ster pad liet ons weten dat we kinderen van de sterren en de zon zijn en dat we elke dag opnieuw energie ontvangen om te creëeren. Het Rode Draak levenspad verbindt ons met moeder aarde en laat ons opnieuw geboren worden als spirituele wezens op ontdekkingsreis in een aards lichaam. Als we beide aspecten van ons mens-zijn omarmen, gaan er deuren open naar een nieuwe manier van samen leven en creëeren. 

Nieuwe creaties

Rode Draak is die de oermoeder die nieuw leven creëert. Je kunt deze periode zien als een bevalling waarin we collectief opnieuw geboorte geven aan de bewuste mens. Eerder schreef ik al hoe Venus retrograde van 5 tot 16 november deze energie versterkt.
De grote kunst deze dagen is te accepteren dat je niets anders kunt doen dan je overgeven en zijn met wat zich aandient. Dat betekent vooral veel laten, loslaten, overgeven, vertrouwen dat alles precies gaat zoals het gaan moet. Je wordt gedragen door het leven en gesteund door de kosmos ook al voelt dat misschien niet altijd zo.

3 Tips voor een soepele wedergeboorte

Als je het leven accepteert zoals het komt, geef je jezelf de veiligheid die nodig is om nieuwe deuren te openen en nieuwe dingen te laten ontstaan vanuit de creatieve oerbron. Ik geef je graag drie tips voor een soepele wedergeboorte.

  1. Zorg goed voor jezelf en geef gehoor aan je behoeften. Slaap als je het nodig hebt, geef je lichaam goede brandstof in plaats van zwaar te verteren kost en drink voldoende water.
  2. Laat het oude los te zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe, ook al weet je nog niet wat dat zal zijn.
  3. Laat je emoties er ZIJN zonder eraan te hechten. Zo kom je los van de verhalen die daarmee zijn verbonden. Als je ze blijft herhalen, creëer je opnieuw wat je altijd al kreeg.

Is opnieuw geboren worden voor jou persoonlijk een herkenbaar thema, dan ben je van harte welkom bij een van de workshops in deze periode. Ze hebben elk op hun eigen manier met dit thema te maken. 

Wil je zelf met de Tzolkin leren werken? Er zijn weer nieuwe data voor de Startcursus en Trainingen Tzolkin als kompas 1 en 2 gepland. Kijk in de agenda op de website voor data en praktische informatie over het programma. 

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode draak

Dag 1. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder  

Dag 2. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 3. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 4. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 5. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 6. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 7. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 8. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 9. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 10. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 11. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 12. Gele Mens - Ik creëer

Dag 13. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Ik wens je een mooie nieuwe start toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Vandaag, 26 oktober start de cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Je kunt je nog opgeven voor deze cursus. Bestel het basis boekenpakket zonder verzendkosten en meld je hieronder aan. Wil je wat meer tijd om je voor te bereiden, geef je dan nu alvast op voor de cursus die start op 17 december. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

 

Dagenergie

22 februari 2020

Rode Slang
Rode Slang

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

2 reacties op "Energie update Rode Draak levenspad 26 oktober - 9 november"

Gravatar
Dorus Wind
O, die pakte net niet..
Ben ik weer, niet wind, maar tovenaar is het
pad vanaf 8 november...
Joehoe
 

Gravatar
Dorus Wind
Joehoe, ik zie dat deze rode draak duurt tot en met 9 november.
Wat zou de witte wind daar van vinden, die 8 november begint..
De bevalling duurt iets langer, haha...
XD
 

Plaats een reactie